ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 05, 2007 21:14

Amika6 pisze:
zuzia96 pisze:Witaj Amiko!!!!!!!!!
Dawno Cię nie było. I nie wiem, czy ostatnio nie bywałaś na forum, czy nie bywałaś na Kotach, czy nie bywałaś w naszym wątku. Ale baaaaardzo cieszę się, że znowu jesteś :lol: :lol: :lol:
Co tam u Jusi i Dyzia? Masz jakieś zdjęcia?

Zuziu ja u Was stale bywam i czytam (i u Kropci, i u Malwinki, i u Tycinka, i jeszcze u paru kotuchów). Ostatnio dłużej pracuję i na pisanie nie zawsze czasu mi wystarcza. A jeszcze powiadomienia szwankują i trzeba szukac znajomych futer. No i swoich Kocianków nie mogę zaniedbywać. Mój TŻ wczoraj powiedział, że jak będę siedziała po godzinach, to Dyzia będzie przywoził mi do pracy, bo on bardzo za mną płacze.
Zdjęcia mam, bo ja stale pstrykam (mam na tym punkcie bzika :D ). W poniedziałek obfociłam Buraski. Z efektów nie jestem zadowolona, bo robiłam przede wszystkim w łazience, wyszły takie jakieś rude. Przy takim tle i oświetleniu lampa zbyt długo się ładuje i co fajniejsze ujęcia umykają. Niestety kotki dalej mnie nie akceptują (innych obcych się nie boją :( ) i nie mogłam się do nich zbliżyć. Zapraszam do ich wątku, zobaczysz jakie śliczne. Tylko chętnych domków brak :( .
Jeśli chcesz fotki moich kudłatych grubasków mogę podesłać Ci meilem (tylko podaj adres), bo limit gościnnych występów w wątku Twoich kociatych wyczerpałam :lol:
Pozdrowienia i mizianki dla Dwupaku :lol:

Amiko, nigdy, ale to nigdy nie wyczerpiesz " limitu gościnnych występów", jak to określiłaś. Jest nam niezwykle miło, kiedy nas odwiedzasz. A ja uwielbiam oglądać zdjęcia kociastych w każdej postaci. Wstaw kilka swoich kudłaczy, proszę. :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro gru 05, 2007 21:36

Karotka pisze:To i jas ię w końcu melduje jak obiecałam :D
Dzieki za link, ale ja to ostatnio wpadam na Forum jak po ogień otwieram to co zauważe, że otwierałam i pedze dalej... Niestety na Forum wcgodze tylko w pracy, a w pracy jak to w pracy, wiecie sami...

Cieszę się, że Alusia szcześliwa a jaka sliczna się zrobiła :D
Pamietam cały czas ten pierwszy post, który znalazłam w maju, tak bardzo mi było żal Alusi...ale nie ma co wracac do przeszłości, tym bardziej takiej bolesnej. Ważne, że teraz Alusia jest szczęśliwa.

Kotki do mnie wczoraj dotarły. Sa śliczne. Dziękuje.

Mizianki dla Twoich Kociamberków :D

Witaj Karotko w wątku Alusi i Maksia, czyli dwupaku black and white!!!!!
Bardzo się cieszę, że dołączyłaś do nas. Ja z kolei w pracy nie bardzo mogę buszować po forum, a w domu, jak to w domu, nie ma za wiele czasu. Ale mam swoje ulubione wątki, do których zaglądam, chociaż nie zawsze się wpisuję. Takim wątkiem jest również wątek Zuzi i Ty wiesz, dlaczego :king: . I zaraz polecę sprawdzić, co u Zuzinki słychać.

Cieszę się, że kotki wreszcie dotarły, bo ......wysłane zostały 17 listopada!! :twisted: :twisted: Nic tylko pogratulować Poczcie Polskiej bystrości :!: :!:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 06, 2007 11:22

Tak...Poczta :wink:
Nie chce nawet komentować, bo codziennie w pracy mam z nimi do czynienia...

