Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 18:09 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Bardzo Pilne!!!!!natychmiast potrzebny mi Tymczas. Młoda około 8 miesieczna kotka. Prawdopodobnie wyrzucona z domu. Przyniosły ja dzieci.Za chwilke ide porozmawiać z matką. Te same dzieci które przyniosły mi w ubiegłym roku Szczurka. Prosilam wyrażnie, ze to ma być ostatni raz. Kotka jest u znajomej. Blok dalej. Mam dwie godziny za znalezienie jej lokum. Inaczej trafi na ulicę.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon lut 07, 2011 18:09 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

no dziewczyny - macie teraz możliwość pomocy nie tylko wirtualnej
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pon lut 07, 2011 18:11 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:no dziewczyny - macie teraz możliwość pomocy nie tylko wirtualnej

no i na wzajem :wink:
wiec do dzieła

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon lut 07, 2011 18:13 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

wiora pisze:

wiec do dzieła

wiora chyba żartujesz - ja? samo chodzące zło, osoba wredna, chciwa i jakaś jeszcze (znajdź sobie w poście izy71)
niegodnam....

agiis-s

Post » Pon lut 07, 2011 18:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Czy jest ktoś w okolicy, kto może zabrać tego kota???? Czy może dalej będą się tu przewijały bzdurne wypowiedzi nic nie wnosządze oprócz szkody dla kotów? A potem jak Iza kota przyjmie to będzie źle, a jak nie przyjmie to też źle...Chyba Izie też się nalezy trochę normalności zamiast wiecznego potępienia i szykanowania.
Proszę o konkretne propozycje bo nawet jak ja tego kota przyjmę w ostateczności to i tak nikt mi go tu nie przywiezie!!!!
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Pon lut 07, 2011 18:17 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze: wiora chyba żartujesz - ja? samo chodzące zło, osoba wredna, chciwa i jakaś jeszcze (...)
niegodnam....

Nie wiem, czy niegodnaś, ale marudnaś na pewno.
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lut 07, 2011 18:19 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

sennaewa pisze:Czy jest ktoś w okolicy, kto może zabrać tego kota???? Czy może dalej będą się tu przewijały bzdurne wypowiedzi nic nie wnosządze oprócz szkody dla kotów? A potem jak Iza kota przyjmie to będzie źle, a jak nie przyjmie to też źle...Chyba Izie też się nalezy trochę normalności zamiast wiecznego potępienia i szykanowania.
Proszę o konkretne propozycje bo nawet jak ja tego kota przyjmę w ostateczności to i tak nikt mi go tu nie przywiezie!!!!

Sennaewa, to właśnie o to chodzi - czego by Iza nie zrobiła, bat się na nią u szczecińskich pań znajdzie :mrgreen:

taizu

Post » Pon lut 07, 2011 18:25 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71 przez kilka lat solennie sobie na to zasłużyła taizu

agiis-s

Post » Pon lut 07, 2011 18:27 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Bardzo Pilne!!!!!natychmiast potrzebny mi Tymczas. Młoda około 8 miesieczna kotka. Prawdopodobnie wyrzucona z domu. Przyniosły ja dzieci.Za chwilke ide porozmawiać z matką. Te same dzieci które przyniosły mi w ubiegłym roku Szczurka. Prosilam wyrażnie, ze to ma być ostatni raz. Kotka jest u znajomej. Blok dalej. Mam dwie godziny za znalezienie jej lokum. Inaczej trafi na ulicę.

Zostało półtorej godziny.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon lut 07, 2011 18:29 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:iza71 przez kilka lat solennie sobie na to zasłużyła taizu

Robiąc to, czego żadna z Was robić nie chciała (vide sprawa kotów z Tęczy)...

taizu

Post » Pon lut 07, 2011 18:34 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

taizu pisze:
agiis-s pisze:iza71 przez kilka lat solennie sobie na to zasłużyła taizu

Robiąc to, czego żadna z Was robić nie chciała (vide sprawa kotów z Tęczy)...

pewne sprawy taizu znasz nawet lepiej od tych którzy w nich uczestniczyli - gratuluję

agiis-s

Post » Pon lut 07, 2011 18:42 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

sennaewa pisze:Skromny przelew na robale poszedł :oops: .
Przed chwilą próbowałam złapać dwie biedy pekińczykowate, które ktoś wyrzucił u nas z tydzień temu. Obie to suczki, w każdym razie jedną sprawdziłam i na 100% sunia. Niestety pobiegły w stronę miasta gamonie, ale mam nadzieję, że zawrócą. Kiedy to wyrzucanie zwierzaków się skończy w tym kraju bez prawa?

Sennaewo kaska doszła :)
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Pon lut 07, 2011 18:47 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:pewne sprawy taizu znasz nawet lepiej od tych którzy w nich uczestniczyli - gratuluję

To jak, kotami z Tęczy sie zajęłyście? Psami, które je zagryzały? 8O

taizu

Post » Pon lut 07, 2011 18:52 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:
wiora pisze:

wiec do dzieła

wiora chyba żartujesz - ja? samo chodzące zło, osoba wredna, chciwa i jakaś jeszcze (znajdź sobie w poście izy71)
niegodnam....

zartowac, z ciebie 8O
nigdy :!:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon lut 07, 2011 19:24 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Jest problem z tymczasem, czy ktoś na miejscu pomoże?
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

[poprzednia][następna]