SchronWro - koniec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 19, 2009 21:48

Ponowiłam też szylcie, w końcu - jak nie te, to inne, może komuś się spodobają:
http://allegro.pl/show_item.php?item=719157193
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Śro sie 19, 2009 21:49

:aniolek:
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Śro sie 19, 2009 21:55

Do kogo podawać namiary telefoniczne i mailowe w ogłoszeniu maluchów przejętych od Martki? Proszę o info na PW

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro sie 19, 2009 22:01

Agness78 pisze:Dziewczyny.... :roll:

Napiszę tylko jedno, i nie chodzi tutaj o stawanie po czyjejkolwiek stronie - żeby była jasność. Nie byłam przy waszych ustaleniach, więc trudno mi powiedzieć jak było do końca.
Wiem jedno, że konflikt trwa od jakiegoś czasu .... szkoda, bo tak jak jessi74 napisała ucierpią na tym tylko koty.... :cry:
.....................
Bo każdy z nas ma zwyczajnie inne podejście do tematu... a najważniejsze jest dalej, efektywnie pomagać skrzywdzonym przez los kotom!!! :(

Muszę wyznać, że z wielką satysfakcją obserwowałam dość długą współpracę Kici&aspółki i Martki na rzecz kotów ze schroniska.
Odruchy serca Martki są na wagę złota i dzięki nim dużo kotów teraz żyje.
(Filemonek macha do Ciebie łapką Martko!).
Z drugiej strony jednak rozumiem, że Kicię w pewnym momencie szlag trafił i publicznie eksplodowała.
Mam nadzieję,że z czasem się między nimi jakoś załagodzi i ułoży.

Chyba właśnie dlatego tak bardzo lubimy koty, że one nigdy, przenigdy nie są tak bardzo irytujące jak inni ludzie.

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Czw sie 20, 2009 9:36

Agness78 pisze:Do kogo podawać namiary telefoniczne i mailowe w ogłoszeniu maluchów przejętych od Martki? Proszę o info na PW

Maluchy są już zamówione, nie potrzebują ogłoszeń. Dziękuję! :)

Jeśli można prosić, to ogłoszenia przydałyby się kociakom Edytki i Kluska.

W sprawie plaskaczy: mamy transport do Bydgoszczy, ale trzeba je dostarczyć do Poznania. Kto mógłby to zrobić?

Kicia_

Post » Czw sie 20, 2009 10:21

Kicia_ pisze:
Agness78 pisze:Do kogo podawać namiary telefoniczne i mailowe w ogłoszeniu maluchów przejętych od Martki? Proszę o info na PW

W sprawie plaskaczy: mamy transport do Bydgoszczy, ale trzeba je dostarczyć do Poznania. Kto mógłby to zrobić?

jadę w niedzielę na trasie Wro-Poznań i dalej , ale pociagiem, więc tylko moge zająć się opieką nad nimi w pociągu, jeśli ktoś pomoże w dostarczeniu ich na dworzec i tam odbierze je punktualnie w Poznaniu (bo ja nie wysiadam!) to bardzo chętnie służę pomocą

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw sie 20, 2009 10:24

byłam dzisiaj w schronisku, w jednej klatce siedzi maluteńka biało bura koteczka, ma biegunkę i trzęsie się z zimna:( już od 3 sierpnia w schronisku :!: może ktoś ma jakiś pomysł? zdjęcie załączę wieczorem

jessi74

Post » Czw sie 20, 2009 10:26

jessi74 pisze:
Kicia_ pisze:

jadę w niedzielę na trasie Wro-Poznań i dalej , ale pociagiem, więc tylko moge zająć się opieką nad nimi w pociągu, jeśli ktoś pomoże w dostarczeniu ich na dworzec i tam odbierze je punktualnie w Poznaniu (bo ja nie wysiadam!) to bardzo chętnie służę pomocą

Punktualnie o której?

martazd

Od: Nie lis 04, 2007 23:46

Post » Czw sie 20, 2009 10:31

martazd pisze:
jessi74 pisze:
Kicia_ pisze:

Punktualnie o której?

piszę już na PW

jessi74

Post » Czw sie 20, 2009 11:42

Kicia_ pisze:

Maluchy zamówione 8O super :D
W takim razie proszę o zdjęcia, opis charakterów i namiary kontaktowe na maluche Edytki i Kluska, podmienię Allegro :ok:
adres: agness@poczta.fm

Agness78

Post » Czw sie 20, 2009 18:39

Jessi nie może jednak jechac do Poznania, więc nadal szukamy transportu dla dwóch plaskaczy. Sprawa jest pilna, prosimy o pomoc!

Podobno z maluchem z biegunką też jest kiepsko. Dziś cały się trząsł i lało się z niego. Jessi zaproponowała mu DT od 4 września, więc jeśli ktoś mógłby się nim zająć do tej pory, to by mu pewnie uratowało życie.

Kicia_

Post » Czw sie 20, 2009 23:05

Kicia_ pisze:Jeśli można prosić, to ogłoszenia przydałyby się kociakom Edytki i Kluska.

Nowe Allegro: http://www.allegro.pl/item717265126_mal ... u_w_w.html
Jak będą sugestie co do treści, będę zmieniać na bieżąco :wink:
Najchętniej proszę o takie w stylu np: Filusia i Walkiria w DS, proszę o usunięcie anonsów z ogłoszenia :twisted: :wink:

Agness78

Post » Pt sie 21, 2009 0:12

Kicia_ pisze:Podobno z maluchem z biegunką też jest kiepsko. Dziś cały się trząsł i lało się z niego. Jessi zaproponowała mu DT od 4 września, więc jeśli ktoś mógłby się nim zająć do tej pory, to by mu pewnie uratowało życie.

:!: :!:

jessi74

Post » Pt sie 21, 2009 7:16

Podrzucę!
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt sie 21, 2009 7:22

jessi74 pisze:
Kicia_ pisze:Podobno z maluchem z biegunką też jest kiepsko. Dziś cały się trząsł i lało się z niego. Jessi zaproponowała mu DT od 4 września, więc jeśli ktoś mógłby się nim zająć do tej pory, to by mu pewnie uratowało życie.

:!: :!:

Pozostaje mieć tylko nadzieję, że potencjalny anioł, któremu drgnie serce współczuciem dla umierającego samotnie w schronisku bez odpowiedniej pomocy lekarskiej i diety kociaka nie zrazi się niedawnymi nieporozumieniami na linii M-K i odważy się na udzielenie mu tej pomocy.

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

[poprzednia][następna]