Faktycznie, nowy czarnuszek... trochę za wcześnie dla niego na adopcję. Inne kochane czarnuszki też mamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aange pisze:Klarisa wymiotowała, była u veta i dostała zastrzyk - dziś ma być z nią lepiej, wczoraj była ospała
Basia się zajmuje dyżurami więc z nią trzeba ustalić wszystko dokładnie
MIKUŚ pisze:
15.09 /pon/ PULPETIA Aange
16.09 /wt/........ LadyStardust
17.09 /śr/Adrian SYLWIA
18.09 /czw/ Herzpl HIDI
19.09 /pt/Vaylei Kasia89
20.09 /sb/ Kasia89 Victor
21.09 /ndz/ ........ PULPETIA
MIKUŚ pisze:Sprawa Klarisy.
Mała jest pod opieką veta więc powinno być dobrze.
Potrzebujemy sterylek.
Fredek musi być wykastrowany w tym tygodniu. I czas na małą Kirę moją eks dziewczynkę![]()
Na ul. Legionów lata fest ciężarna kota, którą victor jutro będzie łapał.
I dodatkowo w nocy (wracając z pracy) znalazł wygłodzoną kotkę około 8 miesięcy, jest w kenelu.
No i Lucky.
Czyli 5 kotów: Kira, Lucky, kotka "victora", fest ciężarna kota, Fredek (2 kastracje, 3 sterylki)
CZY KTOŚ CHĘTNY NA STERYLKI??
KASIA ? Piątek ?
Aange? Pulpetia?
Czy tak jak ostatni piątek mogło by być?
JESZCZE JEDNO.
Mamy na cito do adopcji 2 bąble buraski, płeć nieznana. Przyjadą 24 październik, od P. Marii (Filik i Kruszyna) postaram się im zorganizować wcześniej domy. W razie czego trafią do Pani Marii na tymczas.
PLAGA KOCIĄT - opędzić się nie mogę
Potrzebujemy sterylek.
Fredek musi być wykastrowany w tym tygodniu. I czas na małą Kirę moją eks dziewczynkę![]()
I dodatkowo w nocy (wracając z pracy) znalazł wygłodzoną kotkę około 8 miesięcy, jest w kenelu.
No i Lucky.
Czyli 5 kotów: Kira, Lucky, kotka "victora", fest ciężarna kota, Fredek (2 kastracje, 3 sterylki)
KASIA ? Piątek ?
Aange? Pulpetia?
JESZCZE JEDNO.
Mamy na cito do adopcji 2 bąble buraski, płeć nieznana. Przyjadą 24 październik, od P. Marii (Filik i Kruszyna) postaram się im zorganizować wcześniej domy. W razie czego trafią do Pani Marii na tymczas.
Kasia89 pisze:MIKUŚ pisze:Sprawa Klarisy.
Potrzebujemy sterylek.
No i Lucky.
KASIA ? Piątek ?
Aange? Pulpetia?
JESZCZE JEDNO.
ja bym mogła w piątek rano, w sumie tylko piątki mi pasują. Ale widzę że aange nie może i tak w ten piątek.
Kurcze biedne maluchy, to są dopiero maleństwa.Skąd one są? ja bym im ogłoszenia porobiła ale zdjęcia kiepskie niestety. Zresztą taka prawda, że ogłoszeń malców jest dużo i ciężko się przebić. Nawet nasze maluchy dopiero 2 poszły..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 109 gości