Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
becia_73 pisze:Dziś przypadkiem prowadziłam bardzo """interesującą """ rozmowę z panią, która chce wymienić kota na spokojniejszy model....na serio .nie użyła wprost takiego określenia ,ale sens był taki...ręce opadają.
Z obawy,że pani może trafić na Miau w poszukiwaniu chętnego domku,dla jej kota ...nie zacytuję całości rozmowy...alejak porównała temperament kota do kilku spokojnych zwierząt, które wcześniej miała w domu w tym do żółwia to się załamałam... Dziewczyny czy ja jestem nienormalna,czy tego się poprostu nie da porównać
![]()
AniHili pisze:becia_73 pisze:Dziś przypadkiem prowadziłam bardzo """interesującą """ rozmowę z panią, która chce wymienić kota na spokojniejszy model....na serio .nie użyła wprost takiego określenia ,ale sens był taki...ręce opadają.
Z obawy,że pani może trafić na Miau w poszukiwaniu chętnego domku,dla jej kota ...nie zacytuję całości rozmowy...alejak porównała temperament kota do kilku spokojnych zwierząt, które wcześniej miała w domu w tym do żółwia to się załamałam... Dziewczyny czy ja jestem nienormalna,czy tego się poprostu nie da porównać
![]()
![]()
![]()
![]()
Kot vs.żółw?
becia_73 pisze:AniHili, czy może kumpel fizjoterapeuta się wypowiedział w mojej sprawie ?bo dziś od Dolabry kochanej pomknie do mojej siostry masażer i niewiem czy sie nada i jej noga nie odpadnie
![]()
AniHili pisze:becia_73 pisze:AniHili, czy może kumpel fizjoterapeuta się wypowiedział w mojej sprawie ?bo dziś od Dolabry kochanej pomknie do mojej siostry masażer i niewiem czy sie nada i jej noga nie odpadnie
![]()
Aaa, widzisz, zapomniała żem przez tę przeprowadzkę![]()
Więc zasadniczo można się tym masażerem bawić, ale podziała doraźnie, na konkretny masowany mięsień. Ogólnie jako taka rehabilitacja tej części stopy nie istnieje, bo tam jest kilka kości, nie jedna i one wszystkie trzymają "w kupie" stópkę, a z drugiej strony nie pozwalają na zbytnie jej odkształcanie w czasie masażu.
Nie wiem czy w miarę po ludzku wyjaśniłam, ale mam nadzieję, że zrozumiałaś o co chodzi
psiama pisze:Kurcze, ja wiem, że jest gorąco, ale kota ustawic na równi z żółwiem w kwestii charakteru ...![]()
Paniunię trzeba Ty wiesz co![]()
Dalej kciki za nózię siostrzaną
Gołebi nie zazdraszczam, ale jest wielki plus - osiatkowanie za darmoche. To jest koci bonus na nowej chacie![]()
A czy poczymacie troszku za psiame, co trzesie portami, bo dzis bezie r e s e k o w a n a przez dziąsło 8O
becia_73 pisze:psiama pisze:Kurcze, ja wiem, że jest gorąco, ale kota ustawic na równi z żółwiem w kwestii charakteru ...![]()
Paniunię trzeba Ty wiesz co![]()
Dalej kciki za nózię siostrzaną
Gołebi nie zazdraszczam, ale jest wielki plus - osiatkowanie za darmoche. To jest koci bonus na nowej chacie![]()
A czy poczymacie troszku za psiame, co trzesie portami, bo dzis bezie r e s e k o w a n a przez dziąsło 8O
a co to?
i tak trzymam kciuki oczywiście !!!
dolabra pisze:za dzielną psiamkę![]()
![]()
becia-dziś masażer mama wysyła rano
a tak dla pupili naszych najkochańszych
http://www.tchibo.pl/W-trosce-o-czworon ... 08039.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, puszatek, Tundra i 473 gości