Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bakteria pisze:Lion Kid pisze:Do Emilii (Bakterii)!
Nie przychodzą "moje" dwie koteczki na jedzonko (te przy Telepizzy Rzymowskiego) od czwartku, tzn, w czwartek, przyszła tylko ta czarna, bardziej dzika, a wczoraj i dziś to już ich nie ma. przybiega tylko ten młody czarny kotek, który nalezy do ktorejś szeregówki. mam nadzieję, że nikt im nie zrobił nic złego, może siedzą gdzieś uwięzione.
Będę tam zaglądać w Swięta. Gdybyś była w pobliżu, to chcialabym, zebyś się porozglądała, albo popytała, dziewczyz z Pizzerni, czy nie wiedzą co się stało.
Pozdrawiam.
No i teraz to nie są już takie fajne święta.
oczywiście będę się rozglądać, jak się czegoś dowiem, dam znać. mam nadzieję, że po prostu gdzieś się zaszyły...
asika5 pisze:coma a jak reaguje na człowieka dalej warzczy? czy sami dajecie mu zastrzyki?
A do kuwetki załatwia się?
ankacom pisze:asika5 pisze:coma a jak reaguje na człowieka dalej warzczy? czy sami dajecie mu zastrzyki?
A do kuwetki załatwia się?
Dziś sami daliśmy mu zastrzyki. Jest spokojniejszy, co jakiś czas tylko buczy. Daje się pogłaskać. Dopiero dziś wstawiliśmy mu do klatki niewysoką kuwetę. Od wczoraj do dziś do ok.godz. 11 nie było siusiu. Sucha karma była troszkę ruszona. Zostawiłam mu trochę surowego mięsa i i mokrego royala dla maluchów. Wodę też ma. Rozmawiałam dziś z dr Kalinowską z Wesołej, powiedziała .ze jak dalej nie będzie jadł to trzeba będzie zrobić mu badania krwi Dopiero we wtorek. Myślę że zacznie jeść bo jak postawiłam mu jedzonko to zaczął się oblizywać. Jak syn przywoził mi swoje koty na przechowanie to pierwszego dnia nigdy nic nie jadły. Dopiero na drugi dzień zaczynały jeść.
asika5 pisze:superzuch kiciuś no i oczywiście coma i ankacom
![]()
Jesteście wspaniałymi ludzmi, dobrze że kiciuś na was trafił![]()
Trzymam kciuki za dalsze postępy. No i chyba trzeba pomyśleć o kastracji bo po waszym wyjściu z lecznicy długo było czuć obecność kiciusia![]()
ankacom pisze:Jutro jedziemy do lecznicy po dalsze wskazówki jak mamy postępować. Zapytamy też o kastrację.
kassja pisze:ankacom pisze:Jutro jedziemy do lecznicy po dalsze wskazówki jak mamy postępować. Zapytamy też o kastrację.
Jak się miewa kotek?
ankacom pisze:Dziś pierwszy raz pięknie zamruczał przy głaskaniu.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości