Beciunia, czy mi się dobrze kojarzy, ze u niego te kratery to już były ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Wielkie kciuki za Kleksiora![]()
![]()
![]()
Beciunia, czy mi się dobrze kojarzy, ze u niego te kratery to już były ?
psiama pisze:Czasem kot ma takie coś po zatrzyku. To się zazwyczaj goi samo, ale rozumiem, że u Kleksa coś powazniejszego.
Wygłaszcz go tam mocno![]()
joarkadia pisze:Dziś zmierzyłam osławione stópki Kariny - 7,5 centymetra
joarkadia pisze:Rośnie jak na drożdżach
default pisze:AYO pisze:No nareszcie ktos się pokusił o łamanie stereotypów![]()
Przyłaczysz się?
Pewnie, kiedy tylko będę miau trochę miedzi. Bo z tym u mnie chwilowo bardzo krucho. Ale klnę się na zęby trolla, że dołączę.
Trinity36 pisze:default pisze:AYO pisze:No nareszcie ktos się pokusił o łamanie stereotypów![]()
Przyłaczysz się?
Pewnie, kiedy tylko będę miau trochę miedzi. Bo z tym u mnie chwilowo bardzo krucho. Ale klnę się na zęby trolla, że dołączę.
Default, miedzi trzeba Ci niewiele a masz za to niezapomniane wrażenia z przynależności do grona, które potrafi rzucać rzeczone "uroki" - siem nauczysz![]()
Więc insertuj się czy też joinuj - jak wolisz
Joarkadia, co Ty dajesz jeść tej małej cudownej istotce, że ona rośnie jak szalona?7,5 cm to całkiem fajna stópka, pamiętam jak napisałaś pierwszy raz, ze ma (chyba) 3 cm, to na linijce sprawdzałam ile to jest i mi się nie mieściło w głowie, co to za maleńki krasnalek.. A tu proszę - prawie 2 x większa
Anda pisze:A ja ....ja się nie zgadzam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myszorek i 175 gości