LimLim pisze:Ja chętnie zostanę opiekunem Klary jeśli się zgodzicie. Moja odeszła to lżej mi będzie.
O to super.

Moderator: Estraven
LimLim pisze:Ja chętnie zostanę opiekunem Klary jeśli się zgodzicie. Moja odeszła to lżej mi będzie.
iza71koty pisze:LimLim pisze:Ja chętnie zostanę opiekunem Klary jeśli się zgodzicie. Moja odeszła to lżej mi będzie.
O to super.![]()
![]()
Młoda sie ucieszy.Chcesz jedną Klare czy dwie.
![]()
Bo w sumie dwie mamy .Jedna to kotka druga -to loszka z małymi - dzik znaczy.Codziennie jej odkładam resztki i kości kiedy obieram mięsko kotom.
LimLim pisze:iza71koty pisze:LimLim pisze:Ja chętnie zostanę opiekunem Klary jeśli się zgodzicie. Moja odeszła to lżej mi będzie.
O to super.![]()
![]()
![]()
Bo w sumie dwie mamy .Jedna to kotka druga -to loszka z małymi - dzik znaczy.Codziennie jej odkładam resztki i kości kiedy obieram mięsko kotom.
Biorę obie![]()
Jeszcze nigdy nie opiekowałam się loszką
Damian- iza71koty pisze:Zakupy dodatków zrobione z pieniędzy ze zbiórki.
Z pieniędzy ze zbiórki wydaliśmy do tej pory 330zł.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo prosimy o udostępnianie zbiorki:
https://pomagam.pl/yynfh4hk
iza71koty pisze:LimLim pisze:iza71koty pisze:LimLim pisze:Ja chętnie zostanę opiekunem Klary jeśli się zgodzicie. Moja odeszła to lżej mi będzie.
O to super.![]()
![]()
![]()
Biorę obie![]()
O i to się nazywa męska decyzja.![]()
![]()
Zdjęcia będą oczywiście.
Mam nadzieję że mi jej nie ubiją jak kiedyś Maciusia.
![]()
Taki mądry był.Karmiłam od małego.Znaczy on najpierw wyjadał kotom ale potem tak go wytrenowałam ze siedział i czekał z boku na swoje.PATRZAŁ TAK MĄDRZE CHOLERA I PEWNEGO DNIA IDE DO KOTÓW I DO NIEGO A TAM....PLAMA krwi na drodze rowerowej i już wiedziałam ze mojego mądrego wielkiego Maciusia...zabrali.
![]()
Klara jest mądra.Wczesniej przechodziła ulicę ryła nam podwórko ale teraz wie kiedy przychodzę a ja jej zanosze to co wyrzucałam.Wiec w tej sposób wilk syty i owca cała bo w czasie kiedy Klara je ja moge nakarmic i przypilnować koty.Ona oczywiscie potem leci jeszcze zebrać resztki ale od czasu jak ją karmie leci jak wołam po imieniu.
LimLim pisze:
Biorę obie![]()
iza71koty pisze:A wczoraj to juz naprawde miałam cholerne nerwy z kotką(..) jak sie dowiedziałam ze zrobiona nie będzie.
Stomachari pisze:iza71koty pisze:A wczoraj to juz naprawde miałam cholerne nerwy z kotką(..) jak sie dowiedziałam ze zrobiona nie będzie.
Chodziło o Pusię, tak?
LimLim pisze:Pereł![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Iza KaeR, kasiek1510, muza_51, Tundra i 331 gości