CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(92)krok od śmierci-tragedia 15 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 20, 2009 15:07

A o jaka karte chodzi? taka zwykla platnicza? :oops:
Wybaczcie pytanie ale ja ostatnio nieprzytomna chodze :oops:
bo jesli o zwykla platnicza to ja mam tzn. Cichy kat ma :) wiec moglibysmy sami zaplacic o ile bedziemy mieli pieniazki :oops:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob cze 20, 2009 15:18

jejku to mamy juz jedna klatke i 120 zl na druga :dance: :dance2: :1luvu:
no to moze uda nam sie zamowic od razu dwie :oops:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob cze 20, 2009 15:29

Nasze propozycje imion, może już kiedyś jakieś były to przepraszamy:

Morys, Gustaw, Emir,Misia, Pusia, Mika,

K&B

Od: Śro cze 03, 2009 19:16

Post » Sob cze 20, 2009 15:30

Dobra, czyli ja poproszę numer konta, na który mam przelać kasę :) :arrow: tzn. czy słać na konto CK (z tym sobie poradzę ;)), czy na konto osoby, która dokona zakupu za pomocą karty. Chodzi o czas, no i o to, by nie rzucać tymi przelewami niepotrzebnie pomiędzy różnymi kontami. Kiedy płacę normalnie (przelew z moego konta na polskie zooplusowskie) paczka idzie z tydzień :roll:
Proszę o łopatologicznie wskazanie :lol:

Oberhexe, K&B - normalnie :king: :D

Basia, tu nie rzecz w tym, że Was nikt nie czyta, a raczej w tym, co napisać w takiej sytuacji... Po ostatnich wpisach opadło mi wszystko, co tylko mogło :( Wpis o trzymaniu kciuków wyglądałby nieco, hmm... dziwnie, choć wsparcie duchowe tyż pewnie potrzebne ;) :lol:

No, to se teraz dogadajcie, o jakie karty chodzi (ja tam średnio w temacie oblatana :lol: ) no i adres, żeby jak najszybciej załatwić przesyłkę.

Hipotetycznie - nie da rady stworzyć osobnego wątku dla kociąt? Albo jakoś tematycznie podzielić? Ludzie są wygodni - jeśli szukają czarnego kota, to przedarcie się przez 90 innych zajmuje nieco czasu... Nie wiem, wznowienie akcji "Cukier w kotkach" albo inne "Czarne złoto" (z królową Loą na czele :twisted: :lol: ), ewentualnie "Tylko dla odwaznych" - wątek burasów :twisted: .
Jakieś banerki i dawaj ;)
No ale fakt - to mnożenie wątków... kto je ma później prowadzić (same macie pracę u podstaw, że tak powiem :wink: ), samo hopsanie jest bez sensowne dećko :oops: ... To takie moje gdybanie jeno...

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob cze 20, 2009 15:32

w zooplusie mozna juz placic przelewem na ich polskie konto

plus jako schronisko macie u nich 10% znizki
http://www.zooplus.pl/animalcharity

na 1 sze zamowienie wystarczy rzeczywiscie zamowic newsletter po zarejestrowaniu - tez 10% przysluguje i ani to łaska zadna, ani kombinowanie przeciez

my sie niestety gotowkowo nie dorzucimy bo kryzysowo na debecie jedziemy - ale dzisiaj robie przeglad szuflad na bazarki
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Sob cze 20, 2009 15:40

Adria pisze:jejku to mamy juz jedna klatke i 120 zl na druga :dance: :dance2: :1luvu:
no to moze uda nam sie zamowic od razu dwie :oops:

Dorzucam 50 PLN na drugą.

Przelać na kocie konto CK :?:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob cze 20, 2009 15:46

kolejne imiona:
Dżygit, Luna, Saba, Kora, Benek, Cezar,Budryz,Argos,Dela,Antał,Timba, Timbo,Ciapek, Kropka,Łatka, Hera,Zeus :oops: , i cały zastę bogów greckich ( i rzymskich) Afrodyta (Wenus),Ares (Mars), Artemida (Diana), Atena (Minewra), Hades (Pluton), Herakles (Herkules),Persefona (Prozerpina),Posejdon (Neptun),
Ostatnio edytowano Sob cze 20, 2009 16:12 przez K&B, łącznie edytowano 1 raz

K&B

Od: Śro cze 03, 2009 19:16

Post » Sob cze 20, 2009 15:58

No to może faktycznie na konto CK?

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Sob cze 20, 2009 16:03

No więc po kolei.
Majkowiec, jutro będę w azylu i pozakładam kartoteki nowym kotom. Trzeba im też porobić zdjęcia. Bardzo dziękuję za imiona, bo strasznie trudno mi się imiona wymyśla jeżeli kota nie widzę. Postaram się je dopasować do ich osobowości.

