BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 12, 2012 7:28 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Super że adopcje się ruszyły :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro wrz 12, 2012 7:35 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

kotka 12 pisze:Ojej pani Dorotko tak się ciesze, ze kociaki znalazły super domki. Pani zrobiła juz dla nich bardzo duzo i moga opuścic "rodzinne" gniazdko. Pewno będa łzy rozstania , ale musi pani tez pomysleć o sobie i pozostałym statku , ze im mniej tym więcej dla nich.

masz rację :oops:
zresztą ci co tymczasują ,zwłaszcza długo wiedzą co ja czuje ,to normalne .
Dana ,kupie jej Conva ,jasne .
jak jej będziesz mieszać suche to i ona przywyknie .
Ale z czasem zmień na karmę dla kotów sterylizowanych bo ci krowy porosną niczym moja Kropcia :wink:
Z Ufką żyły koło siebie ,spaly w jednym koszyku na oknie ,ale to inny charakter.
Ufka przebojowa ,odwazna ,kochająca ludzi i wszystko co się rusza,a jak coś się jej nie podobało to paszcze rozwarła do sufitu ,łapą strzeliła i nikt jej u mnie nie lubił :lol:
BB. była a jak by jej nie było ,cichutku i bezszelestnie przemykała po mieszkaniu ,udawała że nikogo nie ma..tym kupiła wszystkich .
koty ją pokochały.
jak któras na nią prychnie ,to ta udaje że tego nie widzi .
Nigdy żadnych zatargów ,konfliktów ,nic....

moje glutki się wyszalały od 4 rano teraz śpią,a ja do pracusi.
weeeeeeeeeeeeeeeoe
to już kolorowa dziewuszka skrobnęła :mrgreen: ta to oaza spokoju :1luvu:

teraz polowanie na muchę ,jak zwykle pozwalają wszystko :strach:
wczoraj zabrałam do weta Dyzia ,dostał Tobrex do oczka .. on dostał :twisted: mamcia zapłaciła .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 12, 2012 9:54 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Dorotko,jesteś niesamowita :1luvu:
Potrafiłaś w jednym zdaniu super opisać charakter Ufki i BB.Trafiłaś w samo sedno :!: Ona właśnie taka jest :!:
Jesteś niczym Szymborska :!: :!: Za pomocą niewielu słów opisujesz zachowanie ,nastrój,charakter kotów,tak,że to widzę i czuję :lol: :lol: Masz poprostu te kociaste głęboko w sercu :1luvu: :1luvu:
Bardzo mi odpowiada że BB jest właśnie taka ,że jest inna niż Ufka :kotek: Na takiego kiciunia właśnie czekamy,takiego nam brakuje :dance:
Dorciu ,spytaj swoją wetkę,czy stres związany z długą podróżą (6 godz.) nie zaszkodzi BB.Jeśli nie, to jesteśmy w tą niedzielę :ok: :ok:

DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Śro wrz 12, 2012 14:32 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

zaraz jadę do weta ,zdążyłam wpaść ,wypuścic psy ,nakarmić wszystko ,otrę pot z czoła i na kozę z kotem do weta..
Dana bardzo się cieszę że moja malutka będzie u ciebie :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 12, 2012 15:40 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

szwy wyjęte ,do piątku zastrzyki i w drogę :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 12, 2012 16:12 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

lecę do pracy ,jutro jadę po psiaki nieboraki ,nerwy mną już targają... :oops:
to się nigdy nie zmieni i nigdy nie będzie to normalnym wydarzeniem :cry: zawsze to przeżycie które potem mnie zbija z nóg.
na szczęście troszkę domków jest gotowych przyjąć takiego biedaka.
Pewnie będzie lało ,czarne chmury nad Włochami :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 12, 2012 16:28 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Za jutrzejszą akcję :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro wrz 12, 2012 22:02 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

JA JUŻ NAKRĘCONA :oops:
powinnam już spać się kłaść ,ale nie mogę ,a o świcie jedziemy .
Oby wszystko dobrze poszło :piwa:
BB ma wyjęte wąsy z nosa czyli szwy i już lepiej się zachowuje ,zaczepia kociaki ,bawi się ,przyleciała do mnie z kitą w górze..jeść babo jeść :lol:
Szatany szaleją...psy śpią wszystko w normie :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 12, 2012 22:16 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

też nie mogę spać...
wiem, że uda Ci się po raz kolejny znależć cudowne domy...
powodzenia...Dorciu :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro wrz 12, 2012 22:19 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

dziękuję :1luvu:

idę sobie muszę pojeść śliweczek :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 12, 2012 22:27 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Litości Dorciu , o tej porze śliwki :strach:
spokojnej nocy :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro wrz 12, 2012 22:41 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

śliwki dobra rzecz ,taka zapchaj morda ,a ja nerwy zażeram :oops:
jutro muszę o 5 rano być zwarta i gotowa :strach:
dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 13, 2012 5:03 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

wyruszam ,a w domu zostawiam cyrk z małpami ,niektóre rude są :mrgreen:
jestem tak śpiąca że nie wiem czy nie zlegnę między transporterami...no tak nie zmieszczę się :? spałam może 2 godziny ,może mniej ..nerwy :|
buziaki
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 13, 2012 7:29 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Trzymam :ok: za akcję.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

[poprzednia][następna]