K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 31, 2012 13:17 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Do której przewidziane jest spotkanie? Ja będę, ale pewnie sporo się spóźnię, mam tego samego dnia o 17 zebranie SMK. Nie miałam za bardzo kiedy udostępnić zdjęć z poprzedniego zebrania (sesja...) ale zrobię to w najbliższym czasie, mogę jeszcze dorobić trochę w sobotę jeśli nadal potrzebne. Jeśli są jeszcze AFNowskie kalendarze chętnie zakupię jeden :)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto sty 31, 2012 14:59 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:......Mahob, zakupiłam kilka skrzynek plastikowych, myślę, że przynajmniej jesteśmy w stanie poukładać tam książki np z jakimś sensownym podziałem a potem ustawić jedna na drugą, choćby na ławce. ....

Dobry pomysl :) :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto sty 31, 2012 21:54 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

annakreft pisze:W kociarni rano przywitał donośny głos Henryka - widziałam, wylazł z transportera i jest to mały czarny kot z wielkim głosem :) Żeby nie czuł sie samotny to czasem odpowiadał mu Franek , czasem Kamyk a czasem Misia i jeszcze jakiś kot z cat-roomu :)
W cat-roomie spokój, Kapselek Niezastąpiony towarzyszł mi w sprzątaniu, Katka aż mruczła z radości jak otworzyłam klatkę i barankowała do ręki- przeszło jej jak podawałam jej lekarstwa, Bunia ok - kuwetka pełna "wszelkiego dobra", Tygrys- Filip smutny schował się do transportera ale w kuwetce i q i siu. Ibu ze Strongiem ok.
Kwarantanna - Misia cudnie barankuje dopomina sie uwagi, Franek tylko si- lekarstwo podane, Kamyk i Henryk (Henryk oprócz "śpiewu") ok

Fałszował? :mrgreen: czy masz inny gust muzyczny? ;)
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Śro lut 01, 2012 8:24 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Henryk nie fałszował :mrgreen: - tyle że uporczywie "wyśpiewywał" głośno tą samą melodię :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Śro lut 01, 2012 9:23 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

kasumi pisze:Do której przewidziane jest spotkanie? Ja będę, ale pewnie sporo się spóźnię, mam tego samego dnia o 17 zebranie SMK. Nie miałam za bardzo kiedy udostępnić zdjęć z poprzedniego zebrania (sesja...) ale zrobię to w najbliższym czasie, mogę jeszcze dorobić trochę w sobotę jeśli nadal potrzebne. Jeśli są jeszcze AFNowskie kalendarze chętnie zakupię jeden :)

pewnie tak jak ostatnio.
Kalendarze jeszcze są, wezmę ze sobą.
Na kilka dni dojechał do nas kot, którego mamy tylko przechować i podawać dostarczone leki. Jak się wyleczy wróci do swojej piwnicy. Jest całkiem miły, chyba domowy, wyrzucony. Niestety, jeszcze nie kastrowany ale mam nadzieję, że zapach nas nie zabije.

Jeżeli znajdzie się przed sobotą ktoś kto podejmie się segregacji i układania w skrzynkach książek to Robert wyładuje je z kotowozu. Jeżeli nie to na razie ich tam nie dajemy, bo zamiast luźniej to się zrobi jeszcze tłoczniej

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lut 01, 2012 12:54 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

ja mogę się pobawić w segregację rasową i układactwo, a co mi tam, sesja mi się za 2h kończy. piątek popołudnie może być?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro lut 01, 2012 13:40 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Kocuria pisze:ja mogę się pobawić w segregację rasową i układactwo, a co mi tam, sesja mi się za 2h kończy. piątek popołudnie może być?

jasne, bardzo dziękuję :)

Tweety

Post » Śro lut 01, 2012 13:46 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:
kasumi pisze:Do której przewidziane jest spotkanie? Ja będę, ale pewnie sporo się spóźnię, mam tego samego dnia o 17 zebranie SMK. Nie miałam za bardzo kiedy udostępnić zdjęć z poprzedniego zebrania (sesja...) ale zrobię to w najbliższym czasie, mogę jeszcze dorobić trochę w sobotę jeśli nadal potrzebne. Jeśli są jeszcze AFNowskie kalendarze chętnie zakupię jeden :)

pewnie tak jak ostatnio.

A do której było ostatnio?

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro lut 01, 2012 14:03 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

gertaaa pisze:
Tweety pisze:

pewnie tak jak ostatnio.

A do której było ostatnio?

do 20-stej? 20:30? jakoś tak mi się kojarzy

Tweety

Post » Śro lut 01, 2012 21:16 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Kocuria pisze:ja mogę się pobawić w segregację rasową i układactwo, a co mi tam, sesja mi się za 2h kończy. piątek popołudnie może być?

