Klusek pisze:Myślę że na 12-tą będzie lepiej. Będę w schronie o 10-tej, mam nadzieję że się wyrobię. Podkładów nie mam ale kupię i włożę.
Kruszyna już ustaliła z D, że przyjedziesz i bierzesz Białego.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Klusek pisze:Myślę że na 12-tą będzie lepiej. Będę w schronie o 10-tej, mam nadzieję że się wyrobię. Podkładów nie mam ale kupię i włożę.
Klusek pisze:ok. wezmę swój ostatni transporter z ocieplaczem. mam nadzieję że wróci ?
mawin pisze:która Zuzia ma podejrzenie astmy? Wszystkei czarne kotki ostatnio to Zuzie więc nie wiem o której piszecie
Kruszyna pisze:Dalsze zdjęcia z baraku:
13/10 6-miesięczy kocurek
14/10 4-miesięczy kocurek, znalazł dzisiaj dom u chłopaka, który nie dość, że z zakoconej rodziny (rodzice mają kotka ze schroniska w Opolu), to jeszcze pracuje w sklepie zoologicznym, więc jedzonka nie zabrakniePowodzenia kocurku
21/10 koteczka
19/10 8-miesięczna, wysterylizowana Zula
Koteczka z interwencji, bez numeru, wysterylizowana
1148.09 6-letni Kiciuś, wykastrowany, wychodzący
867/09 8-miesięczna biało-czarna kotka i 978/09 6-miesięczna czarna kotka
Kotka, która nie zostanie odebrana po sterylizacji (nota bene na sterylizację czeka od 10 listopada![]()
![]()
)
11/10 6-miesięczny bury kocurek
1120 i 1121 - kotki z działek - 5-miesięczne
5/10 - 5-miesięczna kotka
9/10 - bura kotka
Rozpoczął się sezon na wyrośnięte maluszkiMam nadzieję, że żaden z tych młodych kotków nie jest kotem, który w sezonie maluszkowym został wyadoptowany, a teraz oddany.
Cameo pisze:Dziewczyny, koconek oferuje transport Poznań - Wrocław, na bank będzie wracać... napiszcie do niej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 71 gości