Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:Dzisiaj niewidoma koteńka i jej córeczka były na kontroli u weta.
Mama bez zmian, miała tylko wyciągnięte szwy po sterylce z boczku a z oczka sama sobie wydrapała.![]()
Malutkiej oczko reaguje na światło i w przyszłości może jeszcze troszkę się polepszyć z widzeniem.
Obiecane zdjecia,-
Pimpusia
jej córeczka![]()
![]()
![]()
![]()
i synuś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anna61 pisze:Te kotki, dwa maluszki potrzebują ogłoszeń a ja z przyczyn totalnego doła nie jestem w stanie jeszcze finansować ogłoszeń.
Happy Cat Supreme Fit & Well Junior, to wysokiej jakości karma dla młodych kotów, na bazie drobiu, łososia oraz królika. Zbilansowany i smakowity pokarm dla kociąt, aby zdrowo rosły
Anna61 pisze:Te kotki, dwa maluszki potrzebują ogłoszeń a ja z przyczyn totalnego doła nie jestem w stanie jeszcze finansować ogłoszeń.
Cindy pisze:Witaj Aniu - a czy znasz ten srodek na odrobaczanie - podobno bardzo tani i skuteczny w sam raz dla bezdomniaczkow i nie tylko viewtopic.php?f=1&t=29017&start=0&hilit=fenbenat
Ja-Ba pisze:Z mojego własnego tegorocznego doświadczenia - fenbenat jest prosty do podania.
Uszykowałam dla piętnastu kotów / tyle miałam odrobaczyć/ normalną porcję jedzenia na śniadanie, dodałam piętnaście łyżeczek od herbaty proszku, wymieszałam i zaniosłam kotom. Zjadły jak zawsze - mniej więcej po równo. To dorosłe koty. Już po tygodniu widać było pozytywne rezultaty odrobaczania. Fenbenat jest chyba niewyczuwalny bo wyglądało tak jakby żaden nie zauważył że ma "wkładkę"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, zuzia115 i 87 gości