FAN - Koty p.Ali III - Potrzebna klatka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 06, 2008 11:22

Nadrobiłam zaległości, obejrzałam foty na 3 ostatnich stronach i nadal jestem pełna podziwu, że takie piękne 8O koty są u Pani Ali. Kaszmir cuuudeńko :love:
Dobre Domki przybywajcie :ok: :ok:

Chciałam też powitać olę14
Olu, jak dobrze, że jesteś:1luvu: FAN i z nami :D

A pieski i papugi też są do adopcji?

behemocia

Od: Śro kwi 04, 2007 0:10

Post » Nie kwi 06, 2008 11:30

CoToMa pisze:Obrazek Szaman
oto szaman wielbiciel psiej karmy zalanej wrzątkiem :catmilk:

ola14

Od: Wto sty 08, 2008 21:04

Post » Nie kwi 06, 2008 11:36

behemocia pisze:Nadrobiłam zaległości, obejrzałam foty na 3 ostatnich stronach i nadal jestem pełna podziwu, że takie piękne 8O koty są u Pani Ali. Kaszmir cuuudeńko :love:

Bardzo mi miło. Papugi nie są do adopcji .Zato chyba są do adopcji z psów: kilku letnia Liska która wygląda jak lis i około 10 letnia jamniczka zmieszana z czymś...
Ostatnio edytowano Nie kwi 06, 2008 13:04 przez ola14, łącznie edytowano 1 raz

ola14

Post » Nie kwi 06, 2008 11:45

Witam wszystkich :P Wczoraj się nie pojawiałam, ponieważ nie miałam ani chwilki na przerywnik. Najpierw moje kocymbry dały mi popalić - nie mogłam nadążyć ze sprzątaniem kuwetek. :roll: Później, w czasie karmienia zadzwonił telefon, że na pdwórku Uniwersytetu Katolickiego jest ciężko ranny kot z otwartym złamaniem nogi, a Straż Miejska nie przyjedzie, bo nie ma wolnego patrolu.Tak więc pełna najgorszych przeczuć wsiadłam w samochód i pognałam na ul. Kominka. Panie, które dzwoniły już czekały i pilnowały nieszczęśnika, sprawa jednak nie była taka prosta, bo on był mocno zestresowany i przemieszczał się na trzech łapkach bardzo szybko. Po godzinie ostrej walki, po postawieniu na nogi księży i obsługi udało się przy pomocy rozsądnego pana porządkowego, złapać biedaka. U weta okazało się, że to nie złamanie ale pogryzienie przez psa (lisa), prześwietlenie wykazało, że kość jest cała więc jeżeli nie wda się martwica nogę można będzie uratować.
NO I TAK DOKOCILIŚMY SIĘ :!:
Kocurek na razie jest przerażony i zdegustowany, bo przy okazji narkozy stracił swoje "akcesoria". Jeszcze nic nie zjadł, ale myślę, że ma czas. W każdym razie już nie syczy i nie bije jak na początku - nawet nie rozszerzają mu się źrenice, gdy podchodzę. Zrozumiał, że nikt mu nie chce zrobić krzywdy. Trzymamy kciuki, żeby doszedł do formy. :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

szamanka

Od: Wto mar 04, 2008 14:50

Post » Nie kwi 06, 2008 12:07

Mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie kwi 06, 2008 12:10

Naprawiłam baner, ale wpis jest dłuższy :( Będę kombinowała dalej.

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/l463][img]http://images24.fotosik.pl/163/206c6162e7ff2889.gif[/img][/url]
Obrazek

theta

Od: Nie cze 10, 2007 13:49

Post » Nie kwi 06, 2008 12:18

behemocia pisze:Nadrobiłam zaległości, obejrzałam foty na 3 ostatnich stronach i nadal jestem pełna podziwu, że takie piękne 8O koty są u Pani Ali. Kaszmir cuuudeńko :love:

Te zwierzęta, które są u mnie dłużej, do adopcji już nie pójdą, (większość zresztą się nie nadaje) ale oddajemy wszystkie następne, które do nas trafiają - nie tylko papugi, ale i fretki, króliczki, szczurki, myszoskoczki, żółwie i wszystkie inne. :cowsleep: :smiech3:
Ola14 i CoToMy - Agusia to moje dwie najmłodsze SUPER wolontariuszki.
Obrazek Obrazek

szamanka

Post » Nie kwi 06, 2008 13:20

CoToMa pisze:
Femka pisze:foty przepiękne...
czekam na więcej.... :twisted:

A ja myślałam, że nikt ich nie ogląda...

