Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paula_t pisze:ale teraz priorytetem do piątku jest kotka.
katgral pisze:paula_t pisze:ale teraz priorytetem do piątku jest kotka.
Witaj
chyba miałyśmy się okazje poznać przy okazji akcji ratowniczej malucha rok temu.
O co chodzi z ta kotką do piątku?? bo nie mogę znaleźć info??
paula_t pisze:Bardzo proszę o pomoc, jestescie moją jedyną nadzieją: viewtopic.php?f=13&t=134890
milu pisze:milu pisze: Będę zamawiała Biodor za ok 2 tygodnie - niniejszym otwieram listę zgłoszeń. W obrębie Krakowa albo dowiozę albo zapraszam po odbiór na Krowodrzą albo na Kocimską. Jednostka zamówienia 1 zestaw za 40 zł:[/b]
Istnieje możliwość ręcznego rozdzielenia zestawu na połowę po 20 zł - ja np. nie potrzebuję aż 2l na gwałt, kiedyś od Karalucha miałam odśmierdzacz w plastikowej butelce po wodzie mineralnej, teraz też mogę sobie odlać, a resztą się podzielićProszę o info jeśli by ktoś chciał właśnie tak zrobić.
1. 1 zestaw - Milu + Tosza po połowie
2. 1 zestaw - Etiopia + vanja po połowie
3. 1 zestaw - jej siostra
4. 1 zestaw - Zowisia
No to mamy parzysty kompletZachowuję to sobie, jak tylko będę miała kasę to zamówię i będę Was informowała co i jak. Można jeszcze się zgłaszać, ale uwaga - parami
Tweety pisze:
- przez pomyłkę dotarły do nas budki, które miały iść do Ostródy więc jeżeli ktoś ma potrzebę to niech zgłasza, bo zostaną na razie wywiezione do zaprzyjaźnionego domu aby nie zagracać kociarni
milu pisze:ODŚWIEŻAM![]()
![]()
milu pisze:milu pisze: Będę zamawiała Biodor za ok 2 tygodnie - niniejszym otwieram listę zgłoszeń. W obrębie Krakowa albo dowiozę albo zapraszam po odbiór na Krowodrzą albo na Kocimską. Jednostka zamówienia 1 zestaw za 40 zł:[/b]
Istnieje możliwość ręcznego rozdzielenia zestawu na połowę po 20 zł - ja np. nie potrzebuję aż 2l na gwałt, kiedyś od Karalucha miałam odśmierdzacz w plastikowej butelce po wodzie mineralnej, teraz też mogę sobie odlać, a resztą się podzielićProszę o info jeśli by ktoś chciał właśnie tak zrobić.
1. 1 zestaw - Milu + Tosza po połowie
2. 1 zestaw - Etiopia + vanja po połowie
3. 1 zestaw - jej siostra
4. 1 zestaw - Zowisia
No to mamy parzysty kompletZachowuję to sobie, jak tylko będę miała kasę to zamówię i będę Was informowała co i jak. Można jeszcze się zgłaszać, ale uwaga - parami
Czy są jakieś zmiany? Z tego co wiem, to Etiopia jest w szpitalu, więc zakładam, że ma poważniejsze sprawy... Pozostali potwierdzacie? Ja się dostosuję - mogę połówkę, mogę cały.
Edit: RC nieaktualne
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 289 gości