Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 02, 2011 22:29 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Tia... się nadaję na matkę chrzestną :evil: :evil: :evil: :evil: nawet nie spodziewałam się, ze ona w ciąży... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: znawca jestem pełną gębą.

Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto maja 03, 2011 10:01 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Marzenia, bez przesady - Ty nie wet przecież :)
Najważniejsze, żeby wszystko było dobrze z mamusią i dziećmi :ok:

A i u Edisi nareszcie wiadomo, co i jak, więc też jest nadzieja na poprawę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 03, 2011 14:10 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

nooo :roll:

Coffi je szalone ilości-najbardziej lubi indyka ale nie gardzi tez wypijaniem sosików (reszte dostaje drogą darowizny Promyś :D )
zjada też ładnie suche dla karmiących matek-je tyle co ze 3 kicie więc mam nadzieję że będzie wszystko dobrze..
Bianko-ja nawet gdybym chciała to nie potrafię pomóc więc muszą wszystko zostawić losowi i Coffi-zresztą wet powiedział że po opisie zachowania nie ma powodu do niepokoju.
Jus widziala-są chyba dwa kociaki-moim zdaniem czarne jak smoła,chociaż TŻ Jus dopatrzył się białych skarpetek 8O ale też nie ma pewności..

włączę jej w pokoju grzejniczek,bo posłanka nie chcę na siłę zmieniac-najwyżej może przysunę to suche..

wet mi nie odbiera i gdzie ja dzis z Ciumcią na zastrzyk pojadę :strach:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto maja 03, 2011 16:45 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

smarti pisze:Jus widziala-są chyba dwa kociaki-moim zdaniem czarne jak smoła,chociaż TŻ Jus dopatrzył się białych skarpetek 8O ale też nie ma pewności..

Kociaki fakt chyba 2 ale ja żadnych skarpetek nie widziałam... a TŻ no cóż... jest ślepy jak kret :ryk: więc jak się okaże, że są białe skarpetki to ja chyba zwątpię w te jego bajki o popsutym wzroku :mrgreen:

Wszystkie kicie piękne! Bella wspaniała, Carlitek też (nie chciałam mu przeszkadzać w jedzeniu bo miał mały test ale z daleka piękny :)
Promyś jak zwykle rozszczebiotany, Bluśka miauczy, Dziczki schowane, A Sznycel 8O oooogromny :) ale miluch.. Z przyzwyczajenia już chciałam zaglądać do Edisi, a tu przecież pusty jej pokoik :roll:

A rezydenci latali w jedną i drugą ;) Durian :1luvu:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto maja 03, 2011 17:17 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Durian jest boski :1luvu:
A Edisia kiedy wróci, coś wiadomo..? A może ona już do domu pojedzie od razu...?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto maja 03, 2011 18:28 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

No własnie nie wiadomo :roll: Edisia na leczeniu na Puławskiej wciąż..

Jest możlwe że pójdzie od razu do Mruśkowo.

Dostałam też wiad od Erin z której wynika że Promyś też na wylocie :ok: :ok: :ok:

Fionkę,Kocie trzeba reklamować jako " koteczkę po przejściach,piękną ale nieufną,potrzebującą czasu aby zaufać człowiekowi"-trzeba to wyrażnie napisać aby znalazł się cierpliwy domek :) .
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto maja 03, 2011 18:36 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

prosę o kciuki dla mojego wolnożyjącego dymniaka Kubusia po koszmarnym wypadku.... nawet mi się nie chce zaglądać na wątek moich wolnożyjących...... walczy o życie w tej samej lecznicy, w ktorej jest Edisia.... stan bardzo zły, peknięty pęcherz, zbyt niska temperatura (o 18 miał 34st), żeby zrobić operację...

Kubuniu kochany..... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto maja 03, 2011 18:42 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Marzenia, przytulam! :(
Kubuniu, walcz proszę! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 03, 2011 18:47 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Kubuniu,bądż dzielny,tak bardzo Cię prosimy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Wto maja 03, 2011 19:30 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Kubuniu, Marzeniu, trzymajcie się :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto maja 03, 2011 19:54 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Kubuś - trzymam ja i moja trójka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nie daj się chłopaku :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto maja 03, 2011 21:43 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Smartuniu, gdyby za jakiś czas było Ci potrzebne mleko dla kociaków (czasami trzeba dokarmiać maluchy) to dowiedz się ile kosztuje u Twojej wetki, a ja sprawdzę cenę w hurtowni i zobaczymy co się bardziej opłaca.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto maja 03, 2011 21:55 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Bianka 4 pisze:Smartuniu, gdyby za jakiś czas było Ci potrzebne mleko dla kociaków (czasami trzeba dokarmiać maluchy) to dowiedz się ile kosztuje u Twojej wetki, a ja sprawdzę cenę w hurtowni i zobaczymy co się bardziej opłaca.

dzięki :1luvu:
a o jakie mleko Ci chodzi i kiedy je dawać?
teraz dla mamy czy dopiero dla dzieci?...bo ja w takich maluchach to jestem zielona a zwł w opiece nad matką karmiącą :oops:

smarti

[poprzednia][następna]