PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 11:20 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Nagrodę dostałam i nikt mi jej nie odbiera (brak kandydatów do przejęcia tytułu :twisted: ) więc ją noszę z dumą i godnością osobistą jako, że wyjątkowa jestem ( i skromna) jędzunia.
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Czw maja 06, 2010 13:27 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Witam wszystkie Szanowne czarowne po bardzo długiej nieobecności (goście, wyjazd, a teraz matura) Nie wiem, kiedy ja to wszystko doczytam :roll: Musze dużo nadrobić, to do dzieła

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw maja 06, 2010 13:42 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Witajcie Siostry! :)
Jasdor, jak się udała wizyta ości?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 06, 2010 14:00 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

no jak?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw maja 06, 2010 14:16 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

pomponmama pisze: A jeśli chodzi o to, że będzie na mnie, to ja wiem, że i tak będzie! :evil: Bo Siostra Prezes mnie szykanuje, zamiast okazać wsparcie początkującej adeptce w sztuce :( Nie ma sprawiedliwości! :(

Sprawiedliwości Siostro szukasz? życia nam na to nie starczy :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw maja 06, 2010 14:29 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Erin pisze:Witajcie Siostry! :)
Jasdor, jak się udała wizyta ości?

Wizyta udana, byli, zjedli - przeżyli :1luvu: A potem pojechaliśmy na wycieczke do Krasiczyna, gdzie gościliśmy cały dzień i noc, opiliśmy sie piwa :piwa: kleszcz mnie użarł w nogę, a potem ślicznie pożegnaliśmy sie i każdy pojechał w swoją stronę. Pogoda akurat nam sie udała i nigdzie nie padało.
A teraz matura :evil: Bardzo wyczerpujące stresowo :( I te wyniki dopiero pod koniec czerwca :evil: co za idiota wymyślił, żeby tak długo czekać.
Jeszcze jutro histria sztuki i ustne koło 20-tego. Cały tydzień maraton egzaminacyjny, dziecię wyczerpane i zestresowane, matematyka chyba na styk punktowy, ale kto w plastycznym liceum do takich dupereli jak matma wage przywiązuje? nawet nauczać nie ma kto!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw maja 06, 2010 14:44 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Jasdor, teraz Twe dziecię stresuje się przy maturze, a za parę lat będzie się z niej śmiać ;)
Uważaj na tego kleszcza bo to zjadliwe paskudztwa i paskudne zarazy roznoszą. Jestem z Kleszczowej Krainy, to wiem ;P
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw maja 06, 2010 16:06 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Byłam kiedyś w Krasiczynie. Tam jest przepięknie. Szczególnie w tym zameczku :D Tylko, że ceny w hotelu zamkowym mają.... 8O 8O 8O nie z tej ziemi! A i tak pełno chętnych było 8O Ale park przy zamku urzekający :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw maja 06, 2010 19:27 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Bry Czarownym :)

jasdor, trzymam kciuki za mature, na pewno pojdzie dobrze. ja w sumie sie denerwowalam choc bardziej straszylam matke niz przezywalam sama. ja to mialam troche w tyle, tak teraz mysle, choc ambicje tez mialam zeby zdac dobrze. i sie udalo :)

kleszcze... kiedys trafilam przez taka malutka mende na oddzial neuroinfekcji z porazeniem nerwu twarzowego. borelioza :evil: miesiac wyciety z zyciorysu, ale za to fajna szkola szpitalna w ktorej imieslow przymiotnikowy zostal mi bardzo przystepnie wytlumaczony. nie mowiac o matematyce z ktora mialam problemy a po paru spotkaniach z mila pania nauczycielka wiedzialam wszystko :) no i milo bylo siostry denerwowac na nocnych dyzurach :twisted:

vill trzymam mocno i czaruje. za mnie tez kciuki mocne poprosze wyslalam dzis cv w jedno miejsce, moze, a nuz... zobaczymy. czas pokaze :)

czeka mnie dzis jeszcze wizyta u weta na nocnym dyzurze z nasza tymczaska tymczasowa kicia Sabinka. przepiekna puchata i delikatna, krew w moczu, znajda spod bloku, charakterek polaczony z delikatnoscia. niestety u mnie dlugo byc nie moze... a szkoda bo sie zakochuje w niej z minuty na minute. zobaczymy co powie lekarz.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt maja 07, 2010 6:24 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Witajcie Czarowne!
Dziś nareszcie słonko się namyśliło i wyszło zza chmur.
Zaczyna też nieźle przygrzewać Obrazek

Jasdor, cieszę się, że wizyta gości była udana.
A po kleszczu byłaś u lekarza? Może warto wziąć antybiotyk?
Jak pisze Sol, nie ma z tym żartów :?
Ja generalnie nie jestem zwolenniczką brania antybotyku przy byle okazji, ale z kleszczami lepiej uważać.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 07, 2010 7:23 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

a zapytałaś SOL kleszcza czy jest zdrowy? jak nie to szybciutko do lekarza :evil: mam koleżankę, która po ugryzieniu takiego nie bardzo zdrowego osobnika, po 10 latach prawie nie chodzi, tak bardzo bolą wszystkie stawy.
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt maja 07, 2010 10:30 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Nie straszcie baby moje Jasdor, bo osiwieje :D Ale jak ranka czerwienieje, ropieje albo inne objawy nietypowe - do lekarza sru ! Sol - kciuki niezmienne za dobre przyjęcie CV i pracę na 102 ! :ok: :ok: :ok:

Jest jakaś Czarownica z Katowic ? Mam sprawę. jakby co - na PW proszę :D .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt maja 07, 2010 10:47 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Jestem z Będzina, pomoże?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt maja 07, 2010 10:54 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Hej Czarownice. Niech ktoś wyczaruje słonko i ciepełko. Plissssssssss
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt maja 07, 2010 10:57 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

nic z tego, padać będzie ponoć do końca maja.. z kilkoma dniami z przejaśnieniami..
ale taki powinien być maj.. wszystko rośnie, tylko nam będzie zimno...ale po to są koty.
obłożyć się kotami i leżeć..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

[poprzednia][następna]