MIKUŚ - Kiniuś jest cuuuudny!!!!

Tajniaczku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Korciaczki dzięki za pochwałę KINIUSIA - z dnia na dzień coraz ładniejszy z niego chłopak![]()
![]()
![]()
P.S. DO WSZYSTKICH DYŻURUJĄCYCH NA KOCIARNI.
Do obstawienia:
WTOREK => Rano + Wieczór
ŚRODA => Rano
CZWARTEK => Rano + Wieczór
PIĄTEK => Wieczór
SOBOTA => Rano
NIEDZIELA => Rano + Wieczór
SYTUACJA WYMYKA SIĘ Z POD KONTROLI. Jak tak dalej pójdzie.............![]()
terenia1 pisze:MIKUŚ pisze:Korciaczki dzięki za pochwałę KINIUSIA - z dnia na dzień coraz ładniejszy z niego chłopak![]()
![]()
![]()
P.S. DO WSZYSTKICH DYŻURUJĄCYCH NA KOCIARNI.
Do obstawienia:
WTOREK => Rano + Wieczór
ŚRODA => Rano
CZWARTEK => Rano + Wieczór
PIĄTEK => Wieczór
SOBOTA => Rano
NIEDZIELA => Rano + Wieczór
SYTUACJA WYMYKA SIĘ Z POD KONTROLI. Jak tak dalej pójdzie.............![]()
Basia nie nerwowookres świąteczny i poświąteczny
ja jutro mogę być na kociarni wieczorem bo przywiozę klatkę, powiem tak obsadzenie dyżurów wieczornych w ciągu tygodnia to mniejszy problem, najważniejsze są dyżury ranne, bo w moim przypadku dyżur ranny w ciągu tygodnia jes niemożliwy bo pracuję od godziny 8.00 do 16.00 w Katowicach
kociaki zawsze mają pod dostatkiem suchego jedzonka jakby coś to Wiesiu jest prawie codziennie w kociarni - jedzonko zawsze kociakom da tylko trzeba dać mu sygnał
majencja pisze:No widzicie co za Łobuz ? Piękne kociambry. Ale i tak moje obszczydupki są najpiękniejsze. Miśka jest plaskata jak pers albo brytka, Pyśka wygląda teraz na devona- wielkie wystające oczy. wielkie uszy ,długi pyszczek i krótki włos ,Ziutek - pospolitniak -krówek no i Tosiu. Tosiu pinwinek z delikatnymi rysami pyszczka i postawą jak mnie położysz tak będę leżał, nie będę się ruszać bo się zmęczę.
Nawie pisze:MIKUŚ pisze:ŚRODA => Rano
CZWARTEK => Wieczór
Przyjdę. Chyba, że już ktoś się wybiera.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, koszka, majka420 i 107 gości