Dobre Domki przybywajcie

Chciałam też powitać olę14
Olu, jak dobrze, że jesteś:1luvu: FAN i z nami

A pieski i papugi też są do adopcji?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bardzo mi miło. Papugi nie są do adopcji .Zato chyba są do adopcji z psów: kilku letnia Liska która wygląda jak lis i około 10 letnia jamniczka zmieszana z czymś...behemocia pisze:Nadrobiłam zaległości, obejrzałam foty na 3 ostatnich stronach i nadal jestem pełna podziwu, że takie pięknekoty są u Pani Ali. Kaszmir cuuudeńko
![]()
Dobre Domki przybywajcie![]()
Olu, jak dobrze, że jesteś:1luvu: FAN i z nami![]()
[url=http://tiny.pl/l463][img]http://images24.fotosik.pl/163/206c6162e7ff2889.gif[/img][/url]
behemocia pisze:Nadrobiłam zaległości, obejrzałam foty na 3 ostatnich stronach i nadal jestem pełna podziwu, że takie pięknekoty są u Pani Ali. Kaszmir cuuudeńko
![]()
Dobre Domki przybywajcie![]()
Olu, jak dobrze, że jesteś:1luvu: FAN i z nami![]()
CoToMa pisze:Femka pisze:foty przepiękne...
czekam na więcej....
A ja myślałam, że nikt ich nie ogląda...
Dzień dobry Pani Alu !!!! Ico z tym kotkiem Ma już pani imie dla tego kocurka.szamanka pisze:Witam wszystkichWczoraj się nie pojawiałam, ponieważ nie miałam ani chwilki na przerywnik. Najpierw moje kocymbry dały mi popalić - nie mogłam nadążyć ze sprzątaniem kuwetek.
Później, w czasie karmienia zadzwonił telefon, że na pdwórku Uniwersytetu Katolickiego jest ciężko ranny kot z otwartym złamaniem nogi, a Straż Miejska nie przyjedzie, bo nie ma wolnego patrolu.Tak więc pełna najgorszych przeczuć wsiadłam w samochód i pognałam na ul. Kominka. Panie, które dzwoniły już czekały i pilnowały nieszczęśnika, sprawa jednak nie była taka prosta, bo on był mocno zestresowany i przemieszczał się na trzech łapkach bardzo szybko. Po godzinie ostrej walki, po postawieniu na nogi księży i obsługi udało się przy pomocy rozsądnego pana porządkowego, złapać biedaka. U weta okazało się, że to nie złamanie ale pogryzienie przez psa (lisa), prześwietlenie wykazało, że kość jest cała więc jeżeli nie wda się martwica nogę można będzie uratować.
NO I TAK DOKOCILIŚMY SIĘ![]()
Kocurek na razie jest przerażony i zdegustowany, bo przy okazji narkozy stracił swoje "akcesoria". Jeszcze nic nie zjadł, ale myślę, że ma czas. W każdym razie już nie syczy i nie bije jak na początku - nawet nie rozszerzają mu się źrenice, gdy podchodzę. Zrozumiał, że nikt mu nie chce zrobić krzywdy. Trzymamy kciuki, żeby doszedł do formy.![]()
![]()
Aha , ja myśle że raczej on sobie sam wybierze imie...szamanka pisze:Jeszcze nie, możesz coś wymyślić, albo z czasem znajdzie sobie sam
ola14 pisze:Aha , ja myśle że raczej on sobie sam wybierze imie...szamanka pisze:Jeszcze nie, możesz coś wymyślić, albo z czasem znajdzie sobie sam
No właśnie pozatym Czupakandra,Pikasso ,kiwik Pyzatka chyba też i inne kotki ...CoToMa pisze:ola14 pisze:Aha , ja myśle że raczej on sobie sam wybierze imie...szamanka pisze:Jeszcze nie, możesz coś wymyślić, albo z czasem znajdzie sobie sam
Zdrapka sobie sama wybrała
violavi pisze:Ja też oglądam i czytam, ale się nie wtrącam do dyskusji "zgranej paczki" i fanów kotów p.Ali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, fruzelina, puszatek i 172 gości