życie nie jest sprawiedliwe, buuuuu :( :wink:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Śro lut 01, 2012 23:30 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Ktoś chyba powiedział Henrykowi że nie podobał mi się jego śpiew, słowem sie przez dwie godziny nie odezwał :mrgreen: Za to Franek gadał non stop - pewnei chwalił się zawartością kuwetki - parafina działa :twisted: Misia i Kamyk chętni na mizianko, nowy Felek spokojnie powąchał rękę i pozwolił wyczyścić klatkę.
W cat-room bura banda z podłogi uznała że whiskas być blee, ale za winston to taaaaaki rarytas. Katka kombinuje jakby się wydostać z klatk, sposób na dzisiaj - pozwolić sobie posmarować oczko bez wyrywania i drapania :D
Bunia spokojnie, zainteresowana sprzątaniem, za to Filip - Tygrys bardzo wycofany, smutny w kontenerku siedzi, wyciągnęłam go na ręce i troszkę pomiziałam. Ponieważ od wczoraj rana nie było qpy, to konsultacji z Tweety dostał parafinę i laktulozę- odpowiednia informacja na segtegatorze i w karcie

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Śro lut 01, 2012 23:39 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

annakreft pisze:Ktoś chyba powiedział Henrykowi że nie podobał mi się jego śpiew, słowem sie przez dwie godziny nie odezwał :mrgreen: Za to Franek gadał non stop - pewnei chwalił się zawartością kuwetki - parafina działa :twisted: Misia i Kamyk chętni na mizianko, nowy Felek spokojnie powąchał rękę i pozwolił wyczyścić klatkę.
W cat-room bura banda z podłogi uznała że whiskas być blee, ale za winston to taaaaaki rarytas. Katka kombinuje jakby się wydostać z klatk, sposób na dzisiaj - pozwolić sobie posmarować oczko bez wyrywania i drapania :D
Bunia spokojnie, zainteresowana sprzątaniem, za to Filip - Tygrys bardzo wycofany, smutny w kontenerku siedzi, wyciągnęłam go na ręce i troszkę pomiziałam. Ponieważ od wczoraj rana nie było qpy, to konsultacji z Tweety dostał parafinę i laktulozę- odpowiednia informacja na segtegatorze i w karcie

p. Krzysiek od Filipa dzwonił dzisiaj zapytać jak się mały miewa, pogadaliśmy dłuższą chwilę, w domu wszyscy beczą za kotem .... :( Odradziłam im jednak odwiedziny, bo dla Filipa to nie będzie korzystne. Po 10-tym dostaniemy kolejną porcję karmy dla chłopaka.
Ehhh
BTW, Filip bardzo się nadaje do domu z dzieckiem, zdarzało się, że synek p. Krzyśka (jest młodszy od kota więc pewnie ma ze dwa lata) pociągnął go za uszko czy ogon a Filipowi nie robiło to różnicy. Nie atakuje, nie odgryza się, a jak ma dość czułości to spokojnie odchodzi nie dając nikomu z liścia na do widzenia

Tweety

Post » Czw lut 02, 2012 6:05 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:
annakreft pisze:Ktoś chyba powiedział Henrykowi że nie podobał mi się jego śpiew, słowem sie przez dwie godziny nie odezwał :mrgreen: Za to Franek gadał non stop - pewnei chwalił się zawartością kuwetki - parafina działa :twisted: Misia i Kamyk chętni na mizianko, nowy Felek spokojnie powąchał rękę i pozwolił wyczyścić klatkę.

p. Krzysiek od Filipa dzwonił dzisiaj zapytać jak się mały miewa, pogadaliśmy dłuższą chwilę, w domu wszyscy beczą za kotem .... :( Odradziłam im jednak odwiedziny, bo dla Filipa to nie będzie korzystne. Po 10-tym dostaniemy kolejną porcję karmy dla chłopaka.
Ehhh
BTW, Filip bardzo się nadaje do domu z dzieckiem, zdarzało się, że synek p. Krzyśka (jest młodszy od kota więc pewnie ma ze dwa lata) pociągnął go za uszko czy ogon a Filipowi nie robiło to różnicy. Nie atakuje, nie odgryza się, a jak ma dość czułości to spokojnie odchodzi nie dając nikomu z liścia na do widzenia

Czy on je urinary?

Bo ja dzisiaj doniosę trochę Urinary Trovet (Felicjan nie chce tego jeść)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lut 02, 2012 14:02 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Mamert wraca :( Nie polubili się z koleżanką.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw lut 02, 2012 14:45 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

czy znajdzie się osoba, która przyopiekowałaby mi się plusią i karmelem w okolicach 8-12 lutego? rzecz jasna trudy wynagrodzę :)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

[poprzednia][następna]