Kaprys2004 pisze:mar_tika pisze:Dlatego moja prośba .Dziewczyny przejrzyjcie swoje szafy.Jeżeli ktoś ma stare poszwy przescieradla ,reczniki itp..Chetnie przyjmę.
Boże co za nieszczęście..
Nie wiem czy uzbierasz w swoich okolicach jakieś pościele, czy mam szukać w Warszawie i jakoś Ci przesłać? Daj znać..
Amica6 - o ile pamiętam - ma jakieś czarodziejskie sposoby..
Dzięki wielkie za chęc pomocy .Kilka osób już zaoferowało mi stare poszwy:)Zresztą dziś łaskawie zaczęli grzać, więc pranie nie będzie mi schło tydzień
To kociątko jak przezyje bedzie najcudowniejszym stworzenim po słońcem.Kompletnie bez protestu przyjmuje zstrzyki ,kroplówki i inne zabiegi pielęgnacyjne.Podmiaukuje trochę jak smaruje mu pupę ale i tak jest bardzo dzielny.
Za to strasznie drze gumiora jak chce jeść

Boniu zeby tylko to co zje zostało w jelitkach,a nie wychodziło drugim koncem
Dziś po miksturze ryż(Maja na mojej wsi kleiku ryzowego nie dostałam)+marchwianka+conv+spazone żółtko zaczął robić troszkę lepsze kupy mniej wodniste.Ale nadal nie kontroluje wydalania .Robi po siebie
Jutro dam kupę do badania na strawnośc bo wydaje mi się że ten pokarm który wydala jest tak jakby na pół przetrawiony i chyba dam na bakteriologie .Zobaczymy jakie bedą wyniki