Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 04, 2012 8:29 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Aśka, dlaczego jesz szczypior? on jest na coś dobry? bo ja uwielbiam i tak się zastanawiam, co mi się polepszy, jakbym jadła tylko to? Bo jak waga, to obiecuję mimo miłości szczypiorkowej już nigdy go nie zjeść :(

Wyglądam już jak słoń, patrzeć na siebie nie mogę, bo mi się rzygać chce. A najgorsze, że nie mam siły nic z tym zrobić, rozmemłana jestem maksymalnie, tylko się użalam nad sobą :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw paź 04, 2012 8:33 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Georg-inia pisze:Wyglądam już jak słoń, patrzeć na siebie nie mogę, bo mi się rzygać chce. A najgorsze, że nie mam siły nic z tym zrobić, rozmemłana jestem maksymalnie, tylko się użalam nad sobą :oops:

Inguś, to masz jak ja... :oops:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Czw paź 04, 2012 8:34 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

atla pisze:
Georg-inia pisze:Wyglądam już jak słoń, patrzeć na siebie nie mogę, bo mi się rzygać chce. A najgorsze, że nie mam siły nic z tym zrobić, rozmemłana jestem maksymalnie, tylko się użalam nad sobą :oops:

to jest nas 3...dziewczyny może się razem zapiszemy na jakiś fitness? bo samej mi się nie chce, a na diety cud nie mam już siły...
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 04, 2012 8:43 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Kochane, jem przysłowiowy szczypior, bo jestem gruba jak beka, lekarze biją na alarm, moje samopoczucie pikuje w dół, a waga w górę. Inguś, też jestem kompletnie rozmemłana :roll:
Postanowiłam nie stosować żadnej diety, bo nie mogę się aż tak zmobilizować :evil: Staram się jeść zdrowo i nie wiadrami :roll: Zapisałam się też na pływalnię, tyle że nie mam kiedy na nią chodzić (opieka nad Babunią i oczywiście "kocie sprawy" :wink: ). Wyć się chce, ale póki co zżeram szczypior :mrgreen:

Czy nikt się nie zachwyci szczupłym Lalusiem? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 04, 2012 8:48 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

magdaradek pisze:
atla pisze:

to jest nas 3...dziewczyny może się razem zapiszemy na jakiś fitness? bo samej mi się nie chce, a na diety cud nie mam już siły...

Atla, nie bluźnij, kobieto :twisted: Ja nie mogę chodzić na żaden fitness, nie mogę biegać, ba! nawet dłuższy spacer mnie wyłącza na kilka godzin - kręgosłup :( jedyne co to woda, ale pływać nie umiem :oops: poza tym nie wiem, czy jest w Łodzi na tyle duży basen, żeby po moim wejściu cała woda się nie wylała :(
Aśka, ale Ty przecież schudłaś bardzo, widziałam. Nabiłaś z powrotem?

Laluś jest rulez i tyle :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw paź 04, 2012 8:56 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Inga, nabiłam :evil: Rzuciłam palenie i... waleń powrócił :roll: :(

A Lalek rzeczywiście jest rulez. żeby jaki dobry dom to prędko docenił :wink: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw paź 04, 2012 10:24 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Dlatego się boję rzucić palenie :strach: Choć chętnie bym to zrobiła.
Asia, a palenie rzuciłaś ot tak, czy z pomocą jakichś specyfików?

Laluś wygląda ślicznie, Asiu, a ta dziurka przy oku to mu już zostanie na zawsze?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw paź 04, 2012 10:50 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

gosiaa pisze:Dlatego się boję rzucić palenie :strach: Choć chętnie bym to zrobiła.
Asia, a palenie rzuciłaś ot tak, czy z pomocą jakichś specyfików?

Laluś wygląda ślicznie, Asiu, a ta dziurka przy oku to mu już zostanie na zawsze?

Gosiu, ta dziurka z czasem powinna zarosnąć, ale jakoś jej się nie spieszy :wink: Cieszę się, że nic się przez nią nie paprze :D

Kochana, palenie rzuciłam z dnia na dzień, bez żadnych wspomagaczy. Na tyle silnej woli wystarczyło, a teraz jakoś bardzo jej brakuje :oops: :wink:
Gosiu, z Twoją figurą możesz śmiało rzucać 8) . Ale palenie jest baaardzo przyjemne :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw paź 04, 2012 12:22 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Co Wy tak szepczecie :evil: Ja nic nie widzę :(
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw paź 04, 2012 12:44 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

pisiokot pisze:Co Wy tak szepczecie :evil: Ja nic nie widzę :(

Aniu Kochana, te szepty to w większości smętki grubasków są, więc Ciebie nie dotyczą wcale, a wcale :D
Puszyste siem wstydzom, więc szepcom :mrgreen:

To ja jeszcze raz pokażę szczupłego słodziaczka z białasem :oops: :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw paź 04, 2012 14:46 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

oj ja Ci tu muszę moją Mychę do pary wstawić naprawdę :mrgreen:

proszszsz :D

Obrazek
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Czw paź 04, 2012 20:29 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Laluś integruje się z kocim towarzyszem. :lol: Fajne zdjątka. :mrgreen:
Asia twarda bądź. :ok: Wierzę w Ciebie. :ok: :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob paź 06, 2012 22:58 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Zapraszamy do zakupu kalendarza cegiełki Kocie Przemiany 2013 :)

viewtopic.php?f=20&t=146114

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie paź 07, 2012 9:48 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

jerzykowka pisze:
pisiokot pisze:Co Wy tak szepczecie :evil: Ja nic nie widzę :(

Aniu Kochana, te szepty to w większości smętki grubasków są, więc Ciebie nie dotyczą wcale, a wcale :D
Puszyste siem wstydzom, więc szepcom :mrgreen:

To ja jeszcze raz pokażę szczupłego słodziaczka z białasem :oops: :wink:
Obrazek

Czy ten przystojniak mógłby zaszczycić swoją obecnością niedawno utworzoną stronę ślepaczków na FB Ja pacze sercem?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie paź 07, 2012 12:35 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

a ku ku jest tu kto :wink:

Obrazek

czekam na achy i ochy, inne formy wielbienia wręcz wskazane :wink:

Obrazek

Duża okupuje łazienkę, czyżby szczypiorek zaszkodził ?, Bąbelek nasłuchuje wydobywanych dźwięków przez dużą
To nie szczypiorek, to śliwki
:P

Obrazek

o boszszsze że niby ja też mam przejść na zieleninę ? :wink:

Obrazek

jesteś tego pewna ? :wink:

Obrazek

i proszę cię panie Boże, zlituj się nad nami i zamiast szczypiorku czy śliwek ześlij tuńczyka :wink:

Obrazek
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

[poprzednia][następna]