Kasia ['], Misia, Bengalska, Rózia w DT, Zak i Zdzichu w DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2011 8:56 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

A zadam może głupie pytanie... koty bez jaki ś oporów przechodzą na kryte kuwety?
Jakieś polecicie?
Bo fajna rzecz, ale boje sie ze wydam pieniadze a kot powie ze on z daszkiem nie chce :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon mar 21, 2011 9:03 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

caldien pisze:A zadam może głupie pytanie... koty bez jaki ś oporów przechodzą na kryte kuwety?
Jakieś polecicie?
Bo fajna rzecz, ale boje sie ze wydam pieniadze a kot powie ze on z daszkiem nie chce :roll:

U nas przez kilka dni stały dwie kuwety, ale ogony dobrowolnie same przeniosły się do krytej i otwarta stała się zbędna. W krytej jedyną przeszkodę stanowiła klapka w wejściu, więc została zdjęta.
OT: Zapominiałam, że głównym powodem wprowadzenia krytej kuwety były ataki Sznupka na załatwiającą sie Tygrysicę - bestia skakał jej na kark :strach:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon mar 21, 2011 11:17 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

honda11 pisze:Mnie też tylko na myśl przychodzi kryta kuweta.
Super, ze Zakapiorek tak sie zadomowił. A imię takie zostało?

tak, zostało mu Zakapiorek, Zakapcio lub Zakapek
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pon mar 21, 2011 12:28 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Wiosna idzie, trzeba się cieszyć! Na dobry początek kawał.... :kotek:

Przyszedł facet z mysza do baru i prosi :
- dla mnie dwie setki a myszy w nakrętkę od butelki .
I tak powtarzają kilka razy .
W końcu barman mówi ze pijanych nie obsługuje -
na co facet: ty bo zaraz ten bar roz...wale
A mysz dodaje : kotu tez wp.... damy .
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Wto mar 22, 2011 8:05 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Dzisiaj to już czuć wiosnę, choć rano był jeszcze przymrozek. :ok:

Betaka

Post » Sob mar 26, 2011 12:30 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Poniżej przeklejam prośbę Temida75 ze schroniska w Łodzi.
Dotyczy głosowania w ankiecie KrakVetu na schronisko w Radomsku, w którym zwierzęta umierają z głodu. Radomsko znowu nas szokuje podejściem do zwierząt. Niedawno ja prosiłam o pomoć dla Andżeliki, teraz trzeba pomóc schronisku, które jest prowadzone przez miasto. Proszę, zagłosuj, jeśli możesz, roześlij.

PRZEGRYWAMY !!!!
Wspólny kandydat DOGO I MIAU do 31 marca TRZEBA SIĘ ZALOGOWAĆ!!!!!

Schronisko dla Zwierząt w Radomsku

Zwracamy się do wszystkich z gorącą prośbą o pomoc dla psów i kotów ze schroniska w Radomsku.
Bez względu na nasze przekonania i sympatie, z całą pewnością nikt z nas nie może przejść obojętnie obok głodnego zwierzaka.
W schronisku w Radomsku mamy niestety sytuację, że zwierzęta nie mają co jeść.
Przebywa tam obecnie 120 psów i 20 kotów, spróbujmy im pomóc przetrwać, spróbujmy je nakarmić!!! Tak niewiele trzeba, aby przetrwały , aby je uratować.

Ja jestem tam praktycznie sama, zrobię wszystko, aby pomóc, ale dziś błagam o głos w ANKIECIE KRAKVETU.

ANKIETA NA
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353

Wątek schroniska:
http://www.dogomania.pl/threads/202335- ... my-o-pomoc.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw mar 31, 2011 14:40 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Zdecydowanie wiosna zaczęła rządzić :D

Kaja, co w ogóle słychać u Lenki ? :wink: No i jak się mają srawy związane z Waszym zakładem, przenosin / likwidacji hali nie ma ?

Kotom będzie cieplej :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt kwi 01, 2011 6:15 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Lenka, po tym jak wydostała się z klatki łapki, jest jeszcze bardziej niewidoczna i obrazona

ja jej już bardzo długo nie widziałam, podobno wyniosła się poza koplanię, ale jeść przychodzi wieczorami, przynajmniej wszystko na to wskazuje

na razie nie ma żadnej likwidacji, ale firma ma trochę mało roboty, może się jakoś rozkręci
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pon kwi 04, 2011 9:42 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

najnowsza znajda kopalniana:

viewtopic.php?f=1&t=126210&start=0
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Śro kwi 06, 2011 11:00 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Patrz Zdzichu jak to jest, pojawił się Maurycy i nikt do Ciebie nie zagląda :wink: :mrgreen:

Betaka

Post » Śro kwi 06, 2011 11:03 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

No właśnie, jak się miewają koty z Twojej strony: Zdzich, Misia, Bengalska nr 1 ? :)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Śro kwi 06, 2011 11:06 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

ja tam Zdzicha codziennie oglądam :)

Zdzichu juz dawno zapomniał o przygodzie z klatką, ma tylko małego guza na czole

Miśkę widziałam wczoraj rano na śniadaniu, a Bengalskiej nr 1 już dawno nie widziałam, był natomiast ten niewykastrowany burasek (on Bengalską goni, mam nadzieję że nic jej nie jest)
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pon kwi 11, 2011 20:30 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Bengalska, pojaw się :ok:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Wto kwi 12, 2011 6:40 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

już bardzo dawno jej nie widziałam, ale raczej wątpię, że coś jej się stało, ona taka jest, pokazuje się jak jest mróz w zimie, a tak to je kiedy chce
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Wto kwi 12, 2011 14:05 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Skąd się wziął Parszywek Kaja ? :roll: Jak dobrze, że go wypatrzyłyście :1luvu:

Miałam nadzieję, że Lenka w końcu się oswoi. Żeby tylko nikt jej nie przestrzelił, jest tak duża :roll: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]