jerzykowka pisze:Wlasnie dostalam sms od Cameo![]()
Forca ma nadżerki w pysiu, badania beda jutro, ale sterylka juz chyba w nowym domku
to mam pisać czy nie ??
bo już nie wiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Wlasnie dostalam sms od Cameo![]()
Forca ma nadżerki w pysiu, badania beda jutro, ale sterylka juz chyba w nowym domku
Nah pisze:
dla mnie super![]()
ale napiszcie Wy mi kochane moje co ja mam kupić na wyprawę, bo już mnie głowa od myslenia boleć zaczyna![]()
(mam ściereczki (szmatki), kocyków kilka, sporo rękawiczek gumowych, a chciałam jakąś chemie kupić tylko nie wiem co będzie najlepsze? jakieś cify, domestosy (?) czy delikatniejsze środki?)
Ania Z pisze:jerzykowka pisze:Wlasnie dostalam sms od Cameo![]()
to mam pisać czy nie ??
bo już nie wiem
jerzykowka pisze:Ania Z pisze:jerzykowka pisze:Wlasnie dostalam sms od Cameo![]()
to mam pisać czy nie ??
bo już nie wiem
Napisz Kochana, bo ja tez nie wiem
zabers pisze:Nah pisze:
dla mnie super![]()
ale napiszcie Wy mi kochane moje co ja mam kupić na wyprawę, bo już mnie głowa od myslenia boleć zaczyna![]()
(mam ściereczki (szmatki), kocyków kilka, sporo rękawiczek gumowych, a chciałam jakąś chemie kupić tylko nie wiem co będzie najlepsze? jakieś cify, domestosy (?) czy delikatniejsze środki?)
Ad. 1. - To super.Do zobaczyska
![]()
Ad. 2. - Bierz co masz na zbyciu. Ja też wezmę. Chemię i takie tam kupię w "Makro" tak jak prosiła Jerzykowa.
Etka- napisz tylko o której zbiórka pod wieżą.
jerzykowka pisze:Aniu, wytlumacze Ci jak dojechac- naprawde latwo. I jesli dasz rade jutro, to bedzie super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chat pisze:Joasiu, oridermyl powinien dojsc na Twoj adres na dniach. Dziewczyny wyslaly go w zeszly piatek. Podziwiam Was wszystkie za caloksztalt!
honda11 pisze:Kotek dla Korciaczek jedzie już w ten poniedziałek![]()
Czy nikt w niedzielę nie wybiera się w kierunku Leszna?
Ania Z pisze:ja mogę go przetrzymać
ale odbiór w niedzielę lub w poniedziałek ode mnie z domu w poniedziałek do 10 rano
overmoja mam wyda kociaka
Małgorzata Pękała pisze:W górnej lewej klatce biało czarna koteczka przywitała nas ostrym przytupem oznajmiając w ten sposób swoją rujkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1867 gości