DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 17:51 Re: KICIE u Smarti 2

Erin pisze:
Liwia_ pisze:Zawiść jest także świetnym wytłumaczeniem sobie każdego zarzutu, który w naszą stronę pada :) Swoją drogą, bardzo często to słowo na tym wątku pada, jakaś mania
Manię jakąś najwyraźniej masz Ty - i obserwuję to już od pewnego czasu.
No cóż, mogę tylko współczuć wszystkim, których obdarzysz "zainteresowaniem".
:ok: Zacznij i skończ na IKA6, to jedyna taka osoba, jaką kojarzę, ale współczuć możesz jej długo i mocno :ok:
Erin pisze:
Liwia_ pisze:Sugeruję Ci prześledzenie ilości postów - mojej i Twojej i średniej dziennej produkowanych wypowiedzi - pokaże się wtedy kto ile ma czasu i ile spędza na forum ;)
Jesteś na forum jedną z ostatnich osób, która może radzić mi cokolwiek, więc proszę - przestań ;) A w kwestii pseudohodowców, nie wiem dlaczego zakładasz, że nic w tej dziedzinie nie robię. Tak czy owak - z Tobą nie zamierzam prowadzić żadnych dyskusji - nigdy :)[/size]

No tak - argumentów brak i takie mamy efekty :lol:
Ty jesteś ostatnią osobą, która może krytykować innych, bo sama nie robisz nic, oprócz wtrącania 5 groszy wszędzie, gdzie nie trzeba.
A partnerem do dyskusji nie jesteś nie tylko dla mnie.

Erin : postów 22561 [0.33% z całości / 16.77 postów dziennie] - argumentów brak? :)
Pogrubione - rewelacyjne :ok: To by było na tyle, Erin, papa :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob lut 26, 2011 17:55 Re: KICIE u Smarti 2

(...)

Dziewczyny, proponuję żeby nie zawracać sobie głowy osobami, które tylko jątrzą i obrażają innych. Szkoda czasu, kicie czekają.
Ostatnio edytowano Sob lut 26, 2011 20:13 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: netykieta

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lut 26, 2011 17:56 Re: KICIE u Smarti 2

(...)

YES YES YES :D

a wiecie, ze Bianka4 dzisiaj jest na wystawie? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Sob lut 26, 2011 20:14 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: netykieta
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lut 26, 2011 17:56 Re: KICIE u Smarti 2

EdytaB_a pisze:Erin chyba w wakacje poprosze Cię o znalezienie jakiejs kwatery i sie z moją familją wybierzemy w Twoje strony.

Zawsze do usług :1luvu:

Erin

Post » Sob lut 26, 2011 17:57 Re: KICIE u Smarti 2

Marzenia11 pisze:YES YES YES :D

a wiecie, ze Bianka4 dzisiaj jest na wystawie? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia, z tego, co się orientuję, Ty nie masz na nazwisko Marcinkiewicz :wink: :ok:

A za Biankę i futerka mocne :ok: :ok: :ok:

Erin

Post » Sob lut 26, 2011 17:59 Re: KICIE u Smarti 2

No nie mam :oops: :oops: :oops: i chyba muszę kupić prawa autorskie? :roll: :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lut 26, 2011 18:00 Re: KICIE u Smarti 2

Erin pisze:Ty nie jesteś partnerem do dyskusji nie tylko dla mnie - dla nikogo.
Zwłaszcza, że jak widzę, z kojarzeniem u Ciebie bardzo cienko :lol:

Dziewczyny, proponuję żeby nie zawracać sobie głowy osobami, które tylko jątrzą i obrażają innych. Szkoda czasu, kicie czekają.
Ten post zgłosiłam do moderatora :) Swoją drogą - byłabym skłonna nawet zapłacić za pokazanie mi choćby jednego mojego obraźliwego postu.
Marzeniu - miło wiedzieć, że według Ciebie też nie jestem partnerem do dyskusji dla nikogo :) Poczekam sobie może, aż w wątku pojawią się jakiekolwiek rozsądne osoby, które potrafią prowadzić konwersację nie opartą na pomówieniach i epitetach.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Musisz :mrgreen:

Erin

no wiesz Marzenia nie ma to jak wszystko sformalizowac :wink:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Sob lut 26, 2011 18:02 Re: KICIE u Smarti 2

I zalegalizować 8)

Erin

Post » Sob lut 26, 2011 18:05 Re: KICIE u Smarti 2

Erin pisze:I zalegalizować 8)

i zgłosić do US... :D

Marzenia11

Post » Sob lut 26, 2011 18:18 Re: KICIE u Smarti 2

Dokładnie :ok:

A co do zgłaszania, posty Liwii też zostały przesłane do moderacji.

