S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 13, 2010 20:30 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

kasiunia773 pisze:I jak tam koteczki :?: :!:
:ok: :ok: :ok: cały czas :1luvu:

Wszystkie trzy koteczki wróciły ze sterylki,choc nie ukrywam że z Paulą były komplikacje.Po pierwsze była ciężarna,po drugie miała powiększone węzły i po trzecie minimalna ilośc płynu ,choć otrzewna niezmieniona.
Nie potrafiłam podjąc decyzji o niewybudzeniu jej.Być może gdyby otrzewna byla zmieniona poprosilabym o dospienie jej.Nie wiem :|
Paula jest młoda ,bardzo fajnie przybrała na wadze ,przytyła zobaczymy moze da radę.Jezeli nie sama pojadę z nią w ostatnia drogę :|

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto kwi 13, 2010 21:54 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

mar_tika pisze:

Wszystkie trzy koteczki wróciły ze sterylki,choc nie ukrywam że z Paulą były komplikacje.Po pierwsze była ciężarna,po drugie miała powiększone węzły i po trzecie minimalna ilośc płynu ,choć otrzewna niezmieniona.
Nie potrafiłam podjąc decyzji o niewybudzeniu jej.Być może gdyby otrzewna byla zmieniona poprosilabym o dospienie jej.Nie wiem :|
Paula jest młoda ,bardzo fajnie przybrała na wadze ,przytyła zobaczymy moze da radę.Jezeli nie sama pojadę z nią w ostatnia drogę :|

Będzie dobrze ,będzie dobrze ,będzie dobrze ... :ok: :ok: :ok:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Wto kwi 13, 2010 22:32 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Marta damy radę nie martw się :mrgreen: z Pauliśką musi byc dobrze nie ma innej opcji :D a tak komunikat wszem i wobec kończa nam się pieniadze na różne rzeczy - niestety utrzymanie kociarni to jest 400zł na miesiąc i te pieniadze musimy jakoś zdobyć , a to jest tylko część wydatków które ponosimy , może jakieś bazarki ktoś by zrobił albo cos :?: wszyscy czegoś chcą ale my niestety nie dajemy rady - kociarnia, ogłoszenia i milion podobnych spraw... szkoda czasami mam niestety z lekka dośc :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro kwi 14, 2010 6:32 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Jestem opiekunką Kotori, Rukii (dawniej Kropka :D ) i tymczasem dla Bońka, który niestety jakoś nie zdrowieje :( . Mam dobrej jakości, niezniszczone i ładne rzeczy z których wyrosła Ala (lub ja się skurczyłam i wiszą na mnie :wink: ), ale nie mam sprawnej cyfrówki i nigdy nie wystawiałam bazarku. Jeśli ktoś z forum mógłby mi pomóc (przede wszystkim te zdjęcia :oops: ) to cały zysk poszedłby na Kocią Chatkę. Pozdrowienia dla kociarzy i głaski dla kociastych, zwłaszcza Pauli :ok: :ok: :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro kwi 14, 2010 6:37 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Alienor pisze:Jestem opiekunką Kotori, Rukii (dawniej Kropka :D ) i tymczasem dla Bońka, który niestety jakoś nie zdrowieje :( . Mam dobrej jakości, niezniszczone i ładne rzeczy z których wyrosła Ala (lub ja się skurczyłam i wiszą na mnie :wink: ), ale nie mam sprawnej cyfrówki i nigdy nie wystawiałam bazarku. Jeśli ktoś z forum mógłby mi pomóc (przede wszystkim te zdjęcia :oops: ) to cały zysk poszedłby na Kocią Chatkę. Pozdrowienia dla kociarzy i głaski dla kociastych, zwłaszcza Pauli :ok: :ok: :ok: .

Jeżeli chodzi o same fotki to moge podjechac i porobić i tak, tam dwar razy w tyg przejeżdżam.Musiałabyś tylko pilotować bazarek i później zająć się wysylkami:)

mar_tika

Post » Śro kwi 14, 2010 8:14 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Witamy się sranka.
Co do bazarków to ja mogę popilotować i ewentualnie wysłać :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro kwi 14, 2010 9:31 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

witam się porannie ...
kasiunia773 pisze:
mar_tika pisze:

Będzie dobrze ,będzie dobrze ,będzie dobrze ... :ok: :ok: :ok:

też tak myślę ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro kwi 14, 2010 10:40 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Obojętność ludzka nie zna granic :evil:
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro kwi 14, 2010 11:02 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Kropeczka13 pisze:Obojętność ludzka nie zna granic :evil:
Obrazek

Tak Wiesiu masz rację ja miałam wczoraj wnerwiający dzień :evil: od rana 3 telefony do mnie bo pomagam kotom - ale to nie telefony z prośbami co ta osoba może zrobić dla danego kota, jak ona może pomóc - wręcz telefony z roszczeniami, ja po prostu mam po kota przyjechać i zabrać :evil: bo jak nie to kot wyladuje w schronisku i to bedzie moja wina :evil: grzecznie tłumaczę, że nie mogę itd mówię co te osoby mogą zrobić tak jak my to robimy - one na to że one nie mają czasu na takie głupoty, nie mają czasu pracują itp. itd na koniec pretensje do mnie i ostentacyjny rzut słuchawką :twisted: i czy człowieka nie może trafić szlag :evil: niby wszyscy chcą pomagać, ale nie woimi rekami My to musimy zrobić bo komuś innemu nie chce się palcem w bucie ruszyć.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro kwi 14, 2010 11:33 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Witam,
dziewczyny komu mam przelać pieniążki na kociarnię? Niewiele, ale zawsze coś :)
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Śro kwi 14, 2010 15:54 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

terenia1 pisze:
Kropeczka13 pisze:Obojętność ludzka nie zna granic :evil:
Obrazek

Tak Wiesiu masz rację ja miałam wczoraj wnerwiający dzień :evil: od rana 3 telefony do mnie bo pomagam kotom - ale to nie telefony z prośbami co ta osoba może zrobić dla danego kota, jak ona może pomóc - wręcz telefony z roszczeniami, ja po prostu mam po kota przyjechać i zabrać :evil: bo jak nie to kot wyladuje w schronisku i to bedzie moja wina :evil: grzecznie tłumaczę, że nie mogę itd mówię co te osoby mogą zrobić tak jak my to robimy - one na to że one nie mają czasu na takie głupoty, nie mają czasu pracują itp. itd na koniec pretensje do mnie i ostentacyjny rzut słuchawką :twisted: i czy człowieka nie może trafić szlag :evil: niby wszyscy chcą pomagać, ale nie woimi rekami My to musimy zrobić bo komuś innemu nie chce się palcem w bucie ruszyć.

Brak słów :cry: :cry: :cry:

kasiunia773

Post » Śro kwi 14, 2010 16:09 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

terenia1 pisze:Marta damy radę nie martw się :mrgreen: z Pauliśką musi byc dobrze nie ma innej opcji :D a tak komunikat wszem i wobec kończa nam się pieniadze na różne rzeczy - niestety utrzymanie kociarni to jest 400zł na miesiąc i te pieniadze musimy jakoś zdobyć , a to jest tylko część wydatków które ponosimy , może jakieś bazarki ktoś by zrobił albo cos :?: wszyscy czegoś chcą ale my niestety nie dajemy rady - kociarnia, ogłoszenia i milion podobnych spraw... szkoda czasami mam niestety z lekka dośc :cry:

Tak jak pisałam parę dni temu - chętnie wpłacę coś dla wsparcia "chatki" - proszę o podanie KONTA albo info jak mam podać pieniądze ,pozdrawiam.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro kwi 14, 2010 16:11 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

A jak dzisiaj panienki po sterylce :?: :?: :1luvu:

kasiunia773

Post » Śro kwi 14, 2010 16:13 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

tereniu: przelałam ci pieniądz ale nie podpisałam się :( taka jestem sklerotyczna
25 zł
mało ale jakoś ten miesiąc koślawy mam finansowo
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro kwi 14, 2010 17:22 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

kasiunia773 pisze:A jak dzisiaj panienki po sterylce :?: :?: :1luvu:

Dopiero jutro będę w kociarni.Prosiłam Wiesia żeby dziś podał dziewczyną leki przeciwbólowe ,w piatek anatybiotyk poda Basia .Może Wiesiu coś napisze jak sie koteczki czują :)

Jeżeli chodzi o pieniązki to można zrobic przelew na moje konto lub Teresy.Iwetę czasowo trzeba odciążyć bo ma problemy ze zdrówkiem Bodzia.Jeździ od lekarza do lekarza :roll:

Madziula bardzo dziekujemy na ciebie zawsze można liczyć :ok:

Ja jutro po południu jadę do Alienor porobić fotki na bazarek i zobaczę naszego kociarnianego tchórza Bonia :wink:

Aha kto pamięta Pędzla
Obrazek
to biegnę poinformować że dużo lepiej.Ropa z ucha juz sie nie leje.Sama nie wiem który już antybiotyk przerabiamy ale jest wkońcu poprawa.Dziś lub jutro kontrolka u Molickich i zobaczymy co w przewodzie sluchowym siedzi.Mam nadzieję ze zabieg nie bedzie potrzebny :ok:

A żeby nie było tak optymistycznie to wczoraj dzwonił dom Tary.Dziewczyna dostała rujki,poprostu załamka.W takim razie nie mam pojecia kto i po co ,tak zmasakrowal jej ucho :?
Obrazek

mar_tika

[poprzednia][następna]