K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 08, 2009 20:31 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto wrz 08, 2009 21:41 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

mjs pisze:Bardzo proszę, żeby wszystkie koty , które będą trafiały na Wielopole były odrobaczone!

Dobrze piszę, czy gadam głupoty? Jak się trafi zarobalony to pozaraża resztę?

Jutro dostarczam na Wlp tuneliki, ciekawe czy się spodobają koteckom :roll: Jeden tunelik będzie dla Kocimskiej, zostawię go w kuchni.

dobrze piszesz, nawet bardzo :)

co to za lampki,o których piszą inni?, bo ja czasem z ta nowoczesnością w domu i zagrodzie to nie baudzo :oops:

Lutra, podziwiam za umiejętność wyrażenia opinii o tej pani dyrektor, bo mnie w czasie rozmowy z nią to cisnęły się na usta same słowa z najbardziej budowlanej budowy. I taki bezmózgi tłuk uczy dzieci i jest v-ce dyrektorem szkoły :evil: A potem się dziwić, że nasza młodzież jest taka a nie inna. Pedagog! Chyba co najwyżej po weekendowym korespondencyjnym kursie z przygotowania pedagogicznego :evil:

Niniejszym obwieszczam również, że do rady fundacji dołączyła Miszelina, także teraz Lutra będzie patrzeć mi na prawą a Miszelina na lewą rękę i w dodatku pewnie będą się zmieniać :) Mam nadzieje dziewczyny, że będziecie wyłapywać jakieś błędy i potknięcia oraz wnosić świeże pomysły na jeszcze lepsze funkcjonowanie organizacji.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro wrz 09, 2009 5:24 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Tweety pisze:
mjs pisze:Bardzo proszę, żeby wszystkie koty , które będą trafiały na Wielopole były odrobaczone!

Dobrze piszę, czy gadam głupoty? Jak się trafi zarobalony to pozaraża resztę?

Jutro dostarczam na Wlp tuneliki, ciekawe czy się spodobają koteckom :roll: Jeden tunelik będzie dla Kocimskiej, zostawię go w kuchni.

dobrze piszesz, nawet bardzo :)

co to za lampki,o których piszą inni?, bo ja czasem z ta nowoczesnością w domu i zagrodzie to nie baudzo :oops:

Lutra, podziwiam za umiejętność wyrażenia opinii o tej pani dyrektor, bo mnie w czasie rozmowy z nią to cisnęły się na usta same słowa z najbardziej budowlanej budowy. I taki bezmózgi tłuk uczy dzieci i jest v-ce dyrektorem szkoły :evil: A potem się dziwić, że nasza młodzież jest taka a nie inna. Pedagog! Chyba co najwyżej po weekendowym korespondencyjnym kursie z przygotowania pedagogicznego :evil:

Niniejszym obwieszczam również, że do rady fundacji dołączyła Miszelina, także teraz Lutra będzie patrzeć mi na prawą a Miszelina na lewą rękę i w dodatku pewnie będą się zmieniać :) Mam nadzieje dziewczyny, że będziecie wyłapywać jakieś błędy i potknięcia oraz wnosić świeże pomysły na jeszcze lepsze funkcjonowanie organizacji.

Wtyka sie te lampki do kontaktu i włacza pstryczkiem. Jak znajde jakas w krakowskim domu do podrzucę na Wielopole.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Śro wrz 09, 2009 6:59 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Marek, rozumiem, że powyżej to foty kotów do ogłaszania, tak?
Prześlij je razem z opisem zwierzaków do dziewczyn od ogłoszeń, adresy an pierwszej stronie, inaczej nie będą wystawione, bo one mogą przegapić, nikt nie wie, czy to kotki czy kotki itp.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro wrz 09, 2009 7:07 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

lutra pisze:Marek, rozumiem, że powyżej to foty kotów do ogłaszania, tak?
Prześlij je razem z opisem zwierzaków do dziewczyn od ogłoszeń, adresy an pierwszej stronie, inaczej nie będą wystawione, bo one mogą przegapić, nikt nie wie, czy to kotki czy kotki itp.

Dokładnie.
Konieczny opis kota, namiary na opiekuna.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro wrz 09, 2009 7:09 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Kocimska obsłużona. Z uporem maniaka szukałam 5 szylkretki, znalazłam po pół godzinie. Wisiała mi nad głową. Sreberka uczą się chodzic do kuwety chociaż kupal zawsze jest na zewnatrz, pewnie kocurek bo dama by się tak nie zachowała. Oczka sa cudne. Świetny jest ten krówek bardziej czarny. Warczy jak piesek. Biało-bure cudnej urody. Bardzo przypomina Audrey z bielanek [i].

W piątek chcialabym obfocić oczka i sreberka, ale potrzebuje do tego drugiego ktosia, który będzie trzymał na rękach. Kto się zgłasza. Będę rano, ale na sesję wpadłabym jeszcze po pracy koło 16. Mogłabym wystawić im allegro w weekend.

