Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nawie pisze:Na piątek już byłam zapisana czyli + czwartek wieczór, OK.
majencja pisze:Nic się nie zrobi z łapką bo to wygląda na złamanie przy porodzie i w miejscu już jest zrost dlatego wyczułam zgrubienie. Dlatego jak zaczął się wiecej ruszać to pojawiły się być problemy. Więc ani do gipsu ani repozycja tym bardziej że on nią rusza tylko jest słabsza. Pewnie będzie kuśtykał, chociaż on śpi, je,znowu śpi i je i tak na okrągło- pozycja jak w beciku. Aczkolwiek jak się go pomizia to zaraz na plecy i brzuch do głaskania i mrrrruczy. A w ogóle to byczycho bo waży całe 200 gr tak że przytył całe 5 deko !W porównaniu z resztą to mikrus i powolniak .Zresztą jak widziałam mioty kocie to puchatki różniły się kolorami a te -każdy inny tak jakby ktoś wziął cztery koty od czterech różnych mamusiek. Niech sobie Tosiu będzie jaki jest. Rozmawiałam też o ewent usuwaniu zębów u Misiora - ale przy jego wynikach wet powiedział ze to by było samobójstwo. A swoją drogą Misior skończył kaszleć to zaczęła Zołzebia - coś jednak z maluchami przytargaliśmy do domu.
mar_tika pisze: zobaczcie co to znaczy dla kociaka normalny dom ,choćby ten tymczasowy
Filomen pisze:
na osłodę koteczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Patchi, Patrykpoz, zuzia115 i 97 gości