NIEKOCHANE VI-impreza była super..zapraszamy do VII części:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 12, 2008 10:01

Dziewczyny,
nie mam danych do faktury - podeśle któraś?

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Czw cze 12, 2008 10:12

M_o pisze:Dziewczyny,
nie mam danych do faktury - podeśle któraś?

"FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT"
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

NIP: 6292374672
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw cze 12, 2008 10:15

Dziękuję:)

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Czw cze 12, 2008 13:33

Najnowsze wiadomości od Maseczki:
"Cześć rozpuszczaczko kotów. W Maseczce ujawnił się diabeł wcielony,albo to tutaj dostają ADHD? Biega,szaleje po domu, chowa się i wyskakuje z nienacka. Chyba bardzo jej się podoba,że jest jedynaczką/stary kot przychodzi tylko zjeść raz dziennie/. Pić z miseczki oczywiście nie chce, ale wodę mineralną ze szklanki na stole i owszem. Chciałam jej zrobić zdjęcie jak to robi,ale od razu biegnie na głaskanie, a mój aparat zanim się "załaduje" to kot robi już co innego. Z ciekawością zagląda za drzwi,ale jeszcze jej nie wypuszczam. Jest zresztą trochę chłodno i drzwi są zamknięte,więc nie jest to kłopotliwe. Bardzo interesuje ją paprotka i zaczęła ja podgryzać co nie wróży długiego żywota kwiatka. Pewnie brakuje jej czegoś zielonego, koty jedzą trawę na lepsze trawienie. Trochę je,ale z takim dystansem jakby to jedzenie miało ją zjeść a nie odwrotnie. Teraz śpi, bo szalała już kilka godzin. I to by było na tyle. Pozdrawiam Grażyna"
Obrazek Obrazek
Kocham takie wiadomości :dance: :dance2:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw cze 12, 2008 13:55

mar9 pisze:Najnowsze wiadomości od Maseczki:
"Cześć rozpuszczaczko kotów. W Maseczce ujawnił się diabeł wcielony,albo to tutaj dostają ADHD? Biega,szaleje po domu, chowa się i wyskakuje z nienacka. Chyba bardzo jej się podoba,że jest jedynaczką/stary kot przychodzi tylko zjeść raz dziennie/. Pić z miseczki oczywiście nie chce, ale wodę mineralną ze szklanki na stole i owszem. Chciałam jej zrobić zdjęcie jak to robi,ale od razu biegnie na głaskanie, a mój aparat zanim się "załaduje" to kot robi już co innego. Z ciekawością zagląda za drzwi,ale jeszcze jej nie wypuszczam. Jest zresztą trochę chłodno i drzwi są zamknięte,więc nie jest to kłopotliwe. Bardzo interesuje ją paprotka i zaczęła ja podgryzać co nie wróży długiego żywota kwiatka. Pewnie brakuje jej czegoś zielonego, koty jedzą trawę na lepsze trawienie. Trochę je,ale z takim dystansem jakby to jedzenie miało ją zjeść a nie odwrotnie. Teraz śpi, bo szalała już kilka godzin. I to by było na tyle. Pozdrawiam Grażyna"
Obrazek Obrazek

Cudne zdjęcie z paprotką :D :D , mar, to jest na pewno :twisted: ta sama Maseczka ? ze Schroniska? :D :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw cze 12, 2008 16:17

iwona_35 pisze:
Obrazek Obrazek

Cudne zdjęcie z paprotką :D :D , mar, to jest na pewno :twisted: ta sama Maseczka ? ze Schroniska? :D :D

A jak, nieskromnie powiem, że tak wyglądają koty po pobycie w sanatorium Zabrze Zdrój :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw cze 12, 2008 16:47

mar9 pisze:
iwona_35 pisze:
Obrazek Obrazek

A jak, nieskromnie powiem, że tak wyglądają koty po pobycie w sanatorium Zabrze Zdrój :lol: :lol: :lol: :lol:

Święta prawda droga mar9 :D
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Czw cze 12, 2008 17:38

to ja troche smutniej odpowiem Wam na pytanie dlaczego ludzie nie adoptują malentasow...

