taki maluch to pociecha..ale czy nie trza mu jakiegoś specyfiku zadać ,skoro w schronie był a na szczepiena za młody ? tak na zaś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Moja WET to kociara serca największego. Wspiera jedno ze schronisk przeglądając jego koty. Misiorka przyjechała, bo ma luźniejszą qupę, ale od wczoraj u mnie gęstnieje
. Podaję jej preparat na biegunkę wg ustaleń. Poza tym odpuuuukać wsio w pariadku. łądnie je, jest wesoła. Ponadto chucham i dmucham, masuję ciepłym wacikiem, głaszczemy ile wlezie. Koty moje wszystkie szczepione i domowe, więc nic w domu dziadowskiego nie siedzi. Jestem wyczulona na kązdą nietypową zmianę
.
Beciunia, masz na myśli surowicę ? Bo pierwsze szczepienie najwczesniej za 2 tygodnie, teraz za maleńkaNawet na odrobaczenie za wczesnie ...
Skwareczku, wystaw śmieci i nie daj się !Czy tymczas .... ? Odpowiem tak, u mnie się nie tymczasuje, u mnie ogonki znajdują stałą przystań
. Ona juz jest nasza
psiama pisze:Każda rada do obgadania z WET cennaJestem czujna, bo maleńka tak bardzo kocha życie
becia_73 pisze:psiama pisze:Każda rada do obgadania z WET cennaJestem czujna, bo maleńka tak bardzo kocha życie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, fruzelina, Google [Bot] i 709 gości