Dziewczyny,
nie mam danych do faktury - podeśle któraś?
Moderator: Estraven
M_o pisze:Dziewczyny,
nie mam danych do faktury - podeśle któraś?

mar9 pisze:Najnowsze wiadomości od Maseczki:
"Cześć rozpuszczaczko kotów. W Maseczce ujawnił się diabeł wcielony,albo to tutaj dostają ADHD? Biega,szaleje po domu, chowa się i wyskakuje z nienacka. Chyba bardzo jej się podoba,że jest jedynaczką/stary kot przychodzi tylko zjeść raz dziennie/. Pić z miseczki oczywiście nie chce, ale wodę mineralną ze szklanki na stole i owszem. Chciałam jej zrobić zdjęcie jak to robi,ale od razu biegnie na głaskanie, a mój aparat zanim się "załaduje" to kot robi już co innego. Z ciekawością zagląda za drzwi,ale jeszcze jej nie wypuszczam. Jest zresztą trochę chłodno i drzwi są zamknięte,więc nie jest to kłopotliwe. Bardzo interesuje ją paprotka i zaczęła ja podgryzać co nie wróży długiego żywota kwiatka. Pewnie brakuje jej czegoś zielonego, koty jedzą trawę na lepsze trawienie. Trochę je,ale z takim dystansem jakby to jedzenie miało ją zjeść a nie odwrotnie. Teraz śpi, bo szalała już kilka godzin. I to by było na tyle. Pozdrawiam Grażyna"![]()
Kocham takie wiadomości![]()

iwona_35 pisze:mar9 pisze:Najnowsze wiadomości od Maseczki:
"Cześć rozpuszczaczko kotów. W Maseczce ujawnił się diabeł wcielony,albo to tutaj dostają ADHD? Biega,szaleje po domu, chowa się i wyskakuje z nienacka. Chyba bardzo jej się podoba,że jest jedynaczką/stary kot przychodzi tylko zjeść raz dziennie/. Pić z miseczki oczywiście nie chce, ale wodę mineralną ze szklanki na stole i owszem. Chciałam jej zrobić zdjęcie jak to robi,ale od razu biegnie na głaskanie, a mój aparat zanim się "załaduje" to kot robi już co innego. Z ciekawością zagląda za drzwi,ale jeszcze jej nie wypuszczam. Jest zresztą trochę chłodno i drzwi są zamknięte,więc nie jest to kłopotliwe. Bardzo interesuje ją paprotka i zaczęła ja podgryzać co nie wróży długiego żywota kwiatka. Pewnie brakuje jej czegoś zielonego, koty jedzą trawę na lepsze trawienie. Trochę je,ale z takim dystansem jakby to jedzenie miało ją zjeść a nie odwrotnie. Teraz śpi, bo szalała już kilka godzin. I to by było na tyle. Pozdrawiam Grażyna"![]()
Cudne zdjęcie z paprotką![]()
, mar, to jest na pewno
ta sama Maseczka ? ze Schroniska?
![]()
mar9 pisze:iwona_35 pisze:mar9 pisze:Najnowsze wiadomości od Maseczki:
Cudne zdjęcie z paprotką![]()
, mar, to jest na pewno
ta sama Maseczka ? ze Schroniska?
![]()
A jak, nieskromnie powiem, że tak wyglądają koty po pobycie w sanatorium Zabrze Zdrój![]()
![]()
![]()
fajna kolekcja-mam nadzieje ,ze nie masz amitnych planów dojść do setki
syrna pisze:hmmm...nie umiem wstawiać zdjęć:(
Może tak:
Morisek:)
http://pu.i.wp.pl/?k=MzQ2OTIxOTUsMzc5MT ... az_006.jpg
http://pu.i.wp.pl/?k=MzQ2OTIxOTUsMzc5MT ... az_016.jpg
http://pu.i.wp.pl/?k=MzQ2OTIxOTUsMzc5MT ... az_022.jpg

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości