Moderator: Estraven

, kociary
, zbieraczki
, trochę zwariowane, ale mądrze i odpowiedzialnie musimy trzymać się razem
i obyśmy się nie zmieniły 
ruda32 pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/269/imag0900u.jpg
.A mówią że my kotą robimy krzywdę
iwoo1 pisze:Lidziu, przepraszam, ja z takimi głupotami, a Ty takie problemy. Ale muszę się choć trochę uśmiechnąć.
U mnie kataklizm. Georg ma chyba alergię, wygryza się, widać że go swędzi, małe od nowa biegunka, dwa dorosłe zaszczepione kk w tym jedna białaczkowa, druga białaczkowa właśnie rzygała.
.Mamy problemy ale uśmiechnąć też sie musimy ..Te choroby kociastych mnie dobijają ...Żeby nie to ile za tą kase byśmy miały jedzonka dla nich , ech trzymaj się też ..
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:Lidziu, przepraszam, ja z takimi głupotami, a Ty takie problemy. Ale muszę się choć trochę uśmiechnąć.
U mnie kataklizm. Georg ma chyba alergię, wygryza się, widać że go swędzi, małe od nowa biegunka, dwa dorosłe zaszczepione kk w tym jedna białaczkowa, druga białaczkowa właśnie rzygała.
Nie przepraszaj co ty głupoty są ok![]()
.Mamy problemy ale uśmiechnąć też sie musimy ..Te choroby kociastych mnie dobijają ...Żeby nie to ile za tą kase byśmy miały jedzonka dla nich , ech trzymaj się też ..

iwoo1 pisze:lidka02 pisze:iwoo1 pisze:Lidziu, przepraszam, ja z takimi głupotami, a Ty takie problemy. Ale muszę się choć trochę uśmiechnąć.
Nie przepraszaj co ty głupoty są ok![]()
Święta prawda, trzymaj się

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 27 gości