Amika6 pisze:zuzia96 pisze:Witaj Amiko!!!!!!!!!
Dawno Cię nie było. I nie wiem, czy ostatnio nie bywałaś na forum, czy nie bywałaś na Kotach, czy nie bywałaś w naszym wątku. Ale baaaaardzo cieszę się, że znowu jesteś![]()
![]()
![]()
Co tam u Jusi i Dyzia? Masz jakieś zdjęcia?
Zuziu ja u Was stale bywam i czytam (i u Kropci, i u Malwinki, i u Tycinka, i jeszcze u paru kotuchów). Ostatnio dłużej pracuję i na pisanie nie zawsze czasu mi wystarcza. A jeszcze powiadomienia szwankują i trzeba szukac znajomych futer. No i swoich Kocianków nie mogę zaniedbywać. Mój TŻ wczoraj powiedział, że jak będę siedziała po godzinach, to Dyzia będzie przywoził mi do pracy, bo on bardzo za mną płacze.
Zdjęcia mam, bo ja stale pstrykam (mam na tym punkcie bzika :D ). W poniedziałek obfociłam Buraski. Z efektów nie jestem zadowolona, bo robiłam przede wszystkim w łazience, wyszły takie jakieś rude. Przy takim tle i oświetleniu lampa zbyt długo się ładuje i co fajniejsze ujęcia umykają. Niestety kotki dalej mnie nie akceptują (innych obcych się nie boją) i nie mogłam się do nich zbliżyć. Zapraszam do ich wątku, zobaczysz jakie śliczne. Tylko chętnych domków brak
.
Jeśli chcesz fotki moich kudłatych grubasków mogę podesłać Ci meilem (tylko podaj adres), bo limit gościnnych występów w wątku Twoich kociatych wyczerpałam
Pozdrowienia i mizianki dla Dwupaku
Amiko, nigdy, ale to nigdy nie wyczerpiesz " limitu gościnnych występów", jak to określiłaś. Jest nam niezwykle miło, kiedy nas odwiedzasz. A ja uwielbiam oglądać zdjęcia kociastych w każdej postaci. Wstaw kilka swoich kudłaczy, proszę.