W Śnieżynkowie. Część I.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 18, 2010 22:19 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka bezłapka szuka DS.

Zuzia szuka serc tylko dla siebie. Kto przygarnie śnieżynkę ?
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw maja 20, 2010 1:27 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka bezłapka szuka DS.

Zuzia koteczka nieduża szuka domu stałego, kochającego. :wink:
Obrazek

kotika

Post » Czw maja 20, 2010 22:02 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka bezłapka szuka DS.

Oo.. dziękuję Kotiko za ogłaszanie Zuzi :)
Niestety obecność innych zwierząt jest dla niej ogromnym stresem, a potrzeba izolowania jej od stada ogranicza jednocześnie kontakt z człowiekiem, co generalnie jest dla Zuzinki niezłym dramatem. Jest już u nas 2 miesiące i nadal reaguje agresją dlatego postanowiliśmy ją ogłaszać.
Brak nóżki nie sprawia jej żadnych problemów. Nie wskakuje jedynie na wysokie meble czy stoły ale to akurat dla niektórych może być atutem ;) Prócz tego jest totalnie pozytywnie zakręcona, ciągle gada i mruczy do człowieka :) W ogóle jest bardzo pro-ludzkim kotem i z entuzjazmem wita nawet obcych.
Także szukamy naprawdę kochającego domku :)

Wredne_Słonko

Od: Czw lis 16, 2006 19:06

Post » Pt maja 21, 2010 19:21 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka bezłapka szuka DS.

Wredne_Słonko pisze:Oo.. dziękuję Kotiko za ogłaszanie Zuzi :)
Niestety obecność innych zwierząt jest dla niej ogromnym stresem, a potrzeba izolowania jej od stada ogranicza jednocześnie kontakt z człowiekiem, co generalnie jest dla Zuzinki niezłym dramatem. Jest już u nas 2 miesiące i nadal reaguje agresją dlatego postanowiliśmy ją ogłaszać.
Brak nóżki nie sprawia jej żadnych problemów. Nie wskakuje jedynie na wysokie meble czy stoły ale to akurat dla niektórych może być atutem ;) Prócz tego jest totalnie pozytywnie zakręcona, ciągle gada i mruczy do człowieka :) W ogóle jest bardzo pro-ludzkim kotem i z entuzjazmem wita nawet obcych.
Także szukamy naprawdę kochającego domku :)

Dzięki Wredne_słonko, że sie odezwałaś. Jak widać Zuzia potrzebuje kochającego domu.
Ma bardzo delikatną urodę, jest przecudna, pełna niesamowitego czaru. :1luvu:

A może Wredne_Słonko wkleisz jakieś nowe fotki koteczki.
Obrazek

kotika

Post » Nie maja 23, 2010 21:11 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka bezłapka szuka DS.

Zuzia śnieżynka bez łapki szuka swojego domku.
Obrazek

kotika

Post » Pon maja 24, 2010 15:26 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka bezłapka szuka DS.

Zuzia znalazła bardzo fajny domek, także teraz tylko trzymamy kciuki, aby się w sobie wzajemnie zakochali :)

Wredne_Słonko

Post » Pon maja 24, 2010 21:00 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka bezłapka szuka DS.

Wredne_Słonko pisze:Zuzia znalazła bardzo fajny domek, także teraz tylko trzymamy kciuki, aby się w sobie wzajemnie zakochali :)

Super. :dance: :dance2: Oby mała była szczęśliwa.

A napiszesz coś więcej o tym domku ?
Obrazek

kotika

Post » Wto maja 25, 2010 9:23 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka Zuzia znalazła DS.

Domek jest naprawdę fajny :) nie straszny im grzybek i brak nóżki, mają duże mieszkanie więc Zuzia może się nieźle rozpędzać ;) Dostałam smsa, że cała trójka jest bardzo zadowolona. Kotka od razu poczuła się jak w domu. Zapraszają na wizyty poadopcyjne :)

Wredne_Słonko

Post » Śro maja 26, 2010 16:30 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka Zuzia znalazła DS.

Prawie biale

Obrazek Romeo

Obrazek Gruby

Z tego watku: viewtopic.php?f=13&t=103625&start=0

Klikniecie w zdjecie otwiera opis
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Czw maja 27, 2010 1:19 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka Zuzia znalazła DS.

Wredne_Słonko pisze:Domek jest naprawdę fajny :) nie straszny im grzybek i brak nóżki, mają duże mieszkanie więc Zuzia może się nieźle rozpędzać ;) Dostałam smsa, że cała trójka jest bardzo zadowolona. Kotka od razu poczuła się jak w domu. Zapraszają na wizyty poadopcyjne :)

O jak wizyty, to i fotka może jakaś będzie. :D

Zuzia bądż szczęśliwa . :1luvu:
Obrazek

kotika

Post » Czw maja 27, 2010 1:20 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka Zuzia znalazła DS.

millkaj pisze:Prawie biale

Obrazek Romeo

Obrazek Gruby

Z tego watku: viewtopic.php?f=13&t=103625&start=0

Klikniecie w zdjecie otwiera opis

Piękne kociaki. :1luvu:
Jak znajdę troche czasu, wrzucę na adopcyjną.
Obrazek

kotika

Post » Pt maja 28, 2010 1:31 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka Zuzia znalazła DS.

Teraz sama mam do adopcji dwie małe śnieżyneczki. :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Pt maja 28, 2010 12:29 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka Zuzia znalazła DS.

kotika pisze:Teraz sama mam do adopcji dwie małe śnieżyneczki. :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jakie sliczne, male kulki :1luvu:
Obrazek

millkaj

Post » Czw cze 03, 2010 22:40 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka Zuzia znalazła DS.

Do adopcji prawie biale cudo z tego watku:
viewtopic.php?t=91526&postdays=0&postorder=asc&start=0

Prosze o aktualizacje :D
Obrazek

millkaj

Post » Pt cze 04, 2010 22:34 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str.1 Śnieżynka Zuzia znalazła DS.

W Kielcach na dom czeka kicia wyciągnięta ze schronu. Może komuś wpadnie w oko :mrgreen:

Chanel
Odrobaczenie: nie
Szczepienie: nie
Sterylizacja: nie
Kotka została wyciągnięta ze schroniska. Ktoś ją tam oddał. Kotka jest bardzo kontaktowa i otwarta. Bardzo szybko aklimatyzuje się w nowym miejscu. Toleruje inne koty i nie boi się psów.
Chanel niestety nie słyszy. Szukamy dla niej odpowiedzialnego, bezpiecznego i doświadczonego domku najlepiej z kocim towarzystwem.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mamy tez takiego prawie białaska. Też wyciągnięty ze schronu :kotek:

Dinuś
Odrobaczenie: tak
Szczepienie: nie
Sterylizacja: nie
Dinuś trafił pod nasza opiekę zupełnie przypadkiem. Został zabrany ze schroniska dla zwierząt. Kocurek jest bardzo kontaktowy, otwarty i szybko się aklimatyzuje. Jest przy tym bardzo żywiołowy i ruchliwy. Do adopcji po 12.06.2010
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Oba koty są na razie na kwarantannie ze względu na sam fakt, że były w schronisku :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

[poprzednia][następna]