Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:alareipan pisze:Wtrącę się.
Casico niestety muszę Cię zmartwić,
/ciach/
Czemu uważasz, że miałoby mnie to co napisałaś, zmartwić?
Po prostu nie zawsze na linii smarti - schronisko, była taka sielanka
Waszym kotom szczerze życzę, żeby sielanka trwała.
Resztę pokaże czas.
Bianka 4 pisze:Smarti, chciałabym Ci podziękować za DT dla maluchów Toma, Jerrego i Melki. Wychowaliście je na wspaniałe koty, które teraz dają dużo radości swoim Dużym.
Jus87 pisze:Szkoda, że nie odniosłaś się do "współodpowiedzialności". Chętnie zobaczyłabym co masz do powiedzenia w tym temacie... bo kota wcisnąć jest łatwo, wszystkim jest przecież szkoda i "coś" trzeba z nim zrobić. A jak już trafi w dobre ręce to do widzenia bo trzeba upychać kolejne... Niestety w wielu przypadkach tak to widzę!
smarti pisze:no to ja dla porządku,aby uniknąć snucia niezdrowych domysłów,pozwolę sobie jeszcze dodać że również na linii ja-wolontariuszki schroniska Wrocław była identyczna sielanka,
na linii ja-wolontariuszki-Łódż nigdy nie było żadnych zadrażnień mimo bardzo trudnych,śmiertelnie chorych kotów,
a także na linii Ja-schronisko Rybnik również miałyśmy bardzo fajne kontakty,mimo trwającej wtedy na wątku wielkiej "afery".
zaznaczam - piszę tu tylko o sobie bo tylko za siebie i za swoje słowa i czyny czuję się odpowiedzialna.
a awantury pieniaczy na wątku wcale nie przekładają się na moje złe kontakty z wolontariuszkami z tych miejsc-powiem więcej-często razem się z tych awantur, wypisywanych głupot i wypisujących te głupoty, śmiejemy
JolaJ pisze:Bianka 4 pisze:Smarti, chciałabym Ci podziękować za DT dla maluchów Toma, Jerrego i Melki. Wychowaliście je na wspaniałe koty, które teraz dają dużo radości swoim Dużym.
Tak, a Buri to nie wiem czym karmiła bo pannica ma swoje wymagania
EdytaB_a pisze:JolaJ pisze:Bianka 4 pisze:Smarti, chciałabym Ci podziękować za DT dla maluchów Toma, Jerrego i Melki. Wychowaliście je na wspaniałe koty, które teraz dają dużo radości swoim Dużym.
Tak, a Buri to nie wiem czym karmiła bo pannica ma swoje wymagania
Moja Lalunia gardzi wszystkim poniżej Gourmeta.
A tak swoją drogą czy Wy naprawdę nie macie co robić.... bazarek jakiś ogarnijcie , pieniądze zbierzcie a nie tu czas i energię tracicie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 138 gości