Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 12, 2011 21:22 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Te kotki, dwa maluszki potrzebują ogłoszeń a ja z przyczyn totalnego doła nie jestem w stanie jeszcze finansować ogłoszeń. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sie 13, 2011 20:04 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Anna61 pisze:Dzisiaj niewidoma koteńka i jej córeczka były na kontroli u weta.
Mama bez zmian, miała tylko wyciągnięte szwy po sterylce z boczku a z oczka sama sobie wydrapała. :(
Malutkiej oczko reaguje na światło i w przyszłości może jeszcze troszkę się polepszyć z widzeniem.
Obiecane zdjecia,-
Pimpusia
Obrazek

jej córeczka
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

i synuś

Obrazek Obrazek Obrazek

Anna61 pisze:I kolejne
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Anna61 pisze:Te kotki, dwa maluszki potrzebują ogłoszeń a ja z przyczyn totalnego doła nie jestem w stanie jeszcze finansować ogłoszeń. :(

Te bidy nie są ani odrobaczone ani tym bardziej zaszczepione.
Ja nie jestem w stanie im tego zrobić zawiozłam tylko dla maluszków jedno kilogramowe opakowanie karmy http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... rma/113249
Happy Cat Supreme Fit & Well Junior, to wysokiej jakości karma dla młodych kotów, na bazie drobiu, łososia oraz królika. Zbilansowany i smakowity pokarm dla kociąt, aby zdrowo rosły

Tam jest 7 maluszków -2 białobure będą miały domek na dniach a reszta czeka tak samo jak czeka na dom niewidoma, kochana kicia.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob sie 13, 2011 20:07 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Biedactwa :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 19, 2011 18:46 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Ania ,ile Ty tych bied dojrzysz :(

A jak się ma moja Ukochana Franusia,nic nie wiesz?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sie 19, 2011 22:10 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Aniu - nie wiem czy juz Ci pisalam - ale tu jest dobry i tani srodek na odrobaczanie viewtopic.php?f=1&t=29017&start=0&hilit=fenbenat
Strasznie sie zmartwilam Gagunia :cry: :ok: :ok: ale nie wolno tracic nadziei. :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt sie 19, 2011 22:37 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Mogę tylko przesłać ciepłe myśli i trzymać kciuki za czyjeś wrażliwe serduszko
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Nie sie 21, 2011 10:26 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

za kotki :kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie sie 21, 2011 11:34 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Anna61 pisze:Te kotki, dwa maluszki potrzebują ogłoszeń a ja z przyczyn totalnego doła nie jestem w stanie jeszcze finansować ogłoszeń. :(

Ponawiam swoją prośbę. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 21, 2011 12:55 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

:!: :!: :!:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 22, 2011 14:45 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

:!: :!: :!: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sie 31, 2011 17:18 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Ogłoszenia będą juz miały koteczki ale w sobotę musze jechać i na nowo obfocić koty bo od ostatniego razu trochę urosły. :wink:

Nie wiem tylko co mam napisać w ogłoszeniu, bo koteczki nie są nawet odrobaczone nie mówiąc już nawet o szczepieniu. :(
Ja niestety nie mogę tego sfinansować :( a nie wiem czy je ktoś będzie chciał nawet bez odrobaczenia.

Jeden z tamtych bałoburych maluszków od niewidomej Pimpusi zaginął, a już niby domek na 2 kotki czekał ale jakoś się ociągał z ich zabraniem. :(

Dzisiaj byłam w Łodzi z trzema tymczasami, Madzia i Witusiem na kroplówce a z Misią na doszczepieniu na białaczkę.
Sama zaległa faktura była na kwotę 297 złotych a to tylko za leczenie Madzi i Witusia a końca nie widać. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sie 31, 2011 20:25 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Witaj Aniu - a czy znasz ten srodek na odrobaczanie - podobno bardzo tani i skuteczny w sam raz dla bezdomniaczkow i nie tylko viewtopic.php?f=1&t=29017&start=0&hilit=fenbenat
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw wrz 01, 2011 18:02 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Cindy pisze:Witaj Aniu - a czy znasz ten srodek na odrobaczanie - podobno bardzo tani i skuteczny w sam raz dla bezdomniaczkow i nie tylko viewtopic.php?f=1&t=29017&start=0&hilit=fenbenat

Słyszałam o nim ale ja nie jestem w stanie im go podać ani nawet osoba je dokarmiająca.

Jutro umówiłam na porobienie im nowych aktualnych zdjęć...no cóż, trza będzie wchodzić po drabinie na dach bo tam rezyduje jedna rodzinka.

Zbliża się termin kolejnego zabiegu na oczkach niewidomej Pimpusi ale nie ma funduszy jak narazie. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 01, 2011 18:40 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Z mojego własnego tegorocznego doświadczenia - fenbenat jest prosty do podania.

Uszykowałam dla piętnastu kotów / tyle miałam odrobaczyć/ normalną porcję jedzenia na śniadanie, dodałam piętnaście łyżeczek od herbaty proszku, wymieszałam i zaniosłam kotom. Zjadły jak zawsze - mniej więcej po równo. To dorosłe koty. Już po tygodniu widać było pozytywne rezultaty odrobaczania. Fenbenat jest chyba niewyczuwalny bo wyglądało tak jakby żaden nie zauważył że ma "wkładkę"
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pt wrz 02, 2011 17:27 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Niewidoma kotka szuka domku!

Ja-Ba pisze:Z mojego własnego tegorocznego doświadczenia - fenbenat jest prosty do podania.

Uszykowałam dla piętnastu kotów / tyle miałam odrobaczyć/ normalną porcję jedzenia na śniadanie, dodałam piętnaście łyżeczek od herbaty proszku, wymieszałam i zaniosłam kotom. Zjadły jak zawsze - mniej więcej po równo. To dorosłe koty. Już po tygodniu widać było pozytywne rezultaty odrobaczania. Fenbenat jest chyba niewyczuwalny bo wyglądało tak jakby żaden nie zauważył że ma "wkładkę"

Zapytam wetki w poniedziałek o ten fenbenat bo jadę do Łodzi z Madzią i Witusiem na kroplówki.
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]