jessi74 pisze:rozumiem to jak najbardziej![]()
i powtórzę, kociaki można oglądać w dt - zapraszamy , po uzgodnieniu terminu, do Agness78, JaEwka, Figaro52
Ja takie małe sprostowanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:rozumiem to jak najbardziej![]()
i powtórzę, kociaki można oglądać w dt - zapraszamy , po uzgodnieniu terminu, do Agness78, JaEwka, Figaro52
JaEwka pisze:jessi74 pisze:rozumiem to jak najbardziej![]()
Ja takie małe sprostowanieKotkę tak pokochaliśmy, że bardzo poważnie zastanawiamy się nad jej pozostawieniem u nas. Wszystko będzie zależeć od testów i reakcji Wilczki. Na razie wogule młoda ją nie interesuje nawet jak się wydziera na pół chałupy więc jesteśmy dobrej myśli. Chcielibyśmy dać Wilczce szanse na kociego przyjaciela (wcześniej mieliśmy postanowienie, że nie będziemy brać drugiego kota ale cóż miłość nie wybiera
)
jessi74 pisze:amensalizm pisze:Wrócił do poprzednich właścicieli bo był chwilowo, jakiś wyjazd czy coś.
Ogólnie nawet gdyby przyszedł im do głowy super głupi pomysł oddania kota z różnych względów (młody miał badania alergiczne, niby czysty, ale wiadomo...) to kot trafi do mnie, powrót do schroni nie wchodzi w gre.
radziłabym trochę starszego kotka np. 3-5 miesiecznego, wtedy juz dobrze znany jest charakter kotka, bo co jeśli znowu okaże się agresywnyoczywiście są kotki w domach tymczasowych, u Agness78 ( ta Gremlinka o której pisała) u Ja Ewka ( śliczna biała kicia) u Figaro ( dwie malutkie, do oddania za jakieś dwa tygodnie)
Kruszyna pisze:JaEwka pisze:jessi74 pisze:rozumiem to jak najbardziej![]()
Ja takie małe sprostowanieKotkę tak pokochaliśmy, że bardzo poważnie zastanawiamy się nad jej pozostawieniem u nas. Wszystko będzie zależeć od testów i reakcji Wilczki. Na razie wogule młoda ją nie interesuje nawet jak się wydziera na pół chałupy więc jesteśmy dobrej myśli. Chcielibyśmy dać Wilczce szanse na kociego przyjaciela (wcześniej mieliśmy postanowienie, że nie będziemy brać drugiego kota ale cóż miłość nie wybiera
)
![]()
Przyszła kryska na Matyska
JaEwka pisze:Gibutkowa może by już zacząć od nowa prowadzić wątek wrocławskich przedszkolaków? Wiem, że jeszcze większość nie nadaje się do adopcji bo jest za mała ale już można coś zacząć robić
bober_ek pisze:Gratuluję dokocenia się. Nina Cię po prostu znalazła![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 97 gości