Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 12:40 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Małgocha Pe pisze:o boszszsze że niby ja też mam przejść na zieleninę ? :wink:

Obrazek

i proszę cię panie Boże, zlituj się nad nami i zamiast szczypiorku czy śliwek ześlij tuńczyka :wink:

Obrazek

:ryk:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto paź 09, 2012 11:53 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

A co tu taka cisza, wszyscy się pochorowali czy co :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto paź 09, 2012 19:29 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Asia na diecie szczypiorkowej, to nie ma siły palcami na klawiaturze przebierać. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro paź 10, 2012 7:18 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

selene00 pisze:Asia na diecie szczypiorkowej, to nie ma siły palcami na klawiaturze przebierać. :wink:

Iwona! :ryk: :ryk: :ryk:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro paź 10, 2012 14:40 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

:lol: Śmichy, hihy, a tam kobieta znika. :wink:
Obrazek

selene00

Post » Czw paź 11, 2012 11:19 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Jako że jerzykowka nie pozwala mi umieścić foty swojej facjaty przedstawię wam obraz co przedstawia pewno zdjątko.
Liczę na waszą wyobraźnię :wink:

Baba jaga kota miała
na fotelu się bujała
nie martw się koteczku drogi
mój ty cudny, białonogi

Choć bez oczka, serce wielkie
będziesz cieszył się ciepełkiem
dobry dom ci wyczaruję
jakem Aśka, w kościach czuję

Małgocha Pe

Post » Czw paź 11, 2012 11:25 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Małgocha Pe pisze:Jako że jerzykowka nie pozwala mi umieścić foty swojej facjaty przedstawię wam obraz co przedstawia pewno zdjątko.

Baba jaga kota miała
na fotelu się bujała
mój ty cudny, białonogi

dobry dom ci wyczaruję

Super :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 11, 2012 11:30 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Małgocha Pe pisze:Jako że jerzykowka nie pozwala mi umieścić foty swojej facjaty przedstawię wam obraz co przedstawia pewno zdjątko.

Baba jaga kota miała
na fotelu się bujała
mój ty cudny, białonogi

dobry dom ci wyczaruję

mogę to wrzucić na stronę ślepaczkó na FB?
a może sama wrzucisz? :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw paź 11, 2012 14:00 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

a wrzucaj, wrzucaj :wink:

Małgocha Pe

Post » Czw paź 18, 2012 13:28 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Witajcie, Kochane!!!
Właśnie popełniałam długi i poważny post, ale mi komp zaszalał i pożarł cały tekst. Pewnie wiedział co robi, więc teraz daruję Wam smutactwo i napiszę o Footerkach :wink: :D

W nasze życie wkroczyła jesień, zamknęliśmy sezon "wolierowy". Już jest naprawdę chłodno, a poza tym nie chcę żeby Laluś przyzwyczaił się do wybiegania przez okno. Nasz słodziak dawno już opuścił samotnię i rozpoczął swoją przygodę z resztą kocio-psiego towarzystwa :D Zaprzyjaźnił się z psami, a koty (które nie lubią małych kociaków, bo bliższe im klimaty geriatryczne :roll: ) pomimo swojej żywiołowości, również obłaskawił. Jest bardzo odważnym, rezolutnym, wesołym kocim hedonistą - dni całe spędza na zabawie :wink: No i nadal kocha człowieka ponad wszystko. Prawdziwy z niego Tulipanek tzn. koteczek tulący Panie :mrgreen:
Lalek już pełną parą szuka wspaniałego domu. Szukamy poprzez stronę fundacji Agapeanimali :1luvu: , poprzez ogłoszenia (przygotowane przez niezawodną Pecię :1luvu: ), a nawet na FB, gdzie dzięki wielkiemu zaangażowaniu i entuzjazmowi ewexoxo :1luvu: powstała piękna strona ślepaczków. Nie mam konta na FB, ale może Wy możecie troszkę Lalusia "poudostępniać" czy cuś :oops: :wink: Wejście na stronę przez banerek, który zaraz znajdzie się w moim podpisie.

