Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Gratulacje przyjęte - tym bardziej, że Puszkin nie bardzo chciał udać się na wizytę do wetaŁapanka trwała ok 1 godziny
Podstępem poetę wziełam - na jedzonko
![]()
Jak już go złapałam, to bez żadnego problemu dał się wsadzić do transporterka
Jana pisze:Aleksandra59 pisze:Gratulacje przyjęte - tym bardziej, że Puszkin nie bardzo chciał udać się na wizytę do wetaŁapanka trwała ok 1 godziny
![]()
Heh, przypomina mi się łapanie Świerczka i Iglaka![]()
![]()
A jak ogólny werdykt? Puszkin zdrowy?
Aleksandra59 pisze:Puszkin byl z wizytą u weterynarza![]()
![]()
![]()
Poeta zachowywał się bardzo godnie - pozwolił obejrzeć paszczękę, uszka zostały wyczyszczone, orydermyl zaaplikowany.
Jana pisze:Aleksandra59 pisze:Gratulacje przyjęte - tym bardziej, że Puszkin nie bardzo chciał udać się na wizytę do wetaŁapanka trwała ok 1 godziny
![]()
Heh, przypomina mi się łapanie Świerczka i Iglaka![]()
![]()
A jak ogólny werdykt? Puszkin zdrowy?
Aleksandra59 pisze: Jana - czy na Białobrzeskiej sa jakieś informacje o stanie PuszkinaChodzi mi o to, czy jakoś zęby i dziąsła były sprawdzane
![]()
Jak wetka obejrzała pyszczydło Puszkina to stwierdziła, że Puszkin może mieć dużo więcej niz 10 lat![]()
Jana pisze:Aleksandra59 pisze: Jana - czy na Białobrzeskiej sa jakieś informacje o stanie PuszkinaChodzi mi o to, czy jakoś zęby i dziąsła były sprawdzane
![]()
Jak wetka obejrzała pyszczydło Puszkina to stwierdziła, że Puszkin może mieć dużo więcej niz 10 lat![]()
Spróbuję się dowiedzieć, jeśli tak, to wezmę wydruk.
Biorąc pod uwagę jak żył Puszkin, jego paszcza może być starsza od kota
Satoru pisze:no patrzcie, a duchem taki młody![]()
Olu, czy Ty go komuś w ogóle oddasz przy tej więzi między Wami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, puszatek i 126 gości