Tymczasy u horacy7-Basia patronką nowej kociarni w Szczytnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 17, 2013 10:48 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Jak bede u rodzicow, to zrobie:)

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Śro lip 17, 2013 19:12 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Raiya, to cudownie :!: Też czekam na fotki szczęściarzy :)
po_prostu_kaska

Post » Pt sie 02, 2013 8:17 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Nie pisałam prawie do końca, aby tym razem nie zapeszyć :oops:
W niedzielę Tuptuś i Atomiś przeprowadzają się do nowego domu w Warszawie. Ich opiekunką zostanie Gabriela, której serce chłopcy podbili dokumentnie :D Codziennie rozmawiamy baaardzo długo, bo nowa Duża Obłoczków ma mnóstwo pytań, nie chce popełnić żadnych błędów - to jej pierwsze koty :D
W nowym domu już wszystko na nich czeka - kochająca Duża, przede wszystkim :1luvu: Poza tym specjalna kuweta, ulubiony żwirek, jedzonko zdrowe, zabawki różne i oczywiście osiatkowane okna, które będą otwierane szeroko (3) i zabezpieczenia okien uchylnych (8). Naprawdę wspaniale wszystko jest przygotowane :D :D :D
Zapomniałam dodać, że wizytę przed adopcyjną przeprowadziła Agneska :1luvu: , a wiecie, że to oznacza najwyższe standardy i wymagania!!! Jej opinii mogłam zaufać w pełni :D Całym sercem dziękuję, Agnieszko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przy tej okazji raz jeszcze dziękuję Małej1 :1luvu: , która przeprowadziła PA w Bytomiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety tam dom się wycofał. CatAngel, Danie i Meksykance, które tak ofiarnie ogłaszały białaski. Chyba też Gibutkowa maczała w ogłoszeniach palce :D - dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękujemy wszystkim, którym los Tuptusia i Atomisia nie był i nie jest obojętny :!: Również tym, którzy Basine koty wsparli pomocą finansową czyli Paktowi Czarownic, Kitce Rzeszów z uczestnikami wyborów miss i mistera miau, funduszowi schroniskowemu w Szczytnie ze zbiórki wolontariuszek.
A teraz ryczę, płaczę, bo to za dużo emocjii, wybaczcie, proszę.

Gabriela obiecała pisać na miau o Basinych Obłoczkach, więc Basia wszystskie informacje znajdzie w tym samym miejscu...
I na pewno będzie szczęśliwa, że teraz tu już będą Obłoczki Gabrieli...

Wraz z Pecią :1luvu: jedziemy pociągiem, a z dworca odbierze nas niezastąpiony Kotobus :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zosik, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez Ciebie nic by się nie udało...

Uciekam płakać
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sie 02, 2013 9:00 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sie 02, 2013 9:15 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Ale super wieści - ogromne , ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za szybką odwzajemniona :1luvu: :cat3: :cat3:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sie 02, 2013 9:22 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Kochane białaski będą miały dla siebie Ten Dom :ok: :ok: :ok: To naprawdę dobre wieści :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sie 02, 2013 9:23 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Basia czuwa nad swoimi kotami z góry :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt sie 02, 2013 15:06 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Boże, jak ja się cieszę.... :dance: :dance2: (i..... też płaczę)
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Pt sie 02, 2013 16:11 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

A ja poczekam do niedzieli i wtedy sobie popłaczę :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob sie 03, 2013 21:27 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Za białaski trzymamy nieustające kciuki :ok: Niech się chłopakom żyje jak w niebie :) Baaaardzo się cieszę, że znaleźli dom :)
A Bąblisko póki co przetrzymywany:
Obrazek
Za dwa tygodnie szczepienie i zwalniamy uścisk :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Sob sie 03, 2013 21:42 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

oj magdar77 a może by tak nie zwalczać tego uścisku i zostawić go na zawsze :mrgreen: to jest chyba miłość od pierwszego wejrzenia :1luvu:
Obrazek

Goyka

Post » Sob sie 03, 2013 21:49 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Goyka pisze:oj magdar77 a może by tak nie zwalczać tego uścisku i zostawić go na zawsze :mrgreen: to jest chyba miłość od pierwszego wejrzenia :1luvu:

Goyka ja zapraszam do siebie z Twoim dowolnym kociastym, zobaczysz, że rezydent kocha wszystko co się rusza tak samo. Spacyfikował nawet agresora moich rodziców a to już graniczy z cudem. A co do Bąbla mam taki chytry plan, żeby poszedł w dwupaku z drugimkotem z forum, ale na razie cicho sza, bo to dopiero za czas jakiś ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob sie 03, 2013 23:39 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Nie kus bo przyjade z moja dwójka łobuzów i mężem w gratisie :mrgreen: a tak na serio to co dwa koty to nie jeden :mrgreen: tym bardziej ze widać ze z Mokusiem nie byłoby problemu z dokoceniem :) więc pomysl o tym jeśli nie teraz to kiedyś widać ze lubi mieć kociego kompana :kotek:
Obrazek

Goyka

Post » Nie sie 04, 2013 7:30 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Goyka pisze:Nie kus bo przyjade z moja dwójka łobuzów i mężem w gratisie :mrgreen: a tak na serio to co dwa koty to nie jeden :mrgreen: tym bardziej ze widać ze z Mokusiem nie byłoby problemu z dokoceniem :) więc pomysl o tym jeśli nie teraz to kiedyś widać ze lubi mieć kociego kompana :kotek:

OK, tylko mąż w obróżce koniecznie, żeby się nie stresował :mrgreen: Wiem, że dwa koty to super sprawa, ale póki spłacam kredyt to byłby wybór między drugim rezydentem a tymczasowaniem. Dlatego na razie Moki będzie miał kumpli dochodzących :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto sie 13, 2013 19:27 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Ogromnie się cieszę z adopcji Obłoczków :1luvu:
A najbardziej cieszy mnie radość w Asi (Jerzykowki) głosie. Na taki dom warto było tyle czekać.
Bardzo Wam wszystkim zaangażowanym dziękuję za cały proces przejęcia, opieki i adopcji Obłoczków :1luvu:

Liczę na to, że nowe, małe, schroniskowe Obłoczki znajdą w dwupaku równie dobry dom. Tak wyglądają: Hyzio i Zyzio - ich różnobarwność tęczówek po prostu wymiata :wink:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]