Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 11, 2011 14:56 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Dorota pisze:Basia dzis ok. 18 bedzie w Lecznicy Lew. Ja tez.
Przyjdziesz?

EDIT: Jesli mozesz, to przyjdz. Moze razem cos wymyslimy. OK?

OK! Przyjdę. :) Przynajmniej się Paniom przedstawię i zobaczę kotki. :) :)
Dziękuję i do zobaczenia!
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Wto paź 11, 2011 14:58 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

TWQ pisze:
Przyjdziesz?

Bardzo sie ciesze! :D

Moj rysopis: Starsza pani w czarnej kurtce skorzanej. Dlugie wlosy. Okulary.
Niebieskie paznokcie :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto paź 11, 2011 15:01 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Oczywiście ,że nie jesteś TWQ persona non grata.Na bazarek mam przygotowane drobiazgi tylko ciągle mi czasu brak by przekazać Kasi która by poprowadziła bazarek bo ja nie umiem.Co do Stowarzyszenia to jest ekstra incjatywa tylko musi byc więcej osób na miejscu ,sama nie radze sobie z wszystkim.Same karmienie ,leczenie ,sprzątanie zabiera cały mój czas ,resztę praca .Wczoraj do mnie dzwonila Danusia od Brysia ,ze pod przychodnię ktoś podrzucił kilkumiesieczną koteczke tri.Ja niestety nie ogarniam wszystkiego,dzisiaj jeszcze niespodziewana kontrola w pracy a spałam 4 godziny.Teraz już przygotowuje się do wyjazdu do Olsztyna.
Ostatnio edytowano Pon paź 17, 2011 21:02 przez horacy 7, łącznie edytowano 2 razy
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto paź 11, 2011 16:01 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Trzymam kciuki :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto paź 11, 2011 16:23 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Dorota pisze:
TWQ pisze:
Przyjdziesz?

Bardzo sie ciesze! :D

Moj rysopis: Starsza pani w czarnej kurtce skorzanej. Dlugie wlosy. Okulary.
Niebieskie paznokcie :oops:

Ja: 30 lat, krótkie włosy, ubrany na czarno + granatowa kurtka przeciwdeszczowa.
Na pewno się rozpoznamy. :)

Horacy7 / Pani Basia : Przepraszam, moje komentarze wynikają z poczucia bezsilności i właśnie ze świadomości że prawie wszystko jest "zwalone" na jedną osobę. A do zrobienia więcej niż jedna osoba może podołać, nawet jeżeli jest Herkulesem.
Do zobaczenia!
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Wto paź 11, 2011 17:38 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Przepraszam was wszystkich, ze sie nie odzywam... jestem w wiosce, dopiero dzis dotarlam na internet... Niestety, poniewaz ostatnio bylam tu prawie 2 lata temu (wyejchalam 12 grudnia 2009, babcie pamietaja precyzyjna date)... moj organizm odzwyczail sie od jadu ch9lernych moskiotow i innych pinollilos i wygladam jak okaldka do albumu medycznego... Jedna lapa spuchnieta jak slon z ropnymi bablami i czerwona jak... e tam po co wamn opisuje te obrzydlistwa.... wczoraj nawet don felix z dona Cari dokonali wstepnej obdukcji tego co kiedys bylo moimi nogami i don feliz stwierdzil: zmija? Nie, juz dawno bys nie zyla...
Poza tym spie na podliodze pod oltarzem domowym, na cale szczescie jeszcze nei jest zbyt zimno, ale chrypie i kaszle... jak zwykle w interiorze...
To tylko dla tych co mysla ze w interiorze jest fajowo... chociaz ja sie nie skarze, bo ja znam te wioski od 11 lat... czyli kawal czasu i musze tu wracac jak sie da.
Moja prezentacje wyglosilam w piatek rano i natychmiast wyruszylam w droge do wioski... z czterema przesiadkami... udalo mi sie dotrzec o 8 wieczorem a to rowniez dlatego, ze niektore osoby z miasteczka odleglego o godzine jazdy od mojej wioski mnie znaja i pomogli...

U doni Mingi jak zwykle sa koty, bo ona kocha koty...

