** jesienna pora.....przytul SENIORA** - starszaki czekają !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 12:57 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

podrzuce seniorków :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw sie 12, 2010 16:46 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

A ja dopisuję się z Hrabią... Mamy problem, Hrabia choruje i właściwie nie wiadomo na co. Badania histopatologiczne niczego nie wyjaśniły. Doktor proponuje nam terapię Zylexisem i Scanomune. Bardzo przydałby się Hrabionkowi wirtualny opiekun - sponsor, choćby na kilka zastrzyków - jeden kosztuje 45 złotych, Hrabia musi wziąć ich 6 - 7. Do tej pory wydałyśmy już na Hrabiego prawie 700 zł, a mamy jeszcze Lolka - młodziutkiego kocurka, który miał zmasakrowany w wypadku staw biodrowy i kość udową. Dzięki operacji chodzi na poszkodowanej łapce, przestał mu się wyginać kręgosłup, ale kość była stabilizowana gwoździem, który teraz trzeba będzie wyjąć - druga operacja jest niezbędna. Nie poradzimy sobie bez pomocy... :(
Opis problemu i fotka Hrabiego tutaj, strona 5
viewtopic.php?f=1&t=112266&p=6298072#p6298072

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Czw sie 12, 2010 17:43 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

zamiast scanomune daj immunodol cat. Weci dają scanomune, bo maja to na stanie , no i dużo droższe jest...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw sie 12, 2010 18:59 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

Jutro będę w lecznicy, porozmawiam z lekarzem. On zna naszą sytuację i wie, że opiekujemy się wieloma kotami i nie mamy pieniędzy. Często leczył nam nasze bidulki na kreskę, albo po kosztach materiałów.

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Pt sie 13, 2010 17:54 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

żeby więcej osób zobaczyło naszej dojrzałe skarby mruczące :-)
będziemy je pokazywać np. na naszej klasie czy innych portalach społecznościowych.
Jeśli chcesz, by senior się tam znalazł - podaj proszę namiary - np. e-mail, czy stronę fundacji, telefon itp.
Dopisze także w pierwszym poście,

Drogie osoby kontaktowe :-) dajcie znać!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie sie 15, 2010 16:10 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

dagmara-olga pisze:żeby więcej osób zobaczyło naszej dojrzałe skarby mruczące :-)
będziemy je pokazywać np. na naszej klasie czy innych portalach społecznościowych.
Jeśli chcesz, by senior się tam znalazł - podaj proszę namiary - np. e-mail, czy stronę fundacji, telefon itp.

Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon sie 16, 2010 7:34 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

BABUNIA - 10 lat - "za stara by żyć???" - kontakt Marzenia11, DT - zuzzik
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=114573

Babunia z pierwszego posta ma już domek. Teraz nazywa się Wilczka! :wink:
Można informację przesunąć do "znalazły dom" :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon sie 16, 2010 8:03 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

dagmara-olga pisze:
dagmara-olga pisze:żeby więcej osób zobaczyło naszej dojrzałe skarby mruczące :-)

Jeśli chodzi o Protazego i inne opolskie koty jak najbardziej prosimy o promocję gdzie się da :)

Namiary na nas:
www.kociarnia.opole.pl
mail: patrycja@kociarnia.opole.pl
hania@kociarnia.opole.pl
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon sie 16, 2010 9:13 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

ja wiem że Amber i Babunia mają domy ale to Bazyliszkowa zarządza drugim postem. Nie usunę kotów z pierwszego, bo wtedy ona nie będzie miała co wpisac do drugiego. Tak więc czekam na Bazyliszkową .....

dzięki za namiary Boo77 :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon sie 16, 2010 10:19 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

Jestem, już jestem - uzupełniłam drugi post.
Kciuki za domki dla kolejnych seniorów :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon sie 16, 2010 10:46 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

tak jest, trzymamy :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sie 16, 2010 12:24 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

Uzgodniłam z Małą1, że w sprawie adopcji Docusia może być kontakt do mnie bo u mnie jest na tymczasie.
Moje dane podać tu czy na pw?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sie 16, 2010 18:02 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

proszę o takie namiary, które można podać tu, na wątku :-)

witaj Bazyliszkowa :piwa:
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon sie 16, 2010 18:13 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

A ja zapraszam wszystkie whiskasowe koty do mego wątku :) W im więcej liczbie miejsc można natknąć się na danego kota, tym większa szansa na dom, prawda? :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto sie 17, 2010 6:55 Re: @!!! najlepsze lata przed nami !!!@ SENIORZY czekają na DOM

dagmara-olga pisze:proszę o takie namiary, które można podać tu, na wątku :-)

witaj Bazyliszkowa :piwa:

oki :mrgreen:
namiary na mnie:
Maria-mar9
mar911@wp.pl
tel. 507 750 868
miasto: Zabrze, dowóz kota raczej tylko w obrębie miasta lub najbliższej okolicy (Katowice, Gliwice, Bytom, Ruda itp - nie mam samochodu więc dowieźć ew. mogę autobusem, tramwajem itd)
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]