dzis podsluchalam jak moja kolezanka z grupy powiedziala ze chca z TZ wziac malego kotka. ja oczywiscie juz mialam mowic o naszych schroniskowych ale zanim do niej podeszlam kumpel sie odezwal:
ooo, nasza kotka ostatnio urodzila 4 mlode.3 nam juz zdechly ale jeden zyje to moge Ci go odsprzedac 8O 8O 8O
a ona: no ok :) - jej nie winie bo moze dziewczyna nie wiedziec itd. ale on...
podeszlam i mowie: szkoda ze nie chcesz ze schroniska... a jaki to ma byc kolor? ona mowi ze jej obojetne a kumpel sie oddzywa ze ten kotek jest bury (no wiec nic specjalnego, w sensie ze latwo o takiego).
to ja do niej ze u nas sa rude i czarnuszki i krowki, moglaby sobie wybrac.
a ten: taaa, ze schroniska. jeszcze jaki syf przyniesie.
to sie pytam: a czemu te 3 zdechly?
a on: a bo matka (kotka) poszla znow w teren jak je urodzila i nie udalo nam sie ich wykarmic.
to sie pytam: ale karmiliscie je mlekiem? itd.
a on ze tak, dawali im mleko co jakis czas (juz nie chcialam pytac jakie bo bylam przed egzaminem i mialam juz wysokie cisnienie)
skonczylo sie na tym ze kolezanka powiedziala ze wezmie kotka od kolegi.
(moze i dobrze, moze on tam by mial gorzej niz w schronisku... :? )
no ale mimo wszystko... rece opadają..

sorry ze sie rozpisalam ale to chyba odpowiedz po czesci na pytanie dlaczego ludzie nie chca naszych malentasow.

ps. planuje zalozyc na Allegro konto KATOWICKIE NIEKOCHANE i pod ta nazwa robic ogloszenia. chce stopniowo zrobic ogloszenia wszystkim kotom jakie mamy i byc na biezaco tak jak ze stronka. czy zgadzacie sie? (zdjecia oczywiscie robione przez karee bo sa piekne :) ) mam teraz troche wolnego to bym po malu kazdego opisywala w kilku zdaniach i dodawala fotki. mozemy chyba tak zrobic? oczywiscie kotki nie beda na sprzedaz ani do licytacji. zadne pieniadze nie beda w ten sposob zarabiane. chodzi tylko o zwiekszenie szans na domki.

i niestety na Giszowiec nie dam rady bo w sobota-czwartek mnie nie ma.
ale na festyn bede na stowe bo juz mam worek fantow na loterie :)
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Czw cze 12, 2008 18:31

Ten pomysl z allegro chyba calkiem fajny ;)

Co do kolegi to naprawde.. sluchac sie nie chce. Ja bym mu nagadala hehe Nie mam tyle cierpliwosci ;)

A ja odwiozlam Czekoladke i smutno mi troche:((

ona byla takim malym promyczkiem..

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Czw cze 12, 2008 19:18

Ostatnio edytowano Czw cze 12, 2008 19:20 przez syrna, łącznie edytowano 1 raz

syrna

Od: Czw maja 22, 2008 8:22

Post » Czw cze 12, 2008 19:19

Zbieram figurki kotów z wielkimi oczami :lol:
Mam juz kolekcję złozoną z dwóch okazów na półce w kuchni :D :D :D

Obrazek

mirandaaa1

Od: Wto mar 25, 2008 13:24

Post » Czw cze 12, 2008 19:32

-----mar9-Twoje sanatorium jest wypasione :lol: cudna Maseczka :D

-----pepperoni
tak to własnie z ludzmi jest ,niestety, ale moze kicio bedzie miał lepsze zycie
Pomysł z ogłoszeniami super, super, szkoda ,ze cie nie bedzie obgadałoby sie wsztystko, ale obgadamy innym razem :D

------Syrna-jaki on cudny-taki puchaty i szczęsliwy :D

------Mika-xx-kciuki za czekoladke-bedą wieści z domku?

-----Mirandaaaa- :ryk: fajna kolekcja-mam nadzieje ,ze nie masz amitnych planów dojść do setki :ryk:
zobaczyły ducha????

-----Mo-jak malenka??????

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw cze 12, 2008 19:33

pomoge :wink: moja corka sie tu rozczula tęskni za chłopakiem :wink: ale takie fotki to plaster na serce , nie ma jak widzieć nasze tymczasy szczęśliwe :lol: :lol:

Obrazek Obrazek
Obrazek
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw cze 12, 2008 19:37

Czekoladko wszystkiego najlepszego :ok:
Maseczka cudna :1luvu:

Pączuś i Czesio super wyglądają jako figurki z dużymi oczami :ryk: :1luvu:
ciekawe co u naszej malusiej Tri :wink: :lol:

namawiam moją corke na zrobienie kotków z modeliny ( ma dziecko talent naprawde) tylko nie mam doświadczenia z tym jak sie ją wypala-utwardza ?? kociaczki będa mogły też posłużyć jako fanty :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw cze 12, 2008 21:25

pozdrowienia od Czarnej Mamy :D :wink:

Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]