W sobote rano ju o 6 wyrusdzylam z dona Cari do Huehuetla, bo ona jest znachorka.... a ja jej asystuje ;(

Bardzo mi przykro z powodu koteczkow, ktore odeszly (*)... i bardzo Wam dziekuje za stale wsaprcie. Przepraszam, ze nie czytam na biezaco i nie odzywam sie, ale jestem z Wami, mysle i wspieram...

Za tydzien juz stad wyjezdzam... jesli ktos jeszcze chce miec do czyneinai z jednym wielkim wrzodem jakim jestem ja...

Basienko trzymaj sie...
Kochani mysle o Was i staram sie trwac.

Pozdrawia Was wrzodowata
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto paź 11, 2011 17:43 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Modlitwa za Koty Basi

Panie Boże co jesteś w niebiesiech
Przyjmij proszę kocie ,bezbronne dziecię
Poszły do Ciebie drepcząc pośpiesznie
Tu zostawiając płaczące serce

Panie Boże co patrzysz z wysoka
Przytul proszę do serca zmarłego Kota
Otwórz szeroko bramę, śmietanki nalej
Pokaż mu jak w Niebie będzie wspaniale

Panie Boże co serce masz wielkie
Wybacz proszę tym wszystkim
Co skazali bezbronne istoty na poniewierkę
Wybacz proszę Ty, bo ja już nie mogę...

Panie Boże wiem,żem Nieba nie godna
Proszę jednak, pozwól mnie grzesznej
W ostatniej chwili ,w świadomości zaniku
Zobaczyć moje Koty na Twym trawniku.

ASK@
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 11, 2011 18:06 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

TWQ - Basia i sebow mają mi przesłać rzeczy na bazarek dla Szczytna żebym go zrobiła.
Jeżeli masz możliwość, czy teraz czy w późniejszym czasie, coś przekazać, proszę o info, podam Ci adres na PW.

Jeżeli są inne osoby, które mogą nas wspomóc w ten sposób również proszę o kontakt.
Jestem w stanie zrobić bazarek i koordynować wpłaty i wysyłkę.
po_prostu_kaska

Post » Wto paź 11, 2011 18:42 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Mam troche zbędnych ubrań , nie są zniszczone tylko niestety nie mój rozmiar.Chętnie oddam na bazarek ,tylko proszę o przeslanie adresu, gdzie ewentualnie mam je wysłać,Pozdrawiam Wszystkich.
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Wto paź 11, 2011 18:47 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

iwaka pisze:Mam troche zbędnych ubrań , nie są zniszczone tylko niestety nie mój rozmiar.Chętnie oddam na bazarek ,tylko proszę o przeslanie adresu, gdzie ewentualnie mam je wysłać,Pozdrawiam Wszystkich.

Poszło PW :D

Dziękujemy :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Wto paź 11, 2011 19:47 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Coś wiadomo po wizycie?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto paź 11, 2011 20:06 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Malutkie czarne [']
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto paź 11, 2011 20:11 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

:( :( :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto paź 11, 2011 21:28 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Dotarłam do domu rozlokowałam koty,niestety kolejna i ostatnia czarna koteczka odeszła.Żegnaj słoneczko trudno mi w to uwierzyć rano jeszcze biegała broniła sie przy lekach i kroplówce. :( Trzymam sie dla tych co zostały lecz zaczynam się zastanawiać czy ja postępuję właściwie.Słysze komentarze ,że czy nie leczone czy leczone przez moich wetów koty umierają a ja wydaje tylko pieniądze darczyńców czasami TOZ.Zwątpiłam bo nawet chwilę bym się nie wahała gdybym miała tyle swoich pieniędzy lecz nie mam.TOZ zgodził się zapłacić za interferon lecz jak się nie uda ? :cry: Mój Bazyli tym razem źle zniósł pobieranie krwi jest obrażony ,syczał na koniec na doktora jak żmija. :wink: Dzisiaj było nas dużo Dorota,Kasztanowa ,Penelope i TWQ dziękuję Wam.Jutro rano wszystkie koty dostaną dożylnie metronidazol ,wieczorem znów podróż do Olsztyna na surowicę,interferon,antybiotyk,metronidazol.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto paź 11, 2011 21:57 Re: Szczytno 4 - Olsztyn - potrzebny dawca krwi na środę !!!!

Czarnulki [*]

:cry: :cry: :cry:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]