cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 19, 2011 20:21 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Na szczęście to tylko w jednym pokoju robota idzie, ale za to kompleksowa. Dziwnie jakoś bałagan jest w całym mieszkaniu, bo wszystko się dezorganizuje i nic nie jest na swoim miejscu.
Zresztą same wiecie, jak to jest :?

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Śro paź 19, 2011 20:36 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

elape pisze:Na szczęście to tylko w jednym pokoju robota idzie, ale za to kompleksowa. Dziwnie jakoś bałagan jest w całym mieszkaniu, bo wszystko się dezorganizuje i nic nie jest na swoim miejscu.
Zresztą same wiecie, jak to jest :?

normalka czesto trzeba oproznic izbe przed remontem czyli zapelnic inne :ryk:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro paź 19, 2011 21:56 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Sytuacja na kociarni niby opanowana, ale coś sie wymyka spod kontroli :roll:

1. Bardzo proszę - obserwujcie koty. Jeżeli cokolwiek sie dzieje proszę o kontakt lub odpowiednią infrormację!!!
2. Jeżeli coś się kończy na kociarni, jeżeli ktoś coś daje ostatniego też proszę o informację. Chodzi mi konkretnie o taką sytuację jaka dziś była. Chciałam nakarmić Lorę strzykawką a nie było czym, tzn. nie było juz gerberka żadnego!!! Rano lecę i kupię, ale prosze na przyszłość pilnujemy wszyscy takich spraw. To może zaważyć nawet na życiu kota! Sama nie dam rady. Andua napisała kiedyś że nie ma już żwiru, i suchego dla kociąt i od razu takowy zakupiłam.
Proszę to ważne!!!

3. Wynoście śmieci po każdym dyżurze. Ostatnio wywaliłam 3 worki pełne śmieci i to niestety dość często się zdarza! Już pomijam kwestie estetyczną - smród był! Mimo iż na kociarni było miło i przyjemnie :wink:
4. Jeżeli ktoś może brać brudne rzeczy do prania - będę bardzo zoobowiązana. Ostatnią stertę prania wzięła Olha - dzięki :1luvu: Niestety kociaki brudzą i trzeba odświeżać "legowiska".
MIKUŚ

Post » Śro paź 19, 2011 22:03 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

a czemu chciałaś Lorke strzykawką karmić?? coś się dzieje? :( a jak Belmondzik? dalej wymiotuje?

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro paź 19, 2011 22:05 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Ula - proszę przynieść ten transporter na kociarnię:) Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Ta poszarpana kenelówka jest Twoja :?:

Kinga - breloczki i książki są na kociarni w żółtej torbie. Torba też na sprzedaż :wink:

Marta (mar_tika) - książki dla amstafki zostawiłam na kociarni w szafce z puszkami dla kotów. Są tylko 2 (tyle zostało u mnie). Oddałam również te 2 książki z biblioteki :wink: Dzięki.
MIKUŚ

Post » Śro paź 19, 2011 22:09 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

hidi pisze:a czemu chciałaś Lorke strzykawką karmić?? coś się dzieje? :( a jak Belmondzik? dalej wymiotuje?

Lora jest w kenelu. Wsadziłam ją tam. Niepodoba mi się :? Kompletnie nie była zainteresowana jedzeniem. Już wczoraj wydawała mi sie podejrzana. Termometr muszę kupic też rano, bo żeby śmieszniej było - zniknął z kociarni :evil:
Muszę ją nakarmić by miała siłę. Wiesz jak jest z maluszkami :| Boję się strasznie. Dałam jej juz synergal w tabl, boję sie o Nią.

Łatek - obserwujcie chłopaka. Na razie tfuuu....od wczoraj nie wymiotował :|

U mnie w DT Atenka dziś dostała antybiotyk, miała tem. 39,5 :? Martwię się o Nią. Ale widzę że po leku na temp. o wiele już lepiej z Nią :)
MIKUŚ

Post » Śro paź 19, 2011 22:11 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Olha wpłaciła dzis 100 zł za drapak dla kociaków. Kupi też szczepionki dla Seleny i Groszka :1luvu:
MIKUŚ

Post » Śro paź 19, 2011 22:16 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Basia nie wyrabiam. Sorry - jutro na bank będe na kociarni!

Tak ta kenelówka jest moja, dostałam od znajomej bo nie mam już gdzie dać Frycka więc pomyślałam że będę Go trzymała w tej klacie :(
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Śro paź 19, 2011 22:18 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Ok. Ula, ale już pamiętaj :)
MIKUŚ

Post » Śro paź 19, 2011 22:20 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Wpłaty:
+ 20 zł Elape "zimowy"
+ 10 zł hidi "zimowy"
+ 10 zł hidi operacja Mięty
MIKUŚ

Post » Śro paź 19, 2011 22:21 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Ja cały czas pamiętam a kontenerek stoi wymyty w przedpokoju ale po prostu ostatnio w domu jestem raz na trzy dni. Wszystko przez te wieńce. Poprawię się :))
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Śro paź 19, 2011 22:56 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Dziś z Olhą złapałyśmy 5 kociąt i ich mamuśkę w zaawansowanej ciąży :twisted: Na szczęście w nieszczęściu zdążyłyśmy ją uchwycić. Nie wiem czy do rana nie urodzi 8O

Na kociarnię trafił kocur rudy, pełnojajeczny, młody szczyl ok. 6 miesięcy. Brudny, że hejjjj......w pełni oswojony. Przywiozłam go z ul. Andersa, próbując złapać matke Helenki, która doprowadza mnie do furii :evil: :evil: :evil: :evil:
MIKUŚ

Post » Śro paź 19, 2011 23:01 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Jutro operujemy Miętę :kotek:

Trzymajcie kciuki!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jadę z Nią o 8 rano 8)
MIKUŚ

Post » Śro paź 19, 2011 23:18 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

chcialam nadmienic ze rano znalazlam wymiociny kolo kibla noi mieta kicha a w boksie tez miala wymiocinyu sorry przes brusie mi wylecialo z glowy :oops:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro paź 19, 2011 23:27 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Obrazek slodkich snow, kocioprzystaniowicze :)

ps.jak bedzie juz swiateczny katalog oriflame znow zrobie taki bazarek dla KP jak ostatnio.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]