Grrr nie mam pojęcia jak wygląda sprawa cegiełek w sensie prawnym. Chyba nigdy tego CK nie robiło. Może ryśka wie i podpowie. Pomysł dobry.

Mała 1 strasznie mi żal nie dałam rady dziś jechać do Chorzowa. Tak chciałam dziś odsapnąć i się z Wami spotkać. Mam nadzieję, że to nie ostatnia okazja. Jak wybrukujemy azyl zrobimy spotkanie towarzyskie w CK. Obiecuję, nikomu nie będę wciskać kota. No, może psa dla odmiany.

Oberhexe wszędzie gdzie się tylko da promuję wirtualne adopcje. Niekiedy chociażby poprzez wklejenie w pości linku do naszej strony na miau : http://prv.miau.pl/netadopt/ grrr stara się bardzo pilnować aktualizacji tego, bo przy takim tempie jak ostatnio z nowymi nie jest to łatwe. Jak możesz gdzieś jeszcze to upchać to proszę.

Ogrodzenie tak jak pisała Adria musi wykonać firma, której jeszcze nie znalazłyśmy. Jesteśmy zdecydowane na ogrodzenie panelowe /takie jak przy marketach/, bo jest je łatwo zdemontować i przenieść. Niestety wiemy, że na tym terenie nie będziemy już długo, ale zwierzaki muszą być bezpieczne i mieć dobre warunki mimo naszych kłopotów do końca pobytu w tym miejscu.

Batka
bazarki bardzo potrzebne jak i wszystkie działania w kierunku pozyskania kasy na utrzymanie na dotychczasowym poziomie naszych podopiecznych. Bardzo dziękujemy za każdą inicjatywę .

EwKo kasa na konto kocie konto CK /to w banku ING/ do tego konta mamy kartę. Super, że jako schronisko może być dodatkowy upust.
Tylko teraz się pogubiłam kto to ma zamawiać. Rozumiem, że kasa idzie na nasze konto i my zamawiamy klatki.

Dziewczyny bardzo przepraszam, że zwątpiłam, ale w obecnej sytuacji każde wsparcie nam jest potrzebne, to zaznaczające wątek swoją obecnością też. Wiemy, że finansowo każdy kto poświęca się pomocy zwierzakom ma kłopoty. Nam zbiegło się wiele problemów naraz. Mała 1 pisze, że jesteśmy uważani za najlepszy azyl w okolicy. Powiatowy wet w czasie kontroli też stwierdził , że przyszedł nas kontrolować, a powinien o jakąś nagrodę dla nas wystąpić. Niestety to wszystko to za mało, żeby istnieć i spokojnie robić swoje.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob cze 20, 2009 16:06

Przelałam 50 PLN na drugą klatkę na konto CK.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob cze 20, 2009 16:11

Poszła kasa naCKonto.

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob cze 20, 2009 16:18

To ja też się dorzucę na klatkę :) 50 zł

Bardzo się cieszę, że już jedna jest :D

Edit: wiem, że klatka to jest czasem być albo nie być dla kota - wydaje się to prozaiczne, ale ważne, by było ich więcej, żeby móc izolować te zwierzaki, które tego potrzebują.

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Sob cze 20, 2009 16:21

To ja się bardzo cieszę, że przynajmniej jeden problem dzięki WAM nam się rozwiązał. Jak wrócę z pracy spokojnie zamówię klatki, bo muszę się teraz zbierać pomieszkać z kotami :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob cze 20, 2009 17:21

Oberhexe pisze:
EwKo pisze:a nie wiem, jak z dogadaniem się, coby ktoś w azylu mógł przesyłkę odebrać).

Doraźnie pomoże rozładować tłok w klatkach.

Ewko, dołożę te 120 zł.
Jeszcze tylko adres.

plus jedna to razem mamy dwie :)
zamówię niezwłocznie (tzn dziś)
Może by tak jakoś zgrać te dwa zamówienia w jedno?
zmówimy się jakoś? telefonicznie czy cuś?
ObrazekObrazek

mojas

Od: Wto lis 18, 2008 21:11

Post » Sob cze 20, 2009 17:38

mojas pisze:
Oberhexe pisze:
EwKo pisze:a nie wiem, jak z dogadaniem się, coby ktoś w azylu mógł przesyłkę odebrać).

Doraźnie pomoże rozładować tłok w klatkach.

Ewko, dołożę te 120 zł.
Jeszcze tylko adres.

plus jedna to razem mamy dwie :)
zamówię niezwłocznie (tzn dziś)
Może by tak jakoś zgrać te dwa zamówienia w jedno?
zmówimy się jakoś? telefonicznie czy cuś?

...hmm, dopiero teraz doczytałam, a się działo!
ObrazekObrazek

mojas

Od: Wto lis 18, 2008 21:11

[poprzednia][następna]