[Białystok3]'syjamiątko' s.82 i 'rosyjski' Iwan s.91

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 20, 2009 15:01

izaA pisze:
Szałwia pisze:1969ak - zdradzisz dokąd będzie zmierzał Miłek ;) ?

To ja zdradzę, bom "matka chrzestna", choć weryfikacji domku, z zastrzeżeniem, że jest bardzo groźna i wymagająca - dokonała 1969ak.
Miłek zostanie warszawiakiem z prowincji...pojedzie do Kasi. Będzie mieszkał z Nią i dwójką dużych już dzieci (wiek szkolny) i będzie oczekiwał na towarzystwo, bo w założeniu nie ma być samotnikiem, tylko mieć kompana do zabawy.

Prowincja, nie ma co na własnym wątku nas obrażają ... IzaA my tu za to Obrazek i to bez uprzedzenia Obrazek Obrazek

Wiem, że Kasia ma teraz urwanie głowy i dlatego jesteśmy umówione najwcześniej na tydzień po półmaratonie. Z resztą zobaczymy kiedy będzie możliwość transportu.
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Pt mar 20, 2009 15:20

Źle mnie zrozumiałaś...z prowincji - miałam na myśli, że będzie mieszkał nie w Warszawie, tylko w podwarszawskiej miejscowości, czyli będzie takim podszywanym warszawiakiem...nie śmiałabym obrażać Białegostoku nazywając go prowincją :oops: zresztą...uważam, że cała Warszawa to jedna wielka prowincja, tylko z ambicjami :lol: jak popatrzeć na kulturę w pracy, w sklepach, na ulicach, jak się przyjrzeć tym śmieciom w lasach...to gdzie tu jakaś elita :( A Białystok lubię...bywałam...a co...ja mieszkam od waszej strony Wisły 8)

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt mar 20, 2009 15:40

izaA pisze

...ja mieszkam od waszej strony Wisły Cool

No to prawie białostoczanka :wink:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt mar 20, 2009 15:45

dorotak97 pisze:izaA pisze

...ja mieszkam od waszej strony Wisły Cool

No to prawie białostoczanka :wink:

No właśnie, prawie...

izaA

Post » Pt mar 20, 2009 17:13

izaA pisze:Źle mnie zrozumiałaś...z prowincji - miałam na myśli, że będzie mieszkał nie w Warszawie, tylko w podwarszawskiej miejscowości, czyli będzie takim podszywanym warszawiakiem...nie śmiałabym obrażać Białegostoku nazywając go prowincją :oops: zresztą...uważam, że cała Warszawa to jedna wielka prowincja, tylko z ambicjami :lol: jak popatrzeć na kulturę w pracy, w sklepach, na ulicach, jak się przyjrzeć tym śmieciom w lasach...to gdzie tu jakaś elita :( A Białystok lubię...bywałam...a co...ja mieszkam od waszej strony Wisły 8)

izaA - ja żartowałam :D

A Miłek to też po naszej stronie czy desant za Wisłę?
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Post » Pt mar 20, 2009 18:32

Za Wisłę, kurcze, nie pamiętam, Grodzisk Mazowiecki albo Ożarów, aż muszę spytać Kasię. Znamy się ze spotkań w Centrum :wink:

izaA

Post » Pt mar 20, 2009 18:51

izaA pisze:Za Wisłę, kurcze, nie pamiętam, Grodzisk Mazowiecki albo Ożarów, aż muszę spytać Kasię. Znamy się ze spotkań w Centrum :wink:

Co ja zrobię jak będę chciała odwiedzić Miłka?? Zamknięty most, remonty, korki - normalnemu człowiekowi tylko pod górkę :wink: :wink:

Ja to też mało przytomna jestem, rozmawiałam o wszystkim tylko nie o dokładnym miejscu zamieszkania. Jakoś założyłam sobie, że to Warszawa :oops: Tym bardziej, że Kasia mówiła, ze przyjedzie w każde miejsce w Warszawie po odbiór malucha.
Obrazek

1969ak

Post » Pt mar 20, 2009 20:45

Ale to przecież mało istotne...w końcu to będzie "warszawiak"....

izaA

Post » Pt mar 20, 2009 23:02

Ech, wiosna, zakochałam się....Co gorsza obiekt moich westchnień ma 5 tygodni...
ale po kolei.

Rano do nowego domu pojechała Grusia-Arnes od Szałwii (potem tymczasowana przez p.Bogusię) Pani Bogusia zawiozła ją do Moniek i się cieszy że jej mruczak kanapowy się oddał.

