Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 22, 2011 17:25 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kasia_5000 pisze:Zdjęcia wrzuciłam kilka postów wcześniej.
Można je wykorzystać.

Dziękuję :ok: wkleiłam drugie zdjęcie, dopisałam komentarz i udostępniłam wydarzenie na stronie głównej -zobaczą je przez chwilę moi znajomi :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 22, 2011 21:47 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

zagłosowałam właśnie w krakvecie, 407 my, 506 ona.

edit: coś tu nie gra; na mój 1 głos u kobity pojawiły się 2.
Obrazek
http://www.pustamiska.pl
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta George Bernard Shaw

merka

Od: Śro cze 09, 2010 9:09

Post » Czw gru 22, 2011 23:37 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Hej :) Mam pytanie... macie może jakieś konto bankowe na które mogłabym wam przysłać trochę pieniędzy na pomoc dla tych biednych kotków. Nie jestem z poznania, więc nie mogę wam pomóc osobiście, a sądzę że pieniądze na karmę zawsze się przydadzą :P

mayuki

Od: Czw gru 22, 2011 23:31

Post » Pt gru 23, 2011 4:39 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

merka_85 pisze:zagłosowałam właśnie w krakvecie, 407 my, 506 ona.

Tak- Niektórzy już wcześniej zaobserwowali to tajemnicze zjawisko :roll:

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pt gru 23, 2011 10:29 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

moorland pisze:
merka_85 pisze:zagłosowałam właśnie w krakvecie, 407 my, 506 ona.

Tak- Niektórzy już wcześniej zaobserwowali to tajemnicze zjawisko :roll:

A oni w tym krakvecie tego nie widzą?
Obrazek
http://www.pustamiska.pl
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta George Bernard Shaw

merka

Od: Śro cze 09, 2010 9:09

Post » Pt gru 23, 2011 10:38 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Ja tam nie wiem co oni na Krakvecie widzą, czego nie widzą, tak czy inaczej szkalowanie nas na ich forum pt:

Maxi14 pisze:Poznanianki wydają datki na koty u fryzjera i również o tym piszą.

też jak widać żadnej moderacji tam nie podlega

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pt gru 23, 2011 10:45 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

mayuki pisze:Hej :) Mam pytanie... macie może jakieś konto bankowe na które mogłabym wam przysłać trochę pieniędzy na pomoc dla tych biednych kotków. Nie jestem z poznania, więc nie mogę wam pomóc osobiście, a sądzę że pieniądze na karmę zawsze się przydadzą :P

Hej, dziękujemy bardzo!
Myślę, że fundacja Koci Pazur pozwoli, abyś wpłaciła na ich konto:
http://www.kocipazur.org/index.php?id=222
z dopiskiem "Dla kotów dworcowych"
Za pośrednictwem KP zamawiamy mokrą karmę, więc będzie jak znalazł :)

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Pt gru 23, 2011 11:04 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Wczorajsze wystąpienie w radio na razie niestety nie wywołało żadnego odzewu, ale info o naszych kotach pojawi się jeszcze kilkakrotnie na antenie w formie krótkiego komunikatu - "Apelujemy o pomoc dla kotów z dworców PKP i PKS. Prosimy o adopcje, karmę, pomoc wolontariuszy". I kontakt telefoniczny. Puszczą to dzisiaj, jutro i później od 27 do 30 grudnia. Zobaczymy.

Po programie zadzwoniła do radia tylko jedna pani, pytając o to, jak może zapewnić dobre warunki dla kotki ze swojego podwórka - pytała o budkę, podpowiedziałam jej parę rzeczy, zachęciłam do sterylizacji w ramach marcowej akcji (teraz kotka dostaje zastrzyki).

Wczoraj podczas karmienia na Składowej towarzyszyła mi MałgochaPe, której przy okazji jeszcze raz dziękuję za bazarek :ok: A w imieniu kotów, dziękuję za torebkę Puriny, którą od razu częściowo rozparcelowałyśmy :)

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Pt gru 23, 2011 11:15 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

http://www.mmpoznan.pl/397740/2011/12/2 ... egory=news

Dodawajcie komentarze, to artykuł będzie dłużej widoczny jako ostatnio komentowane :)
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Pt gru 23, 2011 11:17 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kasia_5000 pisze:
mayuki pisze:Hej :) Mam pytanie... macie może jakieś konto bankowe na które mogłabym wam przysłać trochę pieniędzy na pomoc dla tych biednych kotków. Nie jestem z poznania, więc nie mogę wam pomóc osobiście, a sądzę że pieniądze na karmę zawsze się przydadzą :P

Hej, dziękujemy bardzo!
Myślę, że fundacja Koci Pazur pozwoli, abyś wpłaciła na ich konto:
http://www.kocipazur.org/index.php?id=222
z dopiskiem "Dla kotów dworcowych"
Za pośrednictwem KP zamawiamy mokrą karmę, więc będzie jak znalazł :)

Jak najbardziej można.
Najlepiej wpisać "darowizna dla kotów dworcowych". Darowizny można odliczyć od dochodu i otrzymać zwrot podatku :)
Obrazek

fuerstathos

Post » Pt gru 23, 2011 11:24 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Aniu, dzięki wielkie za artykuł! :D Oby zdobył nam kilka głosów :ok:

P.S. Jest mini literówka w tytule - myślisz, że można ją poprawić? Szansą zamiast szansę :wink:

MartaK

Post » Pt gru 23, 2011 11:24 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Dzięki Aniu! :)

kasia_5000

Post » Pt gru 23, 2011 11:28 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

MartaK pisze:Aniu, dzięki wielkie za artykuł! :D Oby zdobył nam kilka głosów :ok:

P.S. Jest mini literówka w tytule - myślisz, że można ją poprawić? Szansą zamiast szansę :wink:

a czytałam 4 razy zanim wysłałam :oops: :roll:
i moderator się nie dopatrzył...
teraz nie mogę edytować :(
może nie wszyscy zauważą ...

artykuł ukazał się dziś rano, zobaczymy jaki będzie efekt w głosowaniu
komentujcie tylko, bo jutro spadnie już z głównej strony MM
Obrazek

fuerstathos

Post » Pt gru 23, 2011 11:33 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Komentarz już dodałam. Za jakiś czas napiszę jeszcze jeden o innych formach pomocy tym kotom. Może ktoś skusi się na adopcję tej czarnej kotki ze zdjęcia - ona jest super przymilna, kot absolutnie proludzki. Tylko obawiam się, że może mieć jakiś problem z nietrzymaniem moczu :( Gdyby jakiegoś piwniczniaka udało się umieścić w DT lub DS i zwolniłoby się jedno miejsce, to od razu, jeszcze tego samego dnia jadę po nią na dworzec. Bardzo mi leży na sercu ta kitka.

To nic, i tak najważniejsza jest treść :ok:

MartaK

Post » Pt gru 23, 2011 11:36 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

I jeszcze pilnie jest potrzebny DT lub DS dla Loli.
W piwniczce czuje się coraz gorzej.
Właściwie cały dyżur przesypia.
Nie ma ochoty na zabawę, nie ma apetytu :( .
Na początku swojego pobytu w piwniczce była całkiem inna.

kasia_5000

[poprzednia][następna]