Na stole zostawiłam klucz do śmietnika i paczuszkę dla mjs. Miszelina jak będziesz dzisiaj na Kocismkiej popołudniu to weź proszę tę paczuszkę na Wielopole. Podobno masz tam być jutro i wziąc tunel dla naszych milusińskich.

Duże szylkretki się oswajają, dzisiaj nie uciekały 8O i będzie zgryz.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro wrz 09, 2009 7:35 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Akima pisze:Kocimska obsłużona. Z uporem maniaka szukałam 5 szylkretki, znalazłam po pół godzinie. Wisiała mi nad głową.

Wczoraj przyłapałam ją, jak się wspinała na rury :|

Akima pisze:W piątek chcialabym obfocić oczka i sreberka, ale potrzebuje do tego drugiego ktosia, który będzie trzymał na rękach. Kto się zgłasza. Będę rano, ale na sesję wpadłabym jeszcze po pracy koło 16. Mogłabym wystawić im allegro w weekend.

Mogę być o 16.00

Akima pisze: Na stole zostawiłam klucz do śmietnika i paczuszkę dla mjs. Miszelina jak będziesz dzisiaj na Kocismkiej popołudniu to weź proszę tę paczuszkę na Wielopole. Podobno masz tam być jutro i wziąc tunel dla naszych milusińskich.

Wezmę.
Co do dużych Kretek, to wczoraj też je głaskałam. Bure są bardziej dzikie, a zwłaszcza nowa i kocurek.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro wrz 09, 2009 7:42 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Dziękuję Miszelino, w takim razie sesja piatkowa o 16. Ja kończe prace o 15:30, ale najwyżej ogarnę trochę pokój do 16. Lutro prosiłabym o jakieś cudowne CV dla kotów do wystawienia.

Przepraszam za allegro, ale byłam wczoraj w domu po 21 i zanim ogarnęłam towarzystwo, umyłam kanapę po Bam Bamie, to zrobiło się późno, a nie chcę robić na odwal się. Zrobię teraz w pracy.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro wrz 09, 2009 7:48 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

słuchajcie był jakiś link do zdjęć kotów z Wielopola. Nie mogę odnaleźć tego posta a potrzebuje fotek do nowych allegro. Może się przyznac osoba, któa podwała linka. Bardzo proszę
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro wrz 09, 2009 8:01 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Buras i czarna od Marka sa u mnie na DT, jak zrobie opis a TZ zdjecia to sie pochwale.

Buras to Johnny (Walker:P) a bura kicia to Tequila :)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro wrz 09, 2009 8:03 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

co do zdjec Wielopoloan to pamietam, ale kot mojego TZ ktory mieszka u jego mamy, ma problemy z nerkami i Andrzej z nim jezdzi codziennie na kroplowki i mu ciezko wiec odezwiemy sie jak sie sprawa ulozy....

trzymajcie kciuki za kociego 19-letniego staruszka (btw. cale zycie wychodzacego)
Obrazek

Patka_

Post » Śro wrz 09, 2009 8:21 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Patka_ pisze:Buras i czarna od Marka sa u mnie na DT, jak zrobie opis a TZ zdjecia to sie pochwale.

ale skutecznie tzn z porozsyłaniem do ogłaszaczy (siebie możesz darować :wink: ).

Przypominam, że aby ogłoszenia czyichś tymczasów pojawiły się, panie ogłaszające MUSZĄ dostać na mail'a fotki i tekst o tych kotach, wklejenie ich na wątku nie jest skuteczne. Więc ci, którzy zgłaszają pretensję co do braku ogłoszeń swoich kotów najpierw niech poszukają problemu po swojej stronie.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro wrz 09, 2009 8:27 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Tweety pisze:
Patka_ pisze:Buras i czarna od Marka sa u mnie na DT, jak zrobie opis a TZ zdjecia to sie pochwale.

ale skutecznie tzn z porozsyłaniem do ogłaszaczy (siebie możesz darować :wink: ).

Przypominam, że aby ogłoszenia czyichś tymczasów pojawiły się, panie ogłaszające MUSZĄ dostać na mail'a fotki i tekst o tych kotach, wklejenie ich na wątku nie jest skuteczne. Więc ci, którzy zgłaszają pretensję co do braku ogłoszeń swoich kotów najpierw niech poszukają problemu po swojej stronie.

ja wysłałam moje 3 i nie ma na pierwszej stronie więć zgłaszam problem po drugiej stronie :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro wrz 09, 2009 8:29 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

ja tez prosze o pierwsza strone:]

Maja215 podaj swoj mail, zebys dostawala fotki ! Maja wystawia panienki na gumtree, ja kocury i grupowe maluchy
Obrazek

Patka_

Post » Śro wrz 09, 2009 8:29 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

mam już link, dziękuję
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]