Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dziewczyny musze cos zjesć i odpoczac.Jutro czeka mnie masa pracy i nie wiem kiedy tutaj zajrzę.Dostalismy z Hurtowni dużo kocyków dla kociaków.
Chcę jutro przejrzec chociaż część, posegregowac, naszykować do jesiennej wymiany w budkach. Z tego co sie zorientowałam jest duzo rzeczy swietnej jakości i naprawdę jest w czym wybierać.
Kociaki będa miec cieplutko, czysto i sucho.
![]()
Pięknie Dziękujemy za te Dary, Pamieć i Serce.![]()
![]()
![]()
![]()
serum pisze:Myszka ma już 12l.Wet. powiedział że z takim wynikiem to nie koniec świata ,ale ja wiem ,że ona ostatnio mało jadła więc od czego ma być cukier wysoki ....może to właśnie zmylić wyniki ,bardzo dużo piła i ma brzydką sierść (wychodzi garściami) a ja jej kupiłam .....beaphar LAVETA SUPER na piękną siersćnic tylko sie walnąć w łepetynę.
Mam nadzieję ,że wet. ma rację i cukier być może wyrówna sie przy zachowaniu odpowiedniej diety.
Jeszcze 1,5 godz. i odbiorę kotka z kliniki.......musi mieć wenflon do jutra ,bo jutro znów kroplówki ....mam nadzieję że sobie go nie wygryzieMiała jeszcze usunięty kamień a ząbków i jeden ząb wyrwany ,może teraz jej nie będzie tak z pysia śmierdzieć ,no chyba ,że to nie od zębów tylko aceton od wysokich cukrów dawał taka woń
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości