Tweety pisze:
Jutro do domu zawozimy Paprotkę, dacie wiarę?
Mam nadzieję, że będzie ok. Dzwonili do Ciebie?
Ponawiam pytanie o Krakvet - czy wie ktoś, kto ma jutro dyżur?
Moderator: Estraven
Tweety pisze:
Jutro do domu zawozimy Paprotkę, dacie wiarę?
_namida_ pisze:A jaka jest ostateczna konwencja imprezy, sukienki wieczorowe, koktajlowe, czy spodnie? ;)
18-20 lutego muszę być w Wiśle, ale jako że GK to jedyna szansa dla Ryfki, myślę że można by to zroganizować tak, że zostawię kogoś w domu, kto będzie koty wydawał i przyjmował, natomiast ktoś musiałby pomóc transportowo (ode mnie jest blisko do GK).
Chłopaki się nadają - czarny na ręce, a krówek raczej do klatki, myślę, że Re i Portos też do klatki się nadają i też mogłyby u mnie w mieszkaniu poczekać na transport.
Chłopaki kryspinowskie zostały zaszczepione; mam jakieś kiepskie zdjęcia swego autorstwa i spróbuję jutro sklecić z nich ogłoszenia, ponieważ poki co jestem totalnie nieczasowa, aby się z kimś umawiać na profezjonalną sesyję.
queen_ink pisze:Ponawiam pytanie o Krakvet - czy wie ktoś, kto ma jutro dyżur?
_namida_ pisze:Jak 5.02 to będę i mój TŻ zawiezie towarzystwo, Re i Portosa też, jeśli znajdzie się dla nich miejscówka w klatce.
Na imprezę też proszę mnie wpisać, może założę jaki krawat
Leone pisze:queen_ink pisze:Ponawiam pytanie o Krakvet - czy wie ktoś, kto ma jutro dyżur?
może spróbuj zadzwonić jutro z samego rana?
czy to już będzie za późno?
queen_ink pisze:Leone pisze:queen_ink pisze:Ponawiam pytanie o Krakvet - czy wie ktoś, kto ma jutro dyżur?
może spróbuj zadzwonić jutro z samego rana?
czy to już będzie za późno?
Tak muszę zrobić, tylko chciałam uplanować sobie wcześniej, co i jak.
Tweety pisze:Noemik i Lutra - 3 - Nushka, Leon, Lenka
ja - 3 - Franio, Rumcajs i Cypis
Gracjana - 2 - Puzon, Lenon,
edit_f - (Jaś i Krzyś, Agatka)
Kocimska - Madame, Sezam i Kminek, Tymianek i Majeranek, (Katia),
karaluch - -Montana, Bella, Rudi
Renata - Borówka,
_Namida_ - Ryfka, 3 z Kryspinowa, Masza (chłopaki kryspinowskie)
Kinga - 2 - Tepsa, Stefan
jafusia - (Budryska),
p. Monika - 2 - Flip i Flap
p. Magda - 2 - Re i Portos
te pogrubione to moje typy do GK, reszta pod warunkiem, że nie pójdzie do domu, przestanie dziczyć lub wyzdrowieje. Jak uważacie? zwłaszcza osoby tymczasujące te ogony. Edit_f, a Twoi podopieczni?
_namida_ pisze:Ależ ja mam boaTylko na razie koty się nim bawiły.
Wezmę też.
Tosza pisze:22.01.2011, godz. 19.00, Trambar, ul. Stolarska
Tweety
Robert
Miszelina +1
Kocuria +1
Noemik
Lutra
Tosza
Milu
Kosma_shiva +1 (?)
Jej siostra
kasumi
Katgral + 1
Leone x 2
Akima
Kinga Warminska (?)
Namida
edit_f pisze:mam takie gupie pytanie: nie znalazłby się dt dla Zuzi? strach ją tak samą na kocimskiej trzymać.. dziś też tak ciężko oddychała.. a tak się wtula do człeka..
Tweety pisze:Tosza pisze:22.01.2011, godz. 19.00, Trambar, ul. Stolarska
Tweety
Robert
Miszelina +1
Kocuria +1
Noemik
Lutra
Tosza
Milu
Kosma_shiva +1 (?)
Jej siostra
kasumi
Katgral + 1
Leone x 2
Akima
Kinga Warminska (?)
Namida
a teraz pozbieraj dane co kto przytarga cobyśmy z głodu nie pomarli i alkohole za szybko nie wchodziły.
Dorzuć jeszcze Jafusię, Karalucha nie widzę także.
Toszka, ja tam mam jakąś wieczorową sukienczynę pod warunkiem, że się w niej dopnę a jak już to zrobię to poćwiczę siady i ona to przetrwa tę gimnastykę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 46 gości