Szalonej Meli grozi utrata wzroku, to już wiedziałam. Istnieje jednak również niebezpieczeństwo utraty oczu :(
Na szczęście 17 i 18 listopada w Poznaniu będzie Garncarz. Zapisałam Melanię i Bąbelka na konsultację.

Poza tym wszystkie moje Ukochania zdrowe i wesołe.
Chciałam się pochwalić, że Smoczek, pomimo że na fotkach wygląda jak Smoczysko zapasione, ma wagę w normie (to zdanie weta) 8) On jest po prostu taki puchaty :) A co ważniejsze, wczorajsza kontrolna wizyta u stomatologa potwierdziła, że wraz z ząbkami choroba dziąseł zniknęła na dobre :D
Z kolei moja kochana wetka oceniła postępy Józia w gubieniu wagi. Stwierdziła, że Józinek wygląda lepiej tzn. jest mniej "nalany" 8) Troszkę mnie pocieszyła, bo waga 5,4 kg to ciągle za dużo jak na 3 łapki.

Bąbel ostatnio podlizuje mi się przy każdej okazji, bo w Lalusiu najwyraźniej widzi "sercową konkurencję" :lol: Uwielbiam tego nicponia!!! Obu :mrgreen:
Wszystkie moje Ukochania uwielbiam nieprzyzwoicie, którą to informacją zamęczam Was mniej lub bardziej regularnie :oops: :wink:

A ja nadal staram się jeść szczypior, co mi permanentnie nie wychodzi :evil:
I proszę sobie nie dworować z cudzego nieszczęścia :wink: :twisted:

Postaram się wkrótce pokazać nowe foty Lalka - połykacza serc niewieścich :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 18, 2012 13:53 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

jerzykowka pisze:Prawdziwy z niego Tulipanek tzn. koteczek tulący Panie :mrgreen:

Podoba mi się :D może mu zmień imię ;) :mrgreen:

ojoj, coś się dodatkowo dzieje z oczami Melci, czy to cały czas to samo tylko w przyspieszonym tempie? :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 18, 2012 16:29 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

No mówiłam, że ten mały to żigolak. :lol: Babiarz jak się patrzy. :wink: :lol:
Wierszyk przecudny bardzo podziałał mi na wyobraźnię. :ok: :mrgreen:
Moc głasków dla wszystkich futerek i ogrom całusków dla Ciebie Asiu. :1luvu: :mrgreen:
Jeszcze Cię widzę w tym bujanym fotelu. :wink: :lol:
Obrazek

selene00

Post » Czw paź 18, 2012 20:22 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

jerzykowka pisze:Wi
A ja nadal staram się jeść szczypior, co mi permanentnie nie wychodzi :evil:

o Boże, biedactwo :?
Asia, pakuj się i dawaj do Łodzi na pyszną jajecznicę z 5-ciu jajek od prawdziwej baby, na boczusiu, z masełkiem i pajdą chleba z makiem i też z masełkiem :D. A potem obiadek, potem kolacyjka i od razu Ci się polepszy :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw paź 18, 2012 20:32 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Asia, nie czytaj, nie słuchaj, nie wyobrażaj sobie niczego z tego co Ania napisała. :roll:
Ona tak pisze o jedzeniu, że aż zapach czuć. :wink:
Obrazek

selene00

Post » Czw paź 18, 2012 20:34 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

selene00 pisze:Asia, nie czytaj, nie słuchaj, nie wyobrażaj sobie niczego z tego co Ania napisała. :roll:
Ona tak pisze o jedzeniu, że aż zapach czuć. :wink:

Asia u mnie takie jajeczniczki pałaszowała, więc może się uda ją zwabić do miasta Łodzi :mrgreen:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]