Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:Gramy dla małych kociaczków , które dużo szamają a teraz frapują nas jeszcze tym że chorująviewtopic.php?f=20&t=169179
jessi74 pisze:Gramy dla małych kociaczków , które dużo szamają a teraz frapują nas jeszcze tym że chorująviewtopic.php?f=20&t=169179
Figaro52 pisze:Pumek po zdjęciach, w łapce nie ma zmian( na razie) , a więc to calci. Maluch musiał być zpremedykowany, bo to straszny histeryk, na razie kontynuujemy leczenie, obecnie maluch dostaje liktosprektum domięśniowo, wcześniej przeciwzapalne, no i też antybiotyk, no i oczywiście obaj immunodol.Mam nadzieje , że wreszcie zaskoczy i wszystko dobrze się skończy. Prosimy o mocne kciuki
Figaro52 pisze:Michalina wielkie dzięki za pomoc, ja nie dałabym rady pojechać z nim na kliniki, niestety problem z dostaniem nawet jednego dnia urlopu, a Agnieszce było by ciężko z małą.Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję.
michalinadzordz pisze:Figaro52 pisze:Michalina wielkie dzięki za pomoc, ja nie dałabym rady pojechać z nim na kliniki, niestety problem z dostaniem nawet jednego dnia urlopu, a Agnieszce było by ciężko z małą.Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję.
Nie ma sprawy, poki moge to pomagam, bo niedlugo pewnie i mnie praca na takie wypady na kliniki nie bedzie pozwalac czasowo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], kasiek1510, Patrykpoz i 481 gości