Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 25, 2012 14:33 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

Nie wiem, czy wydarzenie na FB pozwoli znaleźć DT, ale myślę, że warto spróbować, bo przecież może gdzieś tam w sieci jest nowy właściciel burasiek? :D
Burasie nie są na Śreniawitów, mają tymczasowy DT, ale tylko na kilka dni :(
Więcej zdjęć na razie nie mam :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon cze 25, 2012 15:16 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

Facebook nie zaszkodzi. A może właśnie się uda? :ok:
To zadziałam, postaram się wieczorkiem.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw cze 28, 2012 9:20 Re: Łapanki MT-łapanki przy Grota & Czarnula w lecznicy szuk

Pytam z ramienia JoKota, umieszczaliśmy to ogłoszenie gościnnie na stronie, wiadomo co z tym kotem dalej?

tajdzi pisze:Kolejny koci biedulek prosi o szansę na życie.
Odwieziony przez Straż, młody kocurek, nadziany na drut. Po operacji (nadział się na przyrodzenie), od razy wykastrowany. Dzis już zdrowy - miał być wypuszczony - ale mizia się na potęgę. Ma dosłownie kilka dni, musi zniknąć z lecznicy - proszę o DT dla niego :(
Ma około roku. Przebywa w lecznicy ul. Śreniawitów 9, tel: 889 05 82

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw cze 28, 2012 9:24 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

Melduję, że wiadome rzeczy odjechały właśnie z Piotrem w kierunku Żerania :)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw cze 28, 2012 9:42 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

Zofia&Sasza pisze:Melduję, że wiadome rzeczy odjechały właśnie z Piotrem w kierunku Żerania :)

Bosko!!! Dzięki!!!! :1luvu: :1luvu: Zadzwonie do Piotra i się umówię

Odnośnie kotka: ZNALAZŁ DOMEK :) dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domków szukają teraz kolorowe kurduple, pod koniec tygodnia popstrykam im w końcu fotki.

Niniejszym informuję, że Ada, Zofia&Sasza i Mysza są sponsorkami jedzenia dla Grociaków i Polfiaków :)
A w sobotę podjadę do hurtowni kupić karmę o której rozmawiałam z dwójką kochanych forumowiczów :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw cze 28, 2012 9:44 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

tajdzi pisze:
Zofia&Sasza pisze:Melduję, że wiadome rzeczy odjechały właśnie z Piotrem w kierunku Żerania :)

Bosko!!! Dzięki!!!! :1luvu: :1luvu: Zadzwonie do Piotra i się umówię

Odnośnie kotka: ZNALAZŁ DOMEK :) dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domków szukają teraz kolorowe kurduple, pod koniec tygodnia popstrykam im w końcu fotki.

Niniejszym informuję, że Ada, Zofia&Sasza i Mysza są sponsorkami jedzenia dla Grociaków i Polfiaków :)
A w sobotę podjadę do hurtowni kupić karmę o której rozmawiałam z dwójką kochanych forumowiczów :1luvu:

To żarcie to takie sobie gatunkowo, ale chyba lepsze takie niż nic. I nie ja jestem darczyńcą, ale Pogotowie dla Zwierząt :)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw cze 28, 2012 9:54 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

A kto tak dzielnie walczył o to jedzonko, jak nie ty? :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw cze 28, 2012 10:06 Re: Łapanki MT-łapanki przy Grota & Czarnula w lecznicy szuk

tajdzi pisze:No tak - jak wysyp, to wysyp. Znalezione ;) nie kradzione ;)
Kociaków w sumie jest 5, mają jakieś 10 tygodni, myślę, że nie więcej.
Niebiesko-biały chłopczyk, Czarno-biały chłopczyk, klasycznie pręgowana dziewczynka i dwie śliczne buraski dziewczynki. W sumie dwa mioty w podobnym wieku. Pierwsza trójka już zaszczepiona, dwie bure dziewczynki odrobaczone i będą szczepione za tydzień.
Wszystkie szukają kochających domków.
Zdjęć brak, ale są filmiki :)
W sprawie adopcji proszę pisać: tajdzi@tlen.pl, tel: 604181839.
Kotki są w Warszawie i już wypatrują swoich domków.

Burasie:
http://www.youtube.com/watch?v=DUdGM4iG ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=qlKepO-R ... e=youtu.be

i zabawa trójki kolorowych:
http://www.youtube.com/watch?v=L6ZG1C-N ... e=youtu.be

Kolorowym kociakom robiłam zdjęcia już jakiś czas temu i wysłałam Samirze linka do albumu, ale nie wiem, czy je w końcu dostała, nie miałam o tym informacji, i zapomniałam zadzwonić.

A ponieważ ich tu nie widzę, to wrzucam (zmniejszone, do ogłoszeń - jak za małe, proszę o sygnał, najlepiej na pw, bo baaardzo rzadko tu zaglądam):
https://picasaweb.google.com/1047273229 ... cSFx92qjQE

Niebiesko-biały to chłopiec, arlekinka i marmurka dziewczynki - wszystkie trzy kociaki są prześliczne :1luvu: , teraz pewnie sporo urosły.
Dorosłych kotów ze zdjęć proszę nie uwzględniać, to rezydenci :)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw cze 28, 2012 10:08 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

Dzięki Kicorku!! :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw cze 28, 2012 11:22 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

umarłam :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw cze 28, 2012 11:27 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

to dziewczynka... ;) chcesz? ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw cze 28, 2012 11:31 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

Tajdzi, wysłałem Ci sms w sprawie karmy ale nie wiem czy doszedł bo tak patrzę że mam jakiś inny nr tel niż ten wspomniany parę postów wyżej
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Pt cze 29, 2012 13:31 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

Mysza pisze:umarłam :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Wcale się nie dziwię, mała jest cudna :D
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro lip 25, 2012 9:53 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

Kochani, w czwartek, o 19:00 zaczynamy łapankę pod Polfą. Jeżeli macie możliwość pomóc - zasadzilibyśmy się częściowo pod Mostem, częściowo na Polfie
Uwaga: na Polfie są trzy malutkie kociaki, ponieważ mam dwa, które miałam oddać, ale DT nie weźmie ich, nie mam gdzie ich wsadzić.
Dwa biało - czarne i pingwin. Pilnie potrzebne są DT
Ich mamusia najprawdopodobniej już w ciąży, bo jakaś taka pękata jest.

Pod Mostem została do złapania Szara kocica, mam nadzieje, że to już ostatni na razie kot do wyłapania tam. W Kanałach na razie cisza...

KTO CHĘTNY NA ŁAPANKĘ?
KTO MA MIEJSCE NA KOCIAKI? są śliczne ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Śro lip 25, 2012 12:16 Re: Łapanki MT-SZUKAMY karmiciela k.POLFY & DT dla fajnychKO

Niestety - w tym tygodniu nie będę mógł pomóc. :(
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

[poprzednia][następna]