Erin

Post » Sob lut 26, 2011 18:21 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

Liwio-po raz ostatni ustosunkowuję sie do Twojego postu bo może nie do konca zrozumiałaś.

jezeli już to coś co jest nieformalne, sie formalizuje,czyli inaczej rejestruje.

Słowo zalegalizować oznacza uczynienie legalnym czegoś co nielegalne.
Legalizuje to swoje interesy np.mafia.
Jak pisałam-masz podejrzenia-zgłoś się do prokuratury a mnie daj spokój bo to się robi nudne.

Liwia_ pisze: U Ciebie wygląda to w niektórych przypadkach tak, że ustalasz cenę, stawkę za miesiąc pobytu kota i wymagasz jej uiszczenia, ze swojej strony zaś - zapewniasz kotu schronienie, karmę i żwirek. To jest świadczenie usług, które moim zdaniem powinno być sformalizowane.
A do Twojej kieszeni wchodzę jedynie w zakresie, w którym sama się ogłaszasz, czy zyskujesz "pensjonariuszy".

Mylisz pojecia,czyli "ustalanie stawki za kota" z obliczeniem ile mnie kosztuje wyżywienie kota.Trudno abym brała kota prosząc o wspomożenie fin.jego jedzenia i nie wiedziała ile muszę za to jedzenie zapłacić. Zresztą zawsze,za każdym razem jeśli brałam kota pisałam że "albo pieniadze albo karma"-mnie jest to obojętne.
Mylisz tez "ogłaszanie się i zyskiwanie pensjonariuszy" z chęcią pomocy najbardziej potrzebującym kotom których nikt nie chce.
Nikogo nie zmuszam i nie proszę o danie mi kota i nie staraj sie tworzyć takiego wrażenia,
a także nie myl tego z faktem, ze czasem zdarza mi się dyskutować z ludzmi na forum na różne tematy bo nie zawsze potrafię pojąc ich tok rozumowania..

Mało tego-zupełnie bezczelnie nadal mam zamiar brać do siebie koty i to najchętniej te najbardziej potrzebujące których nikt nie chce,obojetnie z jak dalekiego zakątka Polski będą.
I nadal jeśli ktoś zechce im u mnie zapewnić karmę, to powiem temu komuś za ile dziennie karmię kota.

Nie mam już siły odpowiadać na Twoje insynuacje-jeszcze raz piszę:

Jesli masz jakieś podejrzenia co do legalności mojego hobby to idz z tym do prokuratury, a mnie daj juz spokój bo szkoda mi czasu..

Nie szkoda Ci czasu-zamiast tu pisac mogłabys zrobic w tym czasie coś pozytecznego...a i
mnie,siłą rzeczy, zmuszasz do tracenia soboty na bzdury..
z mojej strony ten temat dyskusji z Tobą, jest zamknięty.

Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 26, 2011 18:24 Re: KICIE u Smarti 2

formalizacja ,legalizacja i prokuratura to jest to !!

A na te wczasy w tatarskie rejony to i ja się pisżę-już dawno obiecuję sobie odwiedzić groby przodków..

Edytka,chyba swoje wczasy u Erin też musimy zalegalizować bo to będzie usługa!!
a zaraz potem zgłosić do US i na wszelki wypadek do prokuratury!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 26, 2011 18:29 Re: KICIE u Smarti 2

smarti pisze:formalizacja ,legalizacja i prokuratura to jest to !!

A na te wczasy w tatarskie rejony to i ja się pisżę-już dawno obiecuję sobie odwiedzić groby przodków..

Edytka,chyba swoje wczasy u Erin też musimy zalegalizować bo to będzie usługa!!
a zaraz potem zgłosić do US i na wszelki wypadek do prokuratury!!

Noooo! Usługa pełną gębą. No i jeszcze - jak już przyjedziesz z TŻtem to musicie od początku pobytu u Erin liczyć koszt wszystkiego np. tego co zjecie aby odprowadzić podatek!

Proponuję oprócz prokuratury, US zgłosic jeszcze na polciję i do admina :D

PS. Właśnie znalazłam wyschnięty kawałek wołu w szafie 8O - rzuciłam na podłogę i od razu zjawiła się Nutka i znow polowała - niestety tylko chwilę bo wół.... znikł 8O ciekawe gdzie jest tym razem :?: :?: :D . Po chwili znalazła czarną myszkę i gdy już ją zamordowała to poszła spać na drapak :D Tak sie chyba nie zachowuje chory kot, co? :roll:

Marzenia11

[poprzednia][następna]