Czy ktoś z Zabrza wysyłał fakturę do KS ostatnio??

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2011 9:14 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw paź 13, 2011 11:06 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

Etiopia odezwij się :!:
krynia08

Post » Czw paź 13, 2011 11:40 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

nie odbiera nawet telefonu :(
krynia08

Post » Czw paź 13, 2011 12:10 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

dostałam informację na pw od krynia08,że mogłabym tu prosić o wsparcie dla naszego schroniska w Białej Podlaskiej

oto oficjalna prośba:

Biała Podlaska, dnia 22-08-2011r.
Szanowni Państwo !

Zwracam się do Państwa w imieniu Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt „AZYL” w Białej Podlaskiej prowadzącego schronisko dla bezdomnych zwierząt w Białej Podlaskiej przy ul. Olszowej 4.
Jesteśmy grupą ludzi w różnym wieku. Każdy z nas ma swoje życie, uczymy się, studiujemy, pracujemy, mamy rodziny i dzieci ale naszą „drugą" rodziną są nasi bezdomni podopieczni-350 psich ogonów.Poświęcamy im czas, pieniądze i siebie, aby móc zobaczyć szczęście w oczach i wdzięczność, oraz merdający ogon lub poczuć mruczenie na brzuchu.
Niemniej jednak środki finansowe Stowarzyszenia przekazywane przez Urząd Gminy wystarczają jedynie na pokrycie kosztów związanych z zatrudnieniem stałych pracowników schroniska. Wyżywienie zwierząt, leczenie oraz niezbędne zakupy umożliwiające funkcjonowanie schroniska pokrywane są ze składek członków stowarzyszenia, datków od sponsorów oraz akcji przeprowadzanych na rzecz zwierząt.
Powszechnie panujący kryzys ekonomiczny w znacznym stopniu obniżył pomoc i wsparcie od sponsorów i dobroczyńców. Niniejszy fakt pozostawia pod znakiem zapytania dalsze funkcjonowanie schroniska z powodu braku środków finansowych. W obecnym czasie opiekujemy się 340 bezdomnymi zwierzętami, a ich liczba z każdym dniem wzrasta. Wielu z naszych członków nie wytrzymuje kryzysu, presji i krytycznej sytuacji schroniska i panujących w nim warunków, zaczynają wątpić, że uda się uratować schronisko i odchodzą ze stowarzyszenia, co jeszcze bardziej utrudnia nam pozyskiwanie środków.
W związku z powyższym Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt „AZYL" zwraca się
z prośbą o pomoc finansową (możliwość odliczenia od dochodu! ) lub wsparcie schroniska w każdy możliwy sposób.
Za okazaną pomoc z góry dziękuję, bo każda choć najmniejsze wsparcie daje nam siłę i wiarę, że uda się uratować nasze zwierzaki i poprawić im warunki życia.

Prezes Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt AZYL
Ewa Pawłowicz
tel: 509 376 587

mogę oczywiście przesłać też komuś na e-maila,bo tu troszkę źle mi to wyszło
Obrazek

kinga_kinga7

Od: Czw sty 14, 2010 13:43

Post » Czw paź 13, 2011 12:16 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

kinga_kinga7 pisze:dostałam informację na pw od krynia08,że mogłabym tu prosić o wsparcie dla naszego schroniska w Białej Podlaskiej

oto oficjalna prośba:

Biała Podlaska, dnia 22-08-2011r.
Szanowni Państwo !

Zwracam się do Państwa w imieniu Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt „AZYL” w Białej Podlaskiej prowadzącego schronisko dla bezdomnych zwierząt w Białej Podlaskiej przy ul. Olszowej 4.
Jesteśmy grupą ludzi w różnym wieku. Każdy z nas ma swoje życie, uczymy się, studiujemy, pracujemy, mamy rodziny i dzieci ale naszą „drugą" rodziną są nasi bezdomni podopieczni-350 psich ogonów.Poświęcamy im czas, pieniądze i siebie, aby móc zobaczyć szczęście w oczach i wdzięczność, oraz merdający ogon lub poczuć mruczenie na brzuchu.
Niemniej jednak środki finansowe Stowarzyszenia przekazywane przez Urząd Gminy wystarczają jedynie na pokrycie kosztów związanych z zatrudnieniem stałych pracowników schroniska. Wyżywienie zwierząt, leczenie oraz niezbędne zakupy umożliwiające funkcjonowanie schroniska pokrywane są ze składek członków stowarzyszenia, datków od sponsorów oraz akcji przeprowadzanych na rzecz zwierząt.
Powszechnie panujący kryzys ekonomiczny w znacznym stopniu obniżył pomoc i wsparcie od sponsorów i dobroczyńców. Niniejszy fakt pozostawia pod znakiem zapytania dalsze funkcjonowanie schroniska z powodu braku środków finansowych. W obecnym czasie opiekujemy się 340 bezdomnymi zwierzętami, a ich liczba z każdym dniem wzrasta. Wielu z naszych członków nie wytrzymuje kryzysu, presji i krytycznej sytuacji schroniska i panujących w nim warunków, zaczynają wątpić, że uda się uratować schronisko i odchodzą ze stowarzyszenia, co jeszcze bardziej utrudnia nam pozyskiwanie środków.
W związku z powyższym Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt „AZYL" zwraca się
z prośbą o pomoc finansową (możliwość odliczenia od dochodu! ) lub wsparcie schroniska w każdy możliwy sposób.
Za okazaną pomoc z góry dziękuję, bo każda choć najmniejsze wsparcie daje nam siłę i wiarę, że uda się uratować nasze zwierzaki i poprawić im warunki życia.

Prezes Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt AZYL
Ewa Pawłowicz
tel: 509 376 587

mogę oczywiście przesłać też komuś na e-maila,bo tu troszkę źle mi to wyszło

Dziękuje za wpisanie Apelu i Dyrkę prosimy o allegro cegiełkowe :1luvu:
krynia08

Post » Czw paź 13, 2011 12:24 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

Etiopia jest w szpitalu , psina coraz lepiej :!: jak wróci do domku MOŻE DZIŚ ? to sie odezwie :!:(dodzwonilam się)
krynia08

Post » Czw paź 13, 2011 12:34 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

krynia08 pisze:Etiopia jest w szpitalu , psina coraz lepiej :!: jak wróci do domku MOŻE DZIŚ ? to sie odezwie :!:(dodzwonilam się)

Uff, już się bałam o psinę...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 13, 2011 12:42 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

MaryLux pisze:
krynia08 pisze:Etiopia jest w szpitalu , psina coraz lepiej :!: jak wróci do domku MOŻE DZIŚ ? to sie odezwie :!:(dodzwonilam się)

Mocne kciuki trzeba za Etiopię trzymać, bo w glosie chorobę slychać ,ech....
krynia08

Post » Czw paź 13, 2011 12:43 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

krynia08 pisze:
MaryLux pisze:

:ok:

MaryLux

Post » Czw paź 13, 2011 12:46 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

krynia08 pisze:
MaryLux pisze:

ETIOPIA- DUŻO ,DUUUUUŻŻŻŻO ZDROWIA :!: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Czw paź 13, 2011 12:51 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

No to teraz spokojnie czekamy na allegro, OD JUTRA MAM URLOP do wtorku, to pilnować wątku i podbijajcie apel :D
krynia08

Post » Czw paź 13, 2011 12:52 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

A ja ogłaszam strajk.

MaryLux

Post » Czw paź 13, 2011 12:55 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

MaryLux pisze:A ja ogłaszam strajk.

a chcesz w p....? :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw paź 13, 2011 13:00 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

krynia08 pisze:
MaryLux pisze:A ja ogłaszam strajk.