dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 16, 2011 20:44 Re: dt Smarti 6

Super! :lol: :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie paź 16, 2011 20:45 Re: dt Smarti 6

:lol:
mamuśka

Post » Nie paź 16, 2011 22:29 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:No poważnie, poważnie, bo przy okazji bym z nim dogadała tę kocinę o której Ci pisałam ostatnio na pw :P
Ja we wszystkim mam (koci) interes niestety... :ryk:

tylko że wiesz że jego nie ma 3-29 listopad więc wtedy musiałabyś kicię zabrać albo do nie jeżdzić-jeśli by się w ogóle zgodził..

mamuśka-jestem przeszczęśliwa :D :ok: :ok: :ok:

a alareipan wszystko "przespała"-szczęściara :mrgreen: :D -teraz megapilny jest dom dla Kuluni bo się dziewczynka straszliwie nuuuuudzi sama :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie paź 16, 2011 22:34 Re: dt Smarti 6

A z Ciumolem się nie dogadała..?

I wiem wiem, dlatego właśnie ważne się dobrze dogadać ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 16, 2011 22:42 Re: dt Smarti 6

jeszcze jej nie daliśmy do Ciumola bo trochę nie wiemy czy rydzykować :mrgreen: ..na razie jest przy nas i ją miziamy przy kazdej okazji-ona jest absolutnie wyjątkowa..taka słodka...
..wiem,wiem,..piszę to o każdym kocie... :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie paź 16, 2011 22:50 Re: dt Smarti 6

dzięki wielkie za życzenia :mrgreen:

nie będe starą ciotką obłożoną kotami-nie będe :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...no co najwyżej sześcioma...max ośmioma.. :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Pon paź 17, 2011 11:30 Re: dt Smarti 6

mamuśka-jak pieszczoszek? (będę Cię czasem troszkę męczyć takimi pytaniami :roll: )

a ja jednak właśnie dałam Kulkę do pokoju Ciumci :mrgreen: , jakoże Ciumcia od dwóch dni,samowolnie ucieka do pokoju Promyka,Burani i Milki i wygląda na to że całkiem dobrze się tam czuje...niezbadane są drogi kociego umysłu :mrgreen:

tak więc Kulkeczka powędrowała na górę bo ja już tego burdello w domu znieść nie mogę-w całej pralni ubrania zakocone i nie ma jak ich ustrzec przed tym bo pralnia jeszcze nieukończona i szafek nie ma tyle co ma być...a my przecież wciąż głównie w czarnym chodzimy no i mój TŻ ma taki fach że musi wyglądać elegancko, dlatego jak powierzchnia zajmowana przez tymczasy zazębia się z naszą powierzchnią życiową to od razu mi to życie bardzo mocno utrudnia..
-w zw. z tym już smiało moge powiedzieć że moje dt ogranicza się wyłącznie do pomieszczeń przeznaczonych póki co na dt :D :ok: ..i od razu poczułam taki wewnętrzny spokój :mrgreen: :ryk:

smarti

Post » Pon paź 17, 2011 21:24 Re: dt Smarti 6

krótka wiadomość od Sznycelka:

A oto i obiecane zdjęcia. Sznycel uparł się spać na naszych łóżkach,
KONIECZNIE z głową na poduszce.

no a zdjęcia prześliczne, ale wstawi je oczywiście...Marzenia :D :1luvu:

smarti

Post » Pon paź 17, 2011 21:26 Re: dt Smarti 6

Szczęśliwe kociarstwo :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon paź 17, 2011 22:23 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:..dlatego jak powierzchnia zajmowana przez tymczasy zazębia się z naszą powierzchnią życiową to od razu mi to życie bardzo mocno utrudnia..

no właśnie znam to z autopsji. U mnie nie może być inaczej. U mnie powierzchnia zajmowana przez zagrzybione tymczasy zlała się z moją, a właściwie więcej: w moim mieszkaniu nie ma dla mnie miejsca.
Stad moja deprecha.
A jak będę mogła mieć część na dt to na pewno nim będę :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 18, 2011 7:37 Re: dt Smarti 6

Mama bardzo szczęśliwa.
Kot zrobił jej psikusa. Weszła do pokoju a tu nie ma kota. A miauczy :twisted:
Woła go i woła a on miauczy i miauczy :roll: :twisted:
Schował się skubaniec pod szafkę z telewizorem i wyjść nie mógł a chciał!
Więc mama która nie może dźwigać :!: musiała przestawić fotel, zdjąć telewizor, i odepchnąć szafkę żeby wyciągnąć kota. Jak już zdjęła telewizor to kot sam wyszedł :roll:
Zatkała tą dziurę jakimś kartonem. No i od nowa ustawianie :twisted:

Ale cóż, kot je, pije, bawi się :!: kulką papierową :) no i stara się usilnie nie schodzić pani z kolan. Mruczy.
Jak uda jej się wyswobodzić i wstanie, to Lulek 8) chodzi za nią jak pies :mrgreen:
mamuśka

Post » Wto paź 18, 2011 7:40 Re: dt Smarti 6

Cześć Smartinkowo :)
A to kawalarz z Bońka, nooo :D
U mnie czasami któreś futro się schowa i nawet nie piśnie.
A ja chodzę i kiciam. A toto siedzi sobie jak trusia i się pewnie dobrze bawi 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 18, 2011 8:20 Re: dt Smarti 6

Mnie już kilka razy tak Lalunia wystraszyła :evil:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto paź 18, 2011 10:00 Re: dt Smarti 6

Chciałam tylko uprzejmie donieść że wszystkie maluchy mają wznowione i bardzo, bardzo ładne ogłoszenia :D :D :D zrobione przewz Adama :1luvu: :1luvu: :1luvu: :wink:

smarti - na Twoje życzenie sprawdzamy przeznaczenie :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]