Mój TŻ zaraz stworzyłby opowieść o Gryzi grającej na gitarze albo perkusji U nas Gryś śpiewa: "Uuuu, kocham chrupaski i wołowinkę.." Henrysia w falbaniastej spódniczce w chórkach: "Chrupaski, chrupaski, uuuuu" , a Chrobotek gra na gitarze
Całowana w brzuszek natychmiast gryzie w ucho. Natychmiast, nie ma szans, żeby pocałować i za to nie oberwać. Co więcej czasami jeszcze zdąży poprawić z liścia...
Ale musze kiedyś poprosić kogoś żeby nam zrobił focię jak Gryzia śpi na mnie w charakterze kołnierzyka, albo jak się tuli łapką za szyję. Ona to lubi, ale po prostu tylko wtedy, kiedy Ona ma na to ochotę. Jak nie to z liścia i cześć.
Ale musze kiedyś poprosić kogoś żeby nam zrobił focię jak Gryzia śpi na mnie w charakterze kołnierzyka, albo jak się tuli łapką za szyję. Ona to lubi, ale po prostu tylko wtedy, kiedy Ona ma na to ochotę. Jak nie to z liścia i cześć.
Moja Duża, mówi, że jestem "pinda" . Niech se nie myśli! Zrobiłam jej takie limo, że w pracy pytali czy dzwonić na niebieską linię Nie jestem taka ładna jak Julia czy Gryzia, ale Duża mówi, że mam najładniejsze oko i zapach z pyszczka .