Kruszyna a dużo tych maluszków? jestem ciekawa czy te maluszki są bezdomne czy bezmyślne rozmnażanie ludzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agita pisze:A ja muszę Wam powiedzieć, że Kiwi (kicia-kiwaczka), którą w sobotę zabrałam jest CUDOWNA. Ta nieporadność zupełnie jej nie przeszkadza. Pięknie się przytula, śpi na kolankach i nawet umie pokazać, że chce na łóżko do dużych. Super się bawi i biega. Intensywnie myśli gdzie się załatwić i już ładnie trafia do kuwety, chociaż czasem myli ją jeszcze z transporterem.
Jeśli ktoś się nie zrazi jej małym felerem-kiwaniem i gapowatością, to będzie miał kotka idealnego (dodatkowo takiego, co nie umie skakać na meble).
Powiedzcie mi, kto z wrocławskich wetów jest dobry w takich neurologicznych problemach, uszkodzeniach centralnego układu nerwowego (bo tak chyba zdiagnozował ją dr Rak)? Polecano mi lekarza na klinikach, ale nie zapamietałam nazwiska. Sama chodzę najczęściej do Legwana na Wisniową.
Agita pisze:[...] to będzie miał kotka idealnego (dodatkowo takiego, co nie umie skakać na meble).
feryenne pisze:Spoko, spoko, znajdzie sobie sposób.
Moja kicia jest właśnie z tych nieskaczących, na krzesło wskoczy, na szafkę już nie.
Ale nauczyła się wysuwać sobie szufladę i po niej wspina się na szafkę
mawin pisze:Kurcze znowu![]()
Kruszyna a dużo tych maluszków? jestem ciekawa czy te maluszki są bezdomne czy bezmyślne rozmnażanie ludzi
JaEwka pisze:Agita jak dobrze myślę to dr Wrzosek mam do niego nr telefonu ale nie pamiętam czy to ten neurolog ale na 99% tak w razie czego mogę podać na pw
Cameo pisze:Znajomi forumowej Majorkiszukają spokojnej i bezproblemowej koteczki lub kocurka. Mam kilka typów (Fuga, Bunia, Tiana, Rózia, Milka, Daisy, Tancereczka, Noemi, Czaruś, Przecinek, Tamara II, Centuś) jeśli macie jeszcze jakieś propozycje, to walcie śmiało.
Wyślę zdjęcia i opisy do Majorki, a może któremuś się poszczęści
edit: wiem już że kot nie będzie jedynakiem, więc musi akceptować inne koty. W związku z tym, muszę wykreślić Rózię z listy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Patchi, Patrykpoz, zuzia115 i 97 gości