W domu w ogóle nie zaglądam na nternet, wracam późno i mao czasu na cokolwiek...

Pozdrawiam Alusie i Maksia! Mizianki Mokołajkowe :D
Ostatnio edytowano Czw gru 06, 2007 15:09 przez Karotka, łącznie edytowano 1 raz

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw gru 06, 2007 11:53

Witajcie kochani krajanie.
Dawno mnie nie było, ale to nie moja wina. Ja bardzo, bardzo chcę Was odwiedzać, nawet codziennie. Ale - w domu nie mam łącza i nie wiem kiedy znów będę miała. :evil: Przeboje Z TP to temat - rzeka.
W pracy - raczej nie mogę lub nie mam możliwości wejść na forum. Dziś akurat jest ten wyjątek. Więc śpieszę donieść, że pamiętam o Was, że myślami jestem z Wami, ale życie sobie.
Zdjęcia piękne, wiadomości coraz lepsze - kocham takie - od razu lepiej się człowiek czuje. Oby było ich najwięcej.
Gdzie kupiłaś tą zabawkę-biedronkę dla Maksia? Ciekawam czy moje by sie bawiły. Z nimi to różnie bywa. Mają np. kosz do spania - taki wielki, żeby wszystkie sie zmieściły, wygodny, przytulny, mięciutki. Przez pierwsze dni to był przebój sezonu a teraz? Ostatnio kosz na śmiecie jest lepszy :evil: :evil: :evil: Wyrzucę je do śmietnika raze ze śmieciami i potem będzie na mnie. :evil:
Pozdrawiam jeszcze raz cieplutko. Zobaczymy kiedy sie uda znowu tutaj zajrzeć.
FKLMN z Dużymi

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Czw gru 06, 2007 12:34

Witajcie Obrazek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw gru 06, 2007 19:54

Witam wszystkich wieczorową porą!!!! :lol:
Czy ten Pan już Was odwiedził?????????
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 06, 2007 20:48

Prezent Miołajkowy dla Alusi (mięciutki kocyk zakupiony na KB) nie dotarł niestety na czas. Właśnie jej musiałam wytłumaczyć, że po drodze Mikołaj utknął w zaspie i dotrze do Alusi jutro. :roll:

A mnie to marzy się, żeby jakiś Mikołaj wypatrzył z nieba nasz wątek i zrobił nam pięęęęęęęęęękny banerek dwupaku taki jak bubora

Mikołaju co Ty na to?????????? Przyjdziesz do nas?????
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 06, 2007 21:12

zuzia96 pisze:
Adrianapl pisze:ale super zdjecia z biedronka :wink:

Witaj Adrianopl w Alusiowo-Maksiowym wątku. Cieszymy się bardzo, bo już mało kto do nas zagląda. Obrazek

ja zagladam regularnie, tylko nie mam czasu pisac- nawet wlasny watek zaniedbuje ... :oops: :(

pozdrowienia wieczorne :wink:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Czw gru 06, 2007 21:38

Adrianapl pisze:
zuzia96 pisze:
Adrianapl pisze:ale super zdjecia z biedronka :wink:

Witaj Adrianopl w Alusiowo-Maksiowym wątku. Cieszymy się bardzo, bo już mało kto do nas zagląda. Obrazek

ja zagladam regularnie, tylko nie mam czasu pisac- nawet wlasny watek zaniedbuje ... :oops: :(

pozdrowienia wieczorne :wink:

Witaj Adriano!!
To tak jak ja - mam ulubione wątki, które śledzę regularnie, a nie zawsze mam czas wpisywać się. Ale bardzo miło jest wiedzieć, że ktoś się interesuje, co u nas słychać. Muszę odnależć Twój wątek i obiecuję, że będę tam częstym gościem :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob gru 08, 2007 13:56

