Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 05, 2009 15:37 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

MartynaP pisze:a ja znow polece "Tormentiol" stosuje go i naprawde pomaga.
Moge sie tylko wypowiedziec co przetestowalam na mojej córci :twisted:
sudokrem tez ok ale jak dowiedziałam sie o tormentiolu i sprobowalam to naprawde pomaga.

moze maść cynkowa-sudokrem tez zawiera cynk,a masc kosztuje ok 3 zł.

Odparzen pupy mam za soba toche :lol:

To prawda ,że Tormentiol jest bardzo dobry, sama przy dzieciach tez uzywałam tylko Tormentiolu, ale Sudocrem ma większe spktrum działania.
Marta moze jednak warto kupic Tormentiol i spróbować? Choćby dla tego ,ze jest b. tani i pomysl o tej mojej lampie.
Ostatnio edytowano Pon paź 05, 2009 17:02 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon paź 05, 2009 15:54 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

ojjj bidny kociak ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon paź 05, 2009 17:12 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

mar_tika pisze:Dlatego moja prośba .Dziewczyny przejrzyjcie swoje szafy.Jeżeli ktoś ma stare poszwy przescieradla ,reczniki itp..Chetnie przyjmę.

Boże co za nieszczęście..

Nie wiem czy uzbierasz w swoich okolicach jakieś pościele, czy mam szukać w Warszawie i jakoś Ci przesłać? Daj znać..

Amica6 - o ile pamiętam - ma jakieś czarodziejskie sposoby..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon paź 05, 2009 18:37 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

"Kocia Chatka" została zgłoszona do głosowania w Krakvecie :)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon paź 05, 2009 19:34 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

To fajnie , może przynajmniej zwiększy się zainteresowanie działalnością i podopiecznymi Kociej Chatki wśród naszych forumowiczów :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon paź 05, 2009 19:35 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

O ludzie jaki szkieletorek :strach:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon paź 05, 2009 20:03 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Kaprys2004 pisze:
mar_tika pisze:Dlatego moja prośba .Dziewczyny przejrzyjcie swoje szafy.Jeżeli ktoś ma stare poszwy przescieradla ,reczniki itp..Chetnie przyjmę.

Boże co za nieszczęście..

Nie wiem czy uzbierasz w swoich okolicach jakieś pościele, czy mam szukać w Warszawie i jakoś Ci przesłać? Daj znać..

Amica6 - o ile pamiętam - ma jakieś czarodziejskie sposoby..

Dzięki wielkie za chęc pomocy .Kilka osób już zaoferowało mi stare poszwy:)Zresztą dziś łaskawie zaczęli grzać, więc pranie nie będzie mi schło tydzień :roll:

To kociątko jak przezyje bedzie najcudowniejszym stworzenim po słońcem.Kompletnie bez protestu przyjmuje zstrzyki ,kroplówki i inne zabiegi pielęgnacyjne.Podmiaukuje trochę jak smaruje mu pupę ale i tak jest bardzo dzielny.
Za to strasznie drze gumiora jak chce jeść :) Boniu zeby tylko to co zje zostało w jelitkach,a nie wychodziło drugim koncem :(
Dziś po miksturze ryż(Maja na mojej wsi kleiku ryzowego nie dostałam)+marchwianka+conv+spazone żółtko zaczął robić troszkę lepsze kupy mniej wodniste.Ale nadal nie kontroluje wydalania .Robi po siebie :?
Jutro dam kupę do badania na strawnośc bo wydaje mi się że ten pokarm który wydala jest tak jakby na pół przetrawiony i chyba dam na bakteriologie .Zobaczymy jakie bedą wyniki

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon paź 05, 2009 20:06 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Jak nie ma kleiku to rozgotuj zwykły ryż i tez będzie. A ja do paczki dorzucę kleika bo mam dyżurny zawsze w domu
Obrazek

majencja

Post » Pon paź 05, 2009 20:16 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Można już głosować na Kocią Chatkę :wink: .

bubor

Post » Pon paź 05, 2009 20:22 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

majencja pisze:Jak nie ma kleiku to rozgotuj zwykły ryż i tez będzie. A ja do paczki dorzucę kleika bo mam dyżurny zawsze w domu

Tak właśnie maja zrobiłam :wink:
A cóż mój szkielecik może i paskuda ,ale jak ufnie i z wiarą patrzy mi w oczy swoimi wielkimi ślepiami
Obrazek

mar_tika

Post » Pon paź 05, 2009 20:24 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

bubor pisze:Można już głosować na Kocią Chatkę :wink: .

Paweł podlinkuj proszę głosowanie na naszym watku:)

mar_tika

Post » Pon paź 05, 2009 20:27 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Wszyscy przyjaciele i wspierający Kocią Chatkę prosimy o oddawanie na nas głosów , szanse są niewielkie ale napewno warto spróbować :wink:
viewtopic.php?f=1&t=101058

bubor

Post » Pon paź 05, 2009 20:37 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

bubor pisze:Wszyscy przyjaciele i wspierający Kocią Chatkę prosimy o oddawanie na nas głosów , szanse są niewielkie ale napewno warto spróbować :wink:
viewtopic.php?f=1&t=101058

Jak sobie przypomne ostatnie głosowanie i ten cały cyrk z tym związany, to szanse sa znikome, no ale cuda sie zdarzaja, więc próbujemy 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon paź 05, 2009 20:50 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

zagłosowałam :D A szkielecik to wcale nie paskuda tylko Boroczek :?
Obrazek

majencja

Post » Pon paź 05, 2009 21:34 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Iweta pisze:Zapraszam do przyłączenia się do AKCJI zbiórki pieniężnej na Kocią Chatkę

Rozpoczynamy zbiórke, na "inne" :wink: czyli leczenie (nie sterylki) media itp.

Akcja "inne" - START :D

Iweta - 10 zł
- jest wpłata :D
Bubor - 50 zł - jest wpłata :P
Madziula - 10 zł - jest wpłata :D
Axa76
Terenia1 - 10 zł - jest wpłata :D
Dorota Wojciechowska - 10 zł - jest wpłata :D
Felinae - 35 zł - jest wpłata :D

już wpłacam ;)

a szkielecik piękny będzie... trzymam kciuki za niego :ok:
Obrazek