Wyglądam już jak słoń, patrzeć na siebie nie mogę, bo mi się rzygać chce. A najgorsze, że nie mam siły nic z tym zrobić, rozmemłana jestem maksymalnie, tylko się użalam nad sobą :oops:
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Wyglądam już jak słoń, patrzeć na siebie nie mogę, bo mi się rzygać chce. A najgorsze, że nie mam siły nic z tym zrobić, rozmemłana jestem maksymalnie, tylko się użalam nad sobą![]()
atla pisze:Georg-inia pisze:Wyglądam już jak słoń, patrzeć na siebie nie mogę, bo mi się rzygać chce. A najgorsze, że nie mam siły nic z tym zrobić, rozmemłana jestem maksymalnie, tylko się użalam nad sobą![]()
Inguś, to masz jak ja...![]()
magdaradek pisze:atla pisze:Georg-inia pisze:Wyglądam już jak słoń, patrzeć na siebie nie mogę, bo mi się rzygać chce. A najgorsze, że nie mam siły nic z tym zrobić, rozmemłana jestem maksymalnie, tylko się użalam nad sobą![]()
Inguś, to masz jak ja...![]()
to jest nas 3...dziewczyny może się razem zapiszemy na jakiś fitness? bo samej mi się nie chce, a na diety cud nie mam już siły...
gosiaa pisze:Dlatego się boję rzucić palenieChoć chętnie bym to zrobiła.
Asia, a palenie rzuciłaś ot tak, czy z pomocą jakichś specyfików?
Laluś wygląda ślicznie, Asiu, a ta dziurka przy oku to mu już zostanie na zawsze?
pisiokot pisze:Co Wy tak szepczecieJa nic nie widzę
jerzykowka pisze:pisiokot pisze:Co Wy tak szepczecieJa nic nie widzę
Aniu Kochana, te szepty to w większości smętki grubasków są, więc Ciebie nie dotyczą wcale, a wcale![]()
Puszyste siem wstydzom, więc szepcom![]()
To ja jeszcze raz pokażę szczupłego słodziaczka z białasem![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 72 gości