Ja też oglądam i czytam, ale się nie wtrącam do dyskusji "zgranej paczki" i fanów kotów p.Ali.

Koteczki macie faktycznie piękne :)

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Nie kwi 06, 2008 14:00

szamanka pisze:Witam wszystkich :P Wczoraj się nie pojawiałam, ponieważ nie miałam ani chwilki na przerywnik. Najpierw moje kocymbry dały mi popalić - nie mogłam nadążyć ze sprzątaniem kuwetek. :roll: Później, w czasie karmienia zadzwonił telefon, że na pdwórku Uniwersytetu Katolickiego jest ciężko ranny kot z otwartym złamaniem nogi, a Straż Miejska nie przyjedzie, bo nie ma wolnego patrolu.Tak więc pełna najgorszych przeczuć wsiadłam w samochód i pognałam na ul. Kominka. Panie, które dzwoniły już czekały i pilnowały nieszczęśnika, sprawa jednak nie była taka prosta, bo on był mocno zestresowany i przemieszczał się na trzech łapkach bardzo szybko. Po godzinie ostrej walki, po postawieniu na nogi księży i obsługi udało się przy pomocy rozsądnego pana porządkowego, złapać biedaka. U weta okazało się, że to nie złamanie ale pogryzienie przez psa (lisa), prześwietlenie wykazało, że kość jest cała więc jeżeli nie wda się martwica nogę można będzie uratować.
NO I TAK DOKOCILIŚMY SIĘ :!:
Kocurek na razie jest przerażony i zdegustowany, bo przy okazji narkozy stracił swoje "akcesoria". Jeszcze nic nie zjadł, ale myślę, że ma czas. W każdym razie już nie syczy i nie bije jak na początku - nawet nie rozszerzają mu się źrenice, gdy podchodzę. Zrozumiał, że nikt mu nie chce zrobić krzywdy. Trzymamy kciuki, żeby doszedł do formy. :ok: :ok: :ok:
Dzień dobry Pani Alu !!!! Ico z tym kotkiem Ma już pani imie dla tego kocurka. :cat3:

ola14

Post » Nie kwi 06, 2008 16:56

Jeszcze nie, możesz coś wymyślić, albo z czasem znajdzie sobie sam :lol:
Obrazek Obrazek

szamanka

Post » Nie kwi 06, 2008 17:12

szamanka pisze:Jeszcze nie, możesz coś wymyślić, albo z czasem znajdzie sobie sam :lol:
Aha , ja myśle że raczej on sobie sam wybierze imie...

ola14

Post » Nie kwi 06, 2008 17:14

ola14 pisze:
szamanka pisze:Jeszcze nie, możesz coś wymyślić, albo z czasem znajdzie sobie sam :lol:

Zdrapka sobie sama wybrała :lol:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie kwi 06, 2008 17:15

:lol:

ola14

Post » Nie kwi 06, 2008 17:18

CoToMa pisze:
ola14 pisze:

Zdrapka sobie sama wybrała :lol:
No właśnie pozatym Czupakandra,Pikasso ,kiwik Pyzatka chyba też i inne kotki ...

ola14

Post » Nie kwi 06, 2008 21:48

violavi pisze:Ja też oglądam i czytam, ale się nie wtrącam do dyskusji "zgranej paczki" i fanów kotów p.Ali.

Też tak się tu czuję,ale uparcie "gadam", aż mnie wyrzucą :lol:
ale chyba najważniejsze podnosić temat, aby się znalazły Dobre Domki dla podopiecznych Pani Ali :ok:

Historia nowego Kotka smutna :cry:
:ok: :ok: za zdrowie Kocurka
Obrazek

behemocia

Od: Śro kwi 04, 2007 0:10

[poprzednia][następna]