Dziś Smużka miała wyjęty gwóźdź -kurcze, z 10cm. Nic dziwnego, ze bolało...
1969ak - dzięki wielkie za kocie taxi.
Panienka zamieszkała w klatce wystawowej (przynajmniej kassja tak uważa :D) bo Smużka wyprowadzi się stamtąd zapewne jak tylko oprzytomnieje :roll: Nie po to sobie panią wychowuje od miesiąca, żeby teraz dać się więzić. Ciekawe co na to TOZ ???

Odwiedziłam dziś Miłka i Tygrysa (i 1969ak oczywiście 8) )
Tygryskowi się nie spodobałam. Tj chłopak ma mocno za złe. Co? Tego nie powiedział :D
Ech, tulak miziak to raczej nie będzie. Ale poczekajmy, może się nawróci?
Wiecie, Miłek jest... ech...jakby to....no cukiereczek.
I taki maleńki - jak można takiego dzidziusia wystawić za drzwi????
Szałwia - musimy poważnie porozmawiać - jak będziesz wynajdywać takie cudeńka to na moich 4 sztukach się nie skoczy :roll:
A tak serio - ślepaczki najpiękniejsze, ale ten maluch taki jest malutki - w porównaniu z ostatnio dużymi kiciami to spory kontrast.
Oto kocio:
Obrazek;Obrazek;
Obrazek;Obrazek;
Obrazek;

A tu jeszcze zaległe kotostory z kotkowa Jani - rodzina Kenii i Zambii (jest jeszcze czarnulek, ale oczko było nieładne więc nie cykałam)
I tak mi się jeszcze nasunęło - widzicie ciało wielkiej BIEDRONY w tle???
Czy to ja jestem przemęczona :wink:?

Obrazek;Obrazek
Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt mar 20, 2009 23:20

aga&2 pisze:Czy to ja jestem przemęczona :wink:?

Biedrona? 8O Jaka biedrona? My tu nic nie widzimy. Lepiej poważnie zastanów się nad urlopem !!! :P

Miłek śliczny. Pewnie ustawiła się po niego kolejka?

Ania i Krzyś

Od: Pon kwi 14, 2008 13:12

Post » Pt mar 20, 2009 23:24

Koleżanka wymyśliła sposób, jak namówić ojca na kota:
"no bo to taki mały, a spadł śnieg, i nie mogłam go tak przecież zostawić" ;)

nie wiem czy już do Was dzwoniła czy dopiero będzie dzwonić ale kicię na pewno chce i już mnie wypytywała jak to było jak ja kicię brałam ;)
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Pt mar 20, 2009 23:27

Fotki Miłka już poszły do Kasi, cudny jest...

izaA

Post » Pt mar 20, 2009 23:29

Motylku - każdy sposób dobry. Tylko wiesz, śnieg sie może szybko zdezaktulizować :wink:

Aniu i Krzysiu-poważnie zaczęłam się o siebie martwić. Jak to nie widzicie BIEDRONY??? 8O TO wielkie czerwone w plamki za szarakami to musi być WIELKA BIEDRONA...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt mar 20, 2009 23:46

aga&2 pisze:Ech, wiosna, zakochałam się....Co gorsza obiekt moich westchnień ma 5 tygodni...
/.../
Obrazek;

Ojej ... slicznot z niego; wiedzialam wiedzialam, ze on taki piekny bedzie ..
Ta moja kandydatka z mieszkania obok straszzznie zmartwiona, ze Milek jej sie nie dostanie ... :(( Nie ma szans na podobne syjamiatko dla niej ???? Mieli dzwonic, namawialam na tego starszego, ale nie wiem, jaka decyzja .. ?
pozdrawiam i polecam sie pamieci
zowisia

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Sob mar 21, 2009 0:26

Jaka biedrona? :D Że niby gdzie? Żarty jakieś. Ja tu same koty widzę, od dawna ;).

Miłek jest przeuroczy, wiem. Widziałam go chyba ze 2 tygodnie temu, i fakt, zakochać się można. Bardzo przypomina mi mojego Kocia, którego mam od mniej więcej takiej samej maleńkości. I też porzucony...
Ale na wszelki wypadek się nie rozglądam, co? Takie cudka rzadko się zdarzają, a ślepaczki to w pakietach po 5 przeważnie :roll:. Ale równie kochane. ETuś, Niunia, Furia, Kiwi, ehh, muszę kiedyś zajrzeć do galerii wyadoptowanych i pooglądać dzieciaki :).

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

[poprzednia][następna]