Babajaga, w Pieniny jedziesz i marudzisz ? Tam czy leje czy słońce świeci jest cudnie . Ale jakie praktyki terenowe, dla szkoły czy co ? Szerokiej drogi i dużej przyczepności Sol - za rekletorek I w ogóle duże za plany dobrych, zakoconych Czarownic
villemo5 pisze:Hmmm... Pomponmama by się przydała ze swoimi czarami, ale właśnie teraz, gdy doprowadziłam fryzurę do ładu trochę się boję ją o wsparcie prosić
Już się biorę do roboty - gołych tańców nie będzie, gdyż mnie nieco gardło nawala, ale... Reklamacji nie uwzględnia się
villemo5 pisze:Hmmm... Pomponmama by się przydała ze swoimi czarami, ale właśnie teraz, gdy doprowadziłam fryzurę do ładu trochę się boję ją o wsparcie prosić
Już się biorę do roboty - gołych tańców nie będzie, gdyż mnie nieco gardło nawala, ale... Reklamacji nie uwzględnia się
Takie rajtuzki nazywają się antygwałty - gdyż ewentualny napastnik nie będzie w stanie nic zrobić, ponieważ zejdzie śmiertelnie ze śmiechu na ich widok A jeśli chodzi o to, że będzie na mnie, to ja wiem, że i tak będzie! Bo Siostra Prezes mnie szykanuje, zamiast okazać wsparcie początkującej adeptce w sztuce Nie ma sprawiedliwości!