Ponowiłam też szylcie, w końcu - jak nie te, to inne, może komuś się spodobają:
http://allegro.pl/show_item.php?item=719157193
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Dziewczyny....
Napiszę tylko jedno, i nie chodzi tutaj o stawanie po czyjejkolwiek stronie - żeby była jasność. Nie byłam przy waszych ustaleniach, więc trudno mi powiedzieć jak było do końca.
Wiem jedno, że konflikt trwa od jakiegoś czasu .... szkoda, bo tak jak jessi74 napisała ucierpią na tym tylko koty....
.....................
Bo każdy z nas ma zwyczajnie inne podejście do tematu... a najważniejsze jest dalej, efektywnie pomagać skrzywdzonym przez los kotom!!!
Agness78 pisze:Do kogo podawać namiary telefoniczne i mailowe w ogłoszeniu maluchów przejętych od Martki? Proszę o info na PW
Kicia_ pisze:Agness78 pisze:Do kogo podawać namiary telefoniczne i mailowe w ogłoszeniu maluchów przejętych od Martki? Proszę o info na PW
Maluchy są już zamówione, nie potrzebują ogłoszeń. Dziękuję!
Jeśli można prosić, to ogłoszenia przydałyby się kociakom Edytki i Kluska.
W sprawie plaskaczy: mamy transport do Bydgoszczy, ale trzeba je dostarczyć do Poznania. Kto mógłby to zrobić?
jessi74 pisze:Kicia_ pisze:Agness78 pisze:Do kogo podawać namiary telefoniczne i mailowe w ogłoszeniu maluchów przejętych od Martki? Proszę o info na PW
W sprawie plaskaczy: mamy transport do Bydgoszczy, ale trzeba je dostarczyć do Poznania. Kto mógłby to zrobić?
jadę w niedzielę na trasie Wro-Poznań i dalej , ale pociagiem, więc tylko moge zająć się opieką nad nimi w pociągu, jeśli ktoś pomoże w dostarczeniu ich na dworzec i tam odbierze je punktualnie w Poznaniu (bo ja nie wysiadam!) to bardzo chętnie służę pomocą
martazd pisze:jessi74 pisze:Kicia_ pisze:Agness78 pisze:Do kogo podawać namiary telefoniczne i mailowe w ogłoszeniu maluchów przejętych od Martki? Proszę o info na PW
jadę w niedzielę na trasie Wro-Poznań i dalej , ale pociagiem, więc tylko moge zająć się opieką nad nimi w pociągu, jeśli ktoś pomoże w dostarczeniu ich na dworzec i tam odbierze je punktualnie w Poznaniu (bo ja nie wysiadam!) to bardzo chętnie służę pomocą
Punktualnie o której?
Kicia_ pisze:Agness78 pisze:Do kogo podawać namiary telefoniczne i mailowe w ogłoszeniu maluchów przejętych od Martki? Proszę o info na PW
Kicia_ pisze:Jeśli można prosić, to ogłoszenia przydałyby się kociakom Edytki i Kluska.
Kicia_ pisze:Podobno z maluchem z biegunką też jest kiepsko. Dziś cały się trząsł i lało się z niego. Jessi zaproponowała mu DT od 4 września, więc jeśli ktoś mógłby się nim zająć do tej pory, to by mu pewnie uratowało życie.
jessi74 pisze:Kicia_ pisze:Podobno z maluchem z biegunką też jest kiepsko. Dziś cały się trząsł i lało się z niego. Jessi zaproponowała mu DT od 4 września, więc jeśli ktoś mógłby się nim zająć do tej pory, to by mu pewnie uratowało życie.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 165 gości