Benni pisze:Witajcie kochani krajanie.
Dawno mnie nie było, ale to nie moja wina. Ja bardzo, bardzo chcę Was odwiedzać, nawet codziennie. Ale - w domu nie mam łącza i nie wiem kiedy znów będę miała. :evil: Przeboje Z TP to temat - rzeka.
W pracy - raczej nie mogę lub nie mam możliwości wejść na forum. Dziś akurat jest ten wyjątek. Więc śpieszę donieść, że pamiętam o Was, że myślami jestem z Wami, ale życie sobie.
Zdjęcia piękne, wiadomości coraz lepsze - kocham takie - od razu lepiej się człowiek czuje. Oby było ich najwięcej.
Gdzie kupiłaś tą zabawkę-biedronkę dla Maksia? Ciekawam czy moje by sie bawiły. Z nimi to różnie bywa. Mają np. kosz do spania - taki wielki, żeby wszystkie sie zmieściły, wygodny, przytulny, mięciutki. Przez pierwsze dni to był przebój sezonu a teraz? Ostatnio kosz na śmiecie jest lepszy :evil: :evil: :evil: Wyrzucę je do śmietnika raze ze śmieciami i potem będzie na mnie. :evil:
Pozdrawiam jeszcze raz cieplutko. Zobaczymy kiedy sie uda znowu tutaj zajrzeć.
FKLMN z Dużymi

Biedronka została zakupiona na Kocim Bazarku, jest rewelacyjna!!! Ale prawda jest taka, ża jak Maksio znajdzie gdzieś w czeluściach dywanu zaschnięty kawałek .....wołowinki, to zabawa jest lepsza.
Tak to jest, możesz kotu kupić złoty pałac, a on i tak wejdzie do .....kartonu po butach. :lol: :lol: :lol:
I my musimy to uszanować :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob gru 08, 2007 15:16

chyba wszystkie koty uwielbiaja bawic sie nie-zabawkami i spac na nie-poslaniach :wink:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Sob gru 08, 2007 15:24

Adrianapl pisze:chyba wszystkie koty uwielbiaja bawic sie nie-zabawkami i spac na nie-poslaniach :wink:

Witaj Adriano w sobotnie popołudnie :lol: :lol:
Tak to właśnie jest: dzieckiem i kotem ponoć nie pochwalisz się nigdy.
Bardzo żałuję, ale dalej nie dotarł kocyk dla Alusi na Mikołaja.........ech ta nasza poczta......A tak chciałam zobaczyć reakcję Alusi na milutki, mięciutki prezencik... :roll:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob gru 08, 2007 16:03

Alusia to mądra kicia wec pewnie zrozumie, że Mikołaj utknąl w zaspie :wink: Te zaspy, które sie ostatnio pojawiły sa okropne!

Czekam na fotki z Alusia na nowym mięciutkim kocyku :D
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Sob gru 08, 2007 16:18

Karotka pisze:Alusia to mądra kicia wec pewnie zrozumie, że Mikołaj utknąl w zaspie :wink: Te zaspy, które sie ostatnio pojawiły sa okropne!

Czekam na fotki z Alusia na nowym mięciutkim kocyku :D

Ja też nie mogę się doczekać, żeby zrobić Alusi fotki w mięciutkim niebieskim kocyku. Codziennie zaglądam do skrzynki, ale już po Twoim przykładzie, kiedy przesyłka priorytetowa szła 3 tygodnie, będę szczęśliwa, jak kocyk zdąży dotrzeć .....przed pierwszą gwiazdką wigilijną
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob gru 08, 2007 16:23

Witaj Zuziu wieczorową porą !!! :D
Ostatnio niestety Kropcia znów zaczęła sie drapać po szyjce więc "bezrękawniki " Twojego pomysłu być może i u nas znajdą zastosowanie :roll: . Mam nadzieje że niedługo dotrze do Was mikołajowa paczka z prezentami dla Alusi i Maksia :wink:
Głaski dla obu ślicznych futerek !!! :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]