Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mjs pisze:Bardzo proszę, żeby wszystkie koty , które będą trafiały na Wielopole były odrobaczone!
Dobrze piszę, czy gadam głupoty? Jak się trafi zarobalony to pozaraża resztę?
Jutro dostarczam na Wlp tuneliki, ciekawe czy się spodobają koteckomJeden tunelik będzie dla Kocimskiej, zostawię go w kuchni.
Tweety pisze:mjs pisze:Bardzo proszę, żeby wszystkie koty , które będą trafiały na Wielopole były odrobaczone!
Dobrze piszę, czy gadam głupoty? Jak się trafi zarobalony to pozaraża resztę?
Jutro dostarczam na Wlp tuneliki, ciekawe czy się spodobają koteckomJeden tunelik będzie dla Kocimskiej, zostawię go w kuchni.
dobrze piszesz, nawet bardzo![]()
co to za lampki,o których piszą inni?, bo ja czasem z ta nowoczesnością w domu i zagrodzie to nie baudzo![]()
Lutra, podziwiam za umiejętność wyrażenia opinii o tej pani dyrektor, bo mnie w czasie rozmowy z nią to cisnęły się na usta same słowa z najbardziej budowlanej budowy. I taki bezmózgi tłuk uczy dzieci i jest v-ce dyrektorem szkołyA potem się dziwić, że nasza młodzież jest taka a nie inna. Pedagog! Chyba co najwyżej po weekendowym korespondencyjnym kursie z przygotowania pedagogicznego
![]()
Niniejszym obwieszczam również, że do rady fundacji dołączyła Miszelina, także teraz Lutra będzie patrzeć mi na prawą a Miszelina na lewą rękę i w dodatku pewnie będą się zmieniaćMam nadzieje dziewczyny, że będziecie wyłapywać jakieś błędy i potknięcia oraz wnosić świeże pomysły na jeszcze lepsze funkcjonowanie organizacji.
lutra pisze:Marek, rozumiem, że powyżej to foty kotów do ogłaszania, tak?
Prześlij je razem z opisem zwierzaków do dziewczyn od ogłoszeń, adresy an pierwszej stronie, inaczej nie będą wystawione, bo one mogą przegapić, nikt nie wie, czy to kotki czy kotki itp.
Akima pisze:Kocimska obsłużona. Z uporem maniaka szukałam 5 szylkretki, znalazłam po pół godzinie. Wisiała mi nad głową.
Akima pisze:W piątek chcialabym obfocić oczka i sreberka, ale potrzebuje do tego drugiego ktosia, który będzie trzymał na rękach. Kto się zgłasza. Będę rano, ale na sesję wpadłabym jeszcze po pracy koło 16. Mogłabym wystawić im allegro w weekend.
Akima pisze: Na stole zostawiłam klucz do śmietnika i paczuszkę dla mjs. Miszelina jak będziesz dzisiaj na Kocismkiej popołudniu to weź proszę tę paczuszkę na Wielopole. Podobno masz tam być jutro i wziąc tunel dla naszych milusińskich.
Patka_ pisze:Buras i czarna od Marka sa u mnie na DT, jak zrobie opis a TZ zdjecia to sie pochwale.
Buras to Johnny (Walker:P) a bura kicia to Tequila
Tweety pisze:Patka_ pisze:Buras i czarna od Marka sa u mnie na DT, jak zrobie opis a TZ zdjecia to sie pochwale.
Buras to Johnny (Walker:P) a bura kicia to Tequila
ale skutecznie tzn z porozsyłaniem do ogłaszaczy (siebie możesz darować).
Przypominam, że aby ogłoszenia czyichś tymczasów pojawiły się, panie ogłaszające MUSZĄ dostać na mail'a fotki i tekst o tych kotach, wklejenie ich na wątku nie jest skuteczne. Więc ci, którzy zgłaszają pretensję co do braku ogłoszeń swoich kotów najpierw niech poszukają problemu po swojej stronie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, HerbertPrade, puszatek i 139 gości