Powiedzcie kochani co sądzicie o kocie podspodowym, o którym napisałam w poprzednim poście. Znajoma szukała u mnie rady i pomocy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:iwoo, wlasnie mialam wklejac podobne info- znalazlam na necie.. wiec mam nadzieje, ze pozostale koty sie nie zaraza.
MIKUŚ pisze:No i za wcześnie się cieszyłam. Tauron Nas dopadł.
Przyszedł rachunek za prąd wyrównawczy. Byłam przekonana że 150 zł miesięcznie wystarczy. Jak się okazało mało.
Faktura do zapłaty wynosi 763,02 zł.
Porażka totalna. Na szczęście w KP była wciągnięta kwota ok. 350 zł, więc damy radę. Ale to oznacza że w sezonie zimowym będzie trzeba płacić po 200 zł już. W ostatnim niepełnym sezonie takie kwoty starczały, ale tym razem sezon zimowy rozpoczęliśmy w listopadzie a skończyliśmy 20 maja.
wiiwii pisze:O w mordę!!! Nieźle przysolili...
Mikuś, robimy grafik na next week? Bo chcę się zapisać na jakiś ranek (poza środą).
MIKUŚ pisze:No i za wcześnie się cieszyłam. Tauron Nas dopadł.
Przyszedł rachunek za prąd wyrównawczy. Byłam przekonana że 150 zł miesięcznie wystarczy. Jak się okazało mało.
Faktura do zapłaty wynosi 763,02 zł.
Porażka totalna. Na szczęście w KP była wciągnięta kwota ok. 350 zł, więc damy radę. Ale to oznacza że w sezonie zimowym będzie trzeba płacić po 200 zł już. W ostatnim niepełnym sezonie takie kwoty starczały, ale tym razem sezon zimowy rozpoczęliśmy w listopadzie a skończyliśmy 20 maja.
MIKUŚ pisze:Czy o dziurze pisząc macie na myśli dach? Miejsce